- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Bişey sorcam diyetteyken dondurma yenilirmi?
Sakız orucu bozar mı gibi bişey oldu buuuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey sorcam diyetteyken dondurma yenilirmi?
Sakız orucu bozar mı gibi bişey oldu buuuuuYenilmez tabii ki
Yazık kız canı çekmiş kızcağızın niye öyle diyorsun yesin bak nasıl da üzüldüSakız orucu bozar mı gibi bişey oldu buuuuuYenilmez tabii ki
100 Gr dondururma 200 kalori diye hatırlıyorum..yani 4 elmaya eşdeğer, yada yarımdan biraz az ekmeğe..ya da 8 kaşık bulgur pilavına, ya da 4-5 sıkım Antep köfteye, yada...yada...Bişey sorcam diyetteyken dondurma yenilirmi?
Pardon kaptan, senin cevabını görmemiştim..Sakız orucu bozar mı gibi bişey oldu buuuuuYenilmez tabii ki
Cık cık cık..Bişey sorcam diyetteyken dondurma yenilirmi?
İlk günden kaytarmak yokBen de yazayım bakalım menümü
Kahvaltı (12:00)
1 tane haşlanmış yumurta
Minik bir parça tam buğday ekmeği
Ara (14:00)
Yarım elma
Akşam (15:30)
2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
7-8 kaşık salata
Spor şimdilik yok. Suyu sayamadım ama yatana kadar 2 yi kesin geçerim. Yarından itibaren saymaya başlarım suyumu.
Hiç üzerime alınmadm kiiiiAhha yarışmı var ben kime meydan okusamki800 gramdan fazla veremeyen kim varsa grupta ona meydan okuyorum
![]()
Valla canım, 2 ana öğün yapmışsın iyi hoş ta ikisi de bayaa kalorili...neyse afiyet olsun, bugun ödül günün olsun..Menümü de yazayım değişik oldu biraz
Kahvaltı saat 10 da
8-10 çatal patates kızartması(yaptım valla)
Çay
Domates salatalık
Taze soğan taze nane
2 dilim ekmek
Saat 13.30 da 2 çilek
Saat 18.00 de
Mercimek köftesi (Çok yedim saymadım)
Marul
1 bardak ayran
Akşama da sütlü kahve içerim ya da bitki çayı
Şu 1.5 litre anca
Arkadaşlar storyleri takipte kalalımYe sen ye o kızartmaları. Nasılsa bu hafta ben kaçamak yapmayacağım. Cuma günü sorarım sana hesabını![]()
Olsun canım ne olacak benim de yazamadığım mesajlar var çocuklarla mümkün olmuyor bazen. Ben zaten bir aydır dışarı hiç çıkmadım ama şimdi istesek de çıkamıyoruz bunalsak da. Sağlık olsun haftaya perşembe bitiyorAnlıyorum canım, tedbirli olmak lazım tabi, biraz sıkıcı olabilir ama mecburen idare edeceksiniz..zaten belki de karantinada olmasanız bile sen salgın var diye dışarı çıkmasın bu ortamda... inşallah bişey çıkmaz canım merak etme..
Kusura bakma, sana sorduktan sonra kızımı uyutmaya gittim, sonrada internet paketim bitti..gece dönemedim tekrar sana..mesajlar bugun okadar çoktu ki senin cevabını da önce görmedim, geçmişten buldum şimdi..
Biter, biter.. sayılı gün çabuk geçer.. bizde hep evdeyiz.. karantinada olmaktan farkımız yok yani..Olsun canım ne olacak benim de yazamadığım mesajlar var çocuklarla mümkün olmuyor bazen. Ben zaten bir aydır dışarı hiç çıkmadım ama şimdi istesek de çıkamıyoruz bunalsak da. Sağlık olsun haftaya perşembe bitiyor
Var m burda instada ekleşen merak ettm
Benim menümü de atayım
12.00.
1 ıspanaklı gözleme ( 100 Gr hazır yufka ile yaptım), 2 yeşil zeytin, 1 ceviz, çay
15.00
1 kase komposto
18.30
1 tabak sebze yemeği, yarım kase mercimek çorbası
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş..
Aradın mı yoksa aaaaaaBeni takip edenleri ben takip ediyorum ama sanırım seni keşfedemedim![]()
![]()
İyi aksamlar hanimlarr
kahvalti(12.00)
2 h yumurta
4 cekirdekli yesil zeytin 2 siyah zeytin
Peynir cok fazla yemedim
2 kucuk kare dilim tahin helvasi
4 tam ceviz 6 7 tane yer fistigi fincani dolduracak kadar kuruyemis yiyorum yani
Sade kahve
aksam(19.30)
2 kase brokoli corbasi
1 kucuk firinda yapilmiskarniyarik tadi cook guzel oluyor diyeti surdurmekte cok onemli kizartmaya gerek yok bence(eskiden bizde kizartiyorduk)
2 yemek kasigi pirinç pilavi
1 bardak ayran
2.5 lt su
Yarim saat sonraberceste_ yazdigi sporu yapacagim ♥♥