Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : december
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: çevirmen
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 53
Kilo alma hikayeniz : hareketli işi bırakıp masa başına geçince kaçınılmaz son :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : eski kıyafetlerime girebilmek istiyorum ve hareket kabiliyetimi geri kazanmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet birkaç defa
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : december
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: çevirmen
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : 53
Kilo alma hikayeniz : hareketli işi bırakıp masa başına geçince kaçınılmaz son :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : eski kıyafetlerime girebilmek istiyorum ve hareket kabiliyetimi geri kazanmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet birkaç defa
Hoşgeldin canım :KK200:

Canım bu salgın zamanında dışardan döner yemeyi düşünmüyorsun dimi? Yanlış hatırlamıyorsam İstanbul daydın..Hele ki orda dışardan hiç alıp yenmez..
Ben tavuk döneri evde yapıyorum, dışardan alınandan daha lezzetli ve güvenilir oluyo..
Tavuğu haşlayıp etini küçük küçük parçalıyorum.. geniş bi tavada salça ve yağı kavurup, tavuk etini de ekleyip kısık ateşte karıştırıyorum, tavuk eti kızarmış gibi olunca, ekmeğin yada lavaşın arasına istediğim yeşillik domates, ketçap vs ekleyip dürüm yapıyorum..
Ay nerden aklıma düştü şimdi ya🤦
Yok cnm ya benim eşim pek meraklı mutfakta değişik şeyler denemeye internetten bi tarif bulmuş onu yapıp buzluğa attı yarında dilimleyip pişircekmiş 😬 ekmeğimi de kendim yapıyorum bu aralar zaten 😊

Beyaz çayı duymadım hiç, bulabilirsem denerim, arada yeşil çay içiyorum sallama..
Tabiki de, bencedegüzel olur amaç birbirimizi gazlayarak desteklemek..
2 ay sonra 38 olacağım..
Kedilerine üzüldüm, ben de hayvanları çok severim, üniversitede muhabbet kuşum vardı, 4 yıl memlekete gidip gelirken otobüste yanımda taşıdım, yanımdan ayırmazdım, ben evlendikten sonra öldü, bi yakınım ölmüş gibi hıçkıra hıçkıra ağlayıp, bahçemize gömdüm:KK42: hala aklımda..
Etiketlemeyi başardım sanırım teşekkürler Gonul83 Gonul83
kıyamammmm kuşlarına çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum insan çok benimsiyor resmen çocuğu gibi oluyor ben oğlumu teste sokup sonucu öğrendiğimde yani doktor evden halı koltuk vs.. kediler gidecek dediğinde kara haber almış gibi üzüldük oğlumla sarılıp ağladık çok zor birşey
Yeşil çayı bence hergün menüne sokmaya çalış İnan çok faydası var ben birde çok sirkeli Su içerim hemen hemen hergün koca bardak
Daha yemem nereme yiyimm😁

Biliyomusun bende evlenip gittim Almanya'ya 11 yıl kaldım toplamda.. ayrildiktan sonrada kaldım bı 4 yıl 2013 te dönüş yaptım.. 1 gün pişman olmadım.. orada hiç mutlu olamamistim zaten.. geldim 30 yaştan sonra aslanlar gibi eğitimi tamamladım onlisans-lisans. Bana tek artısı dil oldu.. şuanda ekmeğini yiyorum.. bır otelde Misafir iliskileri olarak çalışıyorum. Alman misafirlerle otel arasindaki ara yüz diyelim.. 😃

Ayyy niye anlattım bilmem.. Almanya'ya evlenip gittim deyince bi duygulandım anılarım depreşti 😅 Zordur bilirim.. çocuk olunca daha kolay adapte olmak. Benim çocuk yok şükür.. geldi geçti bitti oldu..
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kötülerde birbirlerini bulsunlar bizden uzak olsunlar
İyi ki anlattın bende hiç sevmiyorum burayı imkanları iyi ama işte yalnızlık çok zor benim 7. Yılım ve hala Almancam çok çok zayıf çünkü peş peşe iki çocuk yaptım ve hep evde onlarla ilgilendim ne komşu. Ne arkadaşım oldu kurslarım yarım kaldı tam heveslendim çocuklar büyüdü kreşe başlayacaklardı şimdide virüsten fizana kadar kapalı açılsa da göndermem çünkü
Hep birgün Türkiye’ye kesin dönüş yaparız diye düşünürdüm ama eşim burada iş kurdu anlayacağım buraya sağlam temel attık
Bakalım Mevlam neylerse güzel eyler
İstanbul’da mı çalışıyorsun oradaki bütün otellerde konaklamışlığımız vardır :21:
selamlar, laydlinenin daveti ile geldim. sene sonuna kadar 25 kilo vermek istiyorum. şu an 78 kiloyum. şu an evden çalışabilen şanslı azınlıktayım. leslie sansone 3 mil yapmaya niyetliyim. hatta ek olarak şu aralıklı orucu denemek istiyorumhem ramazana da hazırlık olur diye düşünmekteyim. yaşım 35 bu arada ve bekarım. tanıştığıma memnun oldum :)

ben biraz sizin yazdıklarınızı okuyayım fikir alayım :dondurma:
Bende memnun oldum hoşgeldin
Şu aralıklı orucu ve şekersiz günlermiydi ne bir ben yapmadım burada heralde
aslında sıcak bakıyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum o_O

kıyamammmm kuşlarına çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum insan çok benimsiyor resmen çocuğu gibi oluyor ben oğlumu teste sokup sonucu öğrendiğimde yani doktor evden halı koltuk vs.. kediler gidecek dediğinde kara haber almış gibi üzüldük oğlumla sarılıp ağladık çok zor birşey
Yeşil çayı bence hergün menüne sokmaya çalış İnan çok faydası var ben birde çok sirkeli Su içerim hemen hemen hergün koca bardak
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kötülerde birbirlerini bulsunlar bizden uzak olsunlar
İyi ki anlattın bende hiç sevmiyorum burayı imkanları iyi ama işte yalnızlık çok zor benim 7. Yılım ve hala Almancam çok çok zayıf çünkü peş peşe iki çocuk yaptım ve hep evde onlarla ilgilendim ne komşu. Ne arkadaşım oldu kurslarım yarım kaldı tam heveslendim çocuklar büyüdü kreşe başlayacaklardı şimdide virüsten fizana kadar kapalı açılsa da göndermem çünkü
Hep birgün Türkiye’ye kesin dönüş yaparız diye düşünürdüm ama eşim burada iş kurdu anlayacağım buraya sağlam temel attık
İstanbul’da mı çalışıyorsun oradaki bütün otellerde konaklamışlığımız vardır :21:

Benimde çocukken bahçeli evimizde beslediğimiz bir kedim vardı, ben çok sarmaş dolaş olmaya başlayınca bi gün ben yokken babam azdırmış kediyi..bana üzülmeyim diye söylemedi tabi.. günlerce kediyi aradım mahallede..yıllar sonra öğrendim...işin ilginci yıllar sonra aynı ona benzeyen bi kedi sebepsiz peşime takılıp,yüzüme konuşur gibi miyavlayıp durdu, eğer o ise beni tanıdı sanırım, ama o an onu alıp eve getirme imkanım yoktu :KK43: seni çok iyi anlıyorum..
Şekersiz günleri hiç denemedim ama ben sabah geç yiyip akşamı erken kapattığım için otamatik olarak if oluyo, çaya attığım şeker dışında.. tavsiye ederim, çok basit ve eğlenceli oluyo if yapmak..

Ben de bu hafta ciss yapmayacam inşallah su 90 li kilolardan hemen kurtulmak istiyorum :mad: bu hafta bana hedef belirtmeni istiyorum kaptanım kendimi daha iyi dizginliyorum hızlı kilo veriyorum öyle olunca
bu hafta yarışsak mı sabah 88.8 çıktım ama 90'a da fırlıyor vücut alışmış yıllardır 90-100 kiloda olmaya :olamaz:
ev şuan zararlı besin kaynıyor benim de cıs yapmamam lazım bu hafta

18 yaşında gittim 7 yıl evli kaldım 25 yaş ayrılık, 30 dönüş, 6 yildir da buradayım. 7 yıl olacak Eylül'de. Antalya'da yaşıyorum. Eğitimim için gelmiştim buraya Eskişehirliyim, burada da kaldim.. O kadar iyi anlıyorum ki.. Hayatın, eşin ve ailesinden ibaret oluyor ama her türlü yalnız hissediyor insan kendisini.. Allah iyilerle karşılaştırsın.. Nasipten öte köy Yok..
Çocuk olsaydı bende gelemezdim kesin.. şartlar imkanlar daha iyi ama benim tüm ailem burada olduğu için burası daha cazip geldi bana.. çocukların büyümüş onlar okula başlayınca dilini gelistirmeni tavsiye ederim.. özel kursa git hatta. Ben çok çektim bunun zorluğunu Volks Hochschule ye gittim ben B1 aldım kaldı orada. Ayrıldıktan sonra mecbur ayaklarımın üzerine durmak zorunda olduğum için çalışırken gelişti kendiliğinden.. ama hiç kolay olmadı tabi.
Modunu düşürmek istemem canım tanıdığım bir sürü iyi örnekler vardı orada tutunan, alışan, mutlu mesut yaşayan.. Hatta tr ye dönsem yaşayamam diyen.. Hayırlısı neyse o olsun.. :KK68:

Yok cnm ya benim eşim pek meraklı mutfakta değişik şeyler denemeye internetten bi tarif bulmuş onu yapıp buzluğa attı yarında dilimleyip pişircekmiş 😬 ekmeğimi de kendim yapıyorum bu aralar zaten 😊
Ay sana bişe diyim miii o harika bi döner oluyo bak aklıma düşürdün gece gece :)

[/QUOT
Sirkeli suyu hiç denemedim, yaparım bi ara...
Çoğu zaman sabah aç karnına limonlu sıcak su içiyordu , bu aralar unutuyorum..

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :simgeninkedisi
İsim (İsteğe Bağlı ):Esra
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:samsun
Boyunuz :1.61
Kilonuz:79.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :çikolata ve kahve tiryakisi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlık ve form
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır

Hoş geldin Esra'cım yeniden aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Sanırım çok şanslıyız çünkü takımın yarısı öğretmen ve ben öğretmenleri çok severim :KK36: :KK36: İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz. :KK200: Senin branşın neydi?

Kızlar ne alemdesiniz? Millet sokakta birbirini yiyor resmen yaaaa. Eleştiriyordum sokağa çıkma yasağı gelmiyor diye. Adamlar haklıymış resmen ülke ne hale geldi bir saatin içinde :KK43::KK43::KK43:

Evet keşke daha önce söyleseylerdi de millet 2 saat kala panik yapmasaydi...

İçime ilk evde kaldığım günkü gibi bir korku düştü..😔 herşey saçma sapan bir hal aliyor.. endişeliyim 😣

beyaz&yeşil çay içiyormusun peki? Ben sana beyaz çayı tavsiye ederim ama sallama değil hakiki olanından imkanın varsa bulabilirsen tabi ki
Menüyü bugün yazamadım biraz moralsiz başladım güne eşimden ötürü hatırladıklarımı yazarım
Emin ol yarından itibaren kalem kalem ekmeğin susamına kadar yazarım :KK66:
Evet gerçek adım gönül bunu söylemede de bir sakınca görmüyorum ben çok resmimi çocukların resmini paylaştım burada biraz fazla açığım belki ama burada çok yalnız olduğum için burayı çok benimsiyorum gerçekten arkadaşım gibi oluyorlar 🥰🥰 birbirimizi gazlıyoruz destekliyoruz onlarla üzülüyoruz seviniyoruz acayip çekişmeli ikili yarışmalar olurdu niye anlattım bilmiyorum ama böyle işte gecenin kaçlarında bile açlıktan uyuyamazdık burada sohbet edecek adam bulurduk 🙂
Evet bende 15 gün sonra 37 olacağım 2 oğlum var İstanbul’dan evlenerek Almanya’ya geldim ayrıca iki kedim vardı maalesef oğlanda astım başlangıcı belirti gösterince çok çok üzülerek başka ailelere verdik
Etiketleme şöyle önce klavyenden @ şu işareti buluyorsun ve hiç boşluk bırakmadan kime mesaj yazmak istiyorsan onun adını yazıyorsun ki yazarken o sana otomatik öneriyor LAydLiNe LAydLiNe

Menün kötü gibi görünüyor ama akşam saati iyi eğer hiçbirşey yemediysen hala şanslısın

Sen bu mesajı yazınca bende söyleyeyim dedim. Seviyorum böyle içi dışı bir olan insanları. Gerçi bazıları haklı sebeplerle gerçek kimliğini belli etmek istemiyor ama benim hiç öyle bir derdim olmadı. Kimim, neyim, her şeyim ortada. Hatta diyet günlükleri topiğinde bir sürü fotoğrafım var ortalık yerde. Bir de sen benim numaramı sildin mi bakim? Görmüyorum seni uzun zamandır sanki durumlarda? Bu arada telefon numaram da var herkeste :KK70: :KK70: :KK70:

Evet keşke daha önce söyleseylerdi de millet 2 saat kala panik yapmasaydi...

İçime ilk evde kaldığım günkü gibi bir korku düştü..😔 herşey saçma sapan bir hal aliyor.. endişeliyim 😣

Endişelenme canım. Evde mutlaka iki gün yetecek kadar bir şeyler vardır. Eeeee bizler de buradayız. Bence iki gün çabuk geçer :KK39:

Back
X