- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Kilo bildirimi
Geçen cuma 64.8
Bu cuma 65.6
Fark +800 gr..
Şuan şaşkınlık ve sınır karışımı bir haldeyim
LAydLiNe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo bildirimi
Geçen cuma 64.8
Bu cuma 65.6
Fark +800 gr..
Şuan şaşkınlık ve sınır karışımı bir haldeyim
LAydLiNe
Evet.Bu corona 'dan önce çok daha motiveydik.Psikolojimiz bile bozuldu.Herkesin durumu ortada sonuçlarımız pek iç açıcı değil.Evde kalmak pek iyi gelmedi bize.Ama sağlık olsun kiloları veririz.
Sana yardım edebilirim laydim
İstersen kiloları guncellerim ama hiç yapmadım daha önce
Merhaba kızlar. Geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum ama bugün 68.7 yim.
Dünkü menüm.
Sabah 12.00: tulum peynirli roka salatasi. Üstüne ceviz kattım. Salata bitince de 1 avuç antep fıstığı yedim.
Akşam 19.00 bir tabak kıymalı ıspanak. Üzerine sarımsaklı yoğurt.
Dün kızımın doğum günüydü. Pastayı ve üstündeki çikolataları kokladım sadece![]()
![]()
Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canımKızlar herkes iyi mi? Herkesin sağlığı yerinde mi?
Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım
Ben son bir haftadır nezleyim canım yani arada öksürüyorum da çocuklar da hastaydı kızım atlattı oğlumun da burun akıntısı var. Haftam hastalık çocuklar ve eşimin nöbetlerinde evdeki işlerle uğraşmayla geçti. Zaten depresif bir haldeyim yedim de yedimKızlar herkes iyi mi? Herkesin sağlığı yerinde mi?
Ben son bir haftadır nezleyim canım yani arada öksürüyorum da çocuklar da hastaydı kızım atlattı oğlumun da burun akıntısı var. Haftam hastalık çocuklar ve eşimin nöbetlerinde evdeki işlerle uğraşmayla geçti. Zaten depresif bir haldeyim yedim de yedim![]()
Ben hiç iyi değilim kaptanım ya eve kapanmak acayip motivemi düşürdü benim toparlanamıyorum, sıkıntıdan duvarlar üstüme üstüme geliyo, sıkıldıkçada yiyorumKızlar herkes iyi mi? Herkesin sağlığı yerinde mi?
Amin canım hayırlısıyla atlatalım inş şu süreci. Kilo konusunda haklısın gidecek elbet. Şu hastalık halim bir bitseydi evde yapabileceğim sporlara yönelecektim. Ya her şeyin ötesinde oğlumun azı ve köpek dişleri birarada geliyor geceleri hiç düzgün uykum yok bölük pörçük uykularım var düzelememem biraz da bunlardan kaynaklanıyorGeçmiş olsun canım dikkat edin kendinize. Kiloyu nasıl olsa veririz. Allah sağlık versin hepimize![]()
Sağlığımız ıyi ama baya dağıldık sanki kaptanım.Diken üstündeyiz.Kızlar herkes iyi mi? Herkesin sağlığı yerinde mi?
Hamileler içebiliyo muGilaburu Kayseri ve çevre illere özgü bi bitkidir.suyu sıkılarak içilir, biraz kekremsidir, az şeker atılabilir, ödem söktürücü, metabolizma hızlandırıcı özelliğiyle diyet dostudur..bi çok hastalığa şifadır, böbrek safra taşlarını eritici düşürücü özelliği vardır..daha sayamadığım çok faydası var internetten bakabilirsin canım