- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Hayırlısı ya ama gerçekten üzücüBende yanlış görmediysem 1. liği kılpayı kaçırmışım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı ya ama gerçekten üzücüBende yanlış görmediysem 1. liği kılpayı kaçırmışım![]()
Evet yaa, hiç deme kaptanım yaa..Aynen yaaaaaa çok üzüldüm vallahi kıl payı kaçırmışsın. 100 gr daha vermiş olsaydın kesin birinciydin
Nasıl yaaaaa nasııııl vuuuuhuuuu süpersin nazar değmesinVeeee
Efsane geri döndü...!
Geçen cuma:. 78.0
Bugun:. 76.5
Fark:. - 1500 gr
![]()
Eskiden yapardım. 5 mile yapmusligum var lastikli olanını. Ben de hamladim.. cep telime bir yığın program indirdim.. ama yapmaya üşeniyorumKızlar 15 dk Leslie ile evde spora başladım biraz zorlandım açıkçası eskiden 45 dk tempolu yapardım rahat şekilde nasılda haşlamışım var mı evde Leslie yapanchentiq
Amannn boşverEskiden yapardım. 5 mile yapmusligum var lastikli olanını. Ben de hamladim.. cep telime bir yığın program indirdim.. ama yapmaya üşeniyorum![]()
Çaktırmadan arada bir mozaik pastayı da sıkıştırmışsın12:30 yumurta salatası zeytin peynir ceviz pekmez
Ara soda mozaik
19:30 mercimek çorbası tavuk dünyası menüsü yaptım eşim çok begendi
Su 2 litre spor yok
Karantina gunleri arada oluyor boylle saçmalıklarÇaktırmadan arada bir mozaik pastayı da sıkıştırmışsınama dengeli olmuş afiyet olsun