- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönüüülcüüüm, hazırmısıın?eskiden ayakkabı ile yapıyordum bak iyi hatırlattın inşallah sebebi budur
neyse kızdırmayacağım seni haftaya görüşeceğiz seninle 200 gr bile çok değerli ve bence bir başarı
gelin gelin hepiniz gelinLAydLiNe
Aysegul 6666
haftaya büyük kapışma var hazır olun
Biz dut ya da aRmut pekmezi tüketirdik memleketten gelince, harnup yeni deniyoruz, iyi diyorsun yani, devam edeyim o zaman.
Benim de aftlarim çıkmadı evet şimdi aklıma geldi.
Ben de balın içine toz zencefil zerdeçal tarçın az karabiber atıyordum, 2 tatlı kaşığı yiyordum. Arkadaşım eğer öksürük yanında geniz akintisi varsa bali sütle ıçme, laktik asit akıntıyı artırır dedi, biz de hep ılık ya da sıcak ballı süt içerdik yumuşatıyor diye.
Tünaydın..
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 78.7
Fark -1.1
Dünkü kasmam işe yaradı..
Bu arada bildirimlerin 11:00 e kadar yapılması gerektiğini bilmiyordum.. Bı daha bu kadar geciktirmem![]()
Kkkaaaaptaaanniiiimmmmm...... uykumu düzene koymaya çalışıyorum. Gene koyamadım ya...
Sabaha karşı yatıyorum olmuyor, gece normal yatıyorum gene olmuyor.
Geçen 12 de yattım gene öğle 12 de kalktım..
Dün de 1 de yattım. Sabah 6 da namaza kalktım. Baktım uykum yoktu 8 e kadar durdum. Sonra da geri yattim. Akşama kadar 5 saatlik uykuyla duramam. Olaki uyuyakalirsam çocuklar evi darmaduman eder diye. 8.30 dan 12.30 a kadar gene uyudum. Bu nasıl düzelir nolur çare bulun. Normal düzene geçmek istiyorum.
Bu kadar girişten sonra 65.3 diyorum. Kac farkli acidan tartıldım inanamayipSon iki gundur yuruyemedigim halde boyle. Cok halsizdim disari cikamadim.
Içimde kelebekler uçuşuyor.
Ya bu nasil saçma sapan iş. Şu yazıyı yazım diyene kadar 20 dk geçirdim nette. Sonra bir daha tartılayım dedim 400 gr almışım.Tartışma tüküreyim Eki Görüntüle 2617286
Gecen cuma:89
Bu hafta:88.8
bugunden itibaren yediklerimi yazacagim
Gönüüülcüüüm, hazırmısıın?
Yarış başlıyor sen nerdesiiin?
Aaa bu umudum2 mi bir ara ben Merve üçümüz yarışırdık o zaman oda epey zayıflamıştı kız beni hatırlamadın mı sen hebelee ben3oglanannesi ne kadar alıştıysam senin eski nicke umudum2 diye etiket yapmaya çalışıyorum sana
![]()
Akşama menünü bekliyorum tamam mı?
hazırım tabi göreceğiz haftaya cuma kim en çok vermiş
Aaa bu umudum2 mi bir ara ben Merve üçümüz yarışırdık o zaman oda epey zayıflamıştı kız beni hatırlamadın mı sen hebelee ben3oglanannesi
Kesinlikle katılıyorumŞu nick değiştirme işi hiç iyi olmadı zaten![]()
![]()
Kimse kimseyi tanıyamıyor bu şekilde
![]()
Ben de bu hafta ciss yapmayacam inşallah su 90 li kilolardan hemen kurtulmak istiyorumAkşam için çocuklara hamburger sözü vermiştim. Ekmeğini de köftesini de evde kendim yapıyorum. O yüzden akşam yemeğim biraz cısss olacak kızlar ama bu son cıssım. Baştan söyleyeyim de sonra dövmeyin beniAma akşam yemeğinden sonra söz size hiç cıss olmayacak menülerimde
Veeeeeeeee akşama herkesten menü bekliyorum. Yazmayanı döveceğim ona göre
![]()
Ay bir de tarif mi versen nasıl yapıyorsan sonra bende yaparımAkşam için çocuklara hamburger sözü vermiştim. Ekmeğini de köftesini de evde kendim yapıyorum. O yüzden akşam yemeğim biraz cısss olacak kızlar ama bu son cıssım. Baştan söyleyeyim de sonra dövmeyin beniAma akşam yemeğinden sonra söz size hiç cıss olmayacak menülerimde
![]()
Kesinlikle katılıyorumilk girdiğim nickim
![]()
Ay bir de tarif mi versen nasıl yapıyorsan sonra bende yaparım![]()
Ben de bu hafta ciss yapmayacam inşallah su 90 li kilolardan hemen kurtulmak istiyorumbu hafta bana hedef belirtmeni istiyorum kaptanım kendimi daha iyi dizginliyorum hızlı kilo veriyorum öyle olunca
Ohhhh şifa olsun.n ohhhhhhh canıma değsinnnnnnnnnAkşam için çocuklara hamburger sözü vermiştim. Ekmeğini de köftesini de evde kendim yapıyorum. O yüzden akşam yemeğim biraz cısss olacak kızlar ama bu son cıssım. Baştan söyleyeyim de sonra dövmeyin beniAma akşam yemeğinden sonra söz size hiç cıss olmayacak menülerimde
![]()
Evet canım benim..54 kilo ile diyeti bırakmıştım canım 72 den düşmüştüm.. Ama şuan 65 im malesef..5 kilosunu dış gebelik geçirdim o süreçte aldım.5 kilosuda yazın tatilde gezerken abur cuburla aldım malesef.yazdan beri vermeye çalışıyorum ama malesef olmuyor.hele şu süreçte 1 aydır evd3n dışarı çıkmıyorum.yurume bandım var ama çocuklardan fırsat olmuyor onların kreş zamanı.ogretmenimiz etkinlikleri her gün atıyor biz evde yaptırıyoruz.ayriyettende oynuyoruz onlarla..bide kötü bir süreçten geçiyoruz bence bu sürede ibadetlerimizede daha fazla önem göstermeliyiz.derken spora vakit kalmıyor sikintidan daha çok yiyiyor insan malesef.hazırım tabi göreceğiz haftaya cuma kim en çok vermiş
Aaa bu umudum2 mi bir ara ben Merve üçümüz yarışırdık o zaman oda epey zayıflamıştı kız beni hatırlamadın mı sen hebelee ben3oglanannesi
Menü bekleme kaptanım ya.biraz önce manti yedim malesef..oyyy...yandım ben..3oglanannesi ne kadar alıştıysam senin eski nicke umudum2 diye etiket yapmaya çalışıyorum sana
![]()
Akşama menünü bekliyorum tamam mı?