Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimde bu hafta modum düşüktü, güya kaynanamın baklavasıdan 1 dilim yiyecektim, yanına etkisiz eleman sıfırı da ekledim yedim toplamda..o_O yani 5-6 günde toplam 10 dilim yedim sanırım:olamaz: şükür bitti..
Bazı günler hareket te yapamadım, ama yinede yarına geçen haftaki kadar olmasa da, yine - sonuç veririm inşallah..
Çocuklar ve eşim sürekli pasta, tatlı, kek istiyor, biri bitmeden diğerini planlıyorlar, çoğu zaman tadına bile bakmıyorum ama gözümün önünde olunca, dayanmak çok zor oluyor..:KK53:

Çok fena olmuş bu durum :KK43: :KK43: :KK43:

Keşke böyle zamanlarda modumuzu yükseltebilecek bir şeyler bulabilsek hemen. Ama maalesef ki bazen girdap gibi çekiyor içine. Kurtulması biraz zaman alıyor.

Günün menüsü (IF diyetim) ve programım şu şekilde olacak.
09/04/2020 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,tek şekerli limonlu çay,çeyrekten az simit
Öğle:
adana kebap,az ekmekli
Kaçamak:
yok (şekersiz türk kahvesi)
Ara:
çilek,soda
Akşam:
detox suyu
Spor:
yürüyüş (30 dk)
Su:
2,5-3 lt

Uyabildin mi programa? Şekersiz Türk kahvesi wooooowwwww :KK53::KK53:

Sağol cnm evet astım ilacım var ama bazen oda fayda etmiyor, şu virüs bi bitsin yeniden dr.gitcem ilaca bağışıklıkmı kazandı vucudum nedir

Canım bu ara kendini bu konuda daha iyi takip etmen lazım. Çünkü biliyorsun ki risk altındasın. Ayrıca bu belirtilerle malum hastalığın belirtileri bazen birbiriyle örtüşebiliyor. O yüzden lütfen evde kendini çok zorlama. Randevunu al MHRS den. Bütün önlemlerini al. Maskeni tak. Muayeneni erteleme. Şimdi nasılsın?

Benim ben cnm :eğlence: arada uğruyorum kürkçü dükkanına böyle işte, sen neler yapiyorsun cnm, nasil gidiyor hayat. Haydi gel seni yine mezun edelim, ben hiç mezun olmadım henüz :olamaz: artıda olmuyorum ama gramla gidiyor.

Sen tam kopacaksın o zaman izne ayrılıyorsun. O kötü oluyor. Zaten seni bir daha listeye alırsam söz alacağım mezun olmadan ayrılmak yok diye :KK48::KK48::KK48:

Efsun64 Efsun64 canım bi sen varsın bir de ben. Geçmişte bitti. Bari iki dedikodu yapalım şöyle :KK48::KK48: Ne var ne yok, nasıl gidiyor?

İyi Allaha şükür bnm kız erken uyandı uyandık mecbur:KK43: sizde ne var ne yok

İyiyim canım ben de çok şükür. Bugün çalışıyorum hastanedeyim. Evde zaman çok hızlı geçiyor nedense benim için :KK43::KK43:

Yapacak çok iş buluyorum kendime ama zamanı yetiştiremiyorum. Dün bi kaptırmışım kendimi 150 sayfa okumuşum :KK57:

Okuduğum kitap da Yüzyıllık Yalnızlık. 4. kez başladığım kitabı son sürat bitirmek üzereyim :KK70::KK70:Demek ki diyorum pes etmemek lazım.

İyiyim canım ben de çok şükür. Bugün çalışıyorum hastanedeyim. Evde zaman çok hızlı geçiyor nedense benim için :KK43::KK43:

Yapacak çok iş buluyorum kendime ama zamanı yetiştiremiyorum. Dün bi kaptırmışım kendimi 150 sayfa okumuşum :KK57:

Okuduğum kitap da Yüzyıllık Yalnızlık. 4. kez başladığım kitabı son sürat bitirmek üzereyim :KK70::KK70:Demek ki diyorum pes etmemek lazım.
Sen haatanede tam olarak ne yapıodun ?
Ooo maşaşlah güzel okumuşsun :) ben de taa lisede öğretmenimin önerdiği bi kitabı almştım ama okuyamamıştm ona başladm yine okuyamadm sarmıyor ya nedense

Hadi yaaaa biraz dur sonra bir daha tartıl o zaman :KK43: Ödem vardır belki. Bende sabah ödemi çok oluyor.
Valla bilmiyorum
Çarşamba 75,1 uyandım
Dün 75,2 uyandım
Bugün 75,7 uyandım 10 buçuğu bekliyorum wc çıkıp tartılcam bakalım moralim bozuldu yaa 2 gün süper sonç alıp tam tartı günü artmak da nedir yahu

Sen haatanede tam olarak ne yapıodun ?
Ooo maşaşlah güzel okumuşsun :) ben de taa lisede öğretmenimin önerdiği bi kitabı almştım ama okuyamamıştm ona başladm yine okuyamadm sarmıyor ya nedense

Tıbbi sekreterim canım. Öyle sonradan olanlardan değil gerçek tıbbi sekreter :KK70::KK70::KK70: Bu aralar bu konu biraz canımı sıkıyor da o yüzden üstüne bastırdım biraz :KK53::KK53: Sağlık kurulunda çalışıyorum. Raporlar durdurulunca esnek çalışmaya başladık. O yüzden nöbetleşe geliyoruz iş yerine.

Hangi kitap merak ettim ismini?

Valla bilmiyorum
Çarşamba 75,1 uyandım
Dün 75,2 uyandım
Bugün 75,7 uyandım 10 buçuğu bekliyorum wc çıkıp tartılcam bakalım moralim bozuldu yaa 2 gün süper sonç alıp tam tartı günü artmak da nedir yahu

Bekle bakalım biraz daha eminim azalacaktır tartıdaki rakam. :KK39: Moral bozmak yok. Bugün olmazsa haftaya daha iyi olur. Mutlaka ödemdir o.

Tıbbi sekreterim canım. Öyle sonradan olanlardan değil gerçek tıbbi sekreter :KK70::KK70::KK70: Bu aralar bu konu biraz canımı sıkıyor da o yüzden üstüne bastırdım biraz :KK53::KK53: Sağlık kurulunda çalışıyorum. Raporlar durdurulunca esnek çalışmaya başladık. O yüzden nöbetleşe geliyoruz iş yerine.

Hangi kitap merak ettim ismini?
Allah kolaylık versn canm benm kuzen de o bölümü okuyp polis oldu :D

Denemeler diye bir kitap monteyn in orjinal nasl yazılıyo hatırlayamıyorum

Back
X