Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi aksamlar hanimlarr
kahvalti(12.00)
2 h yumurta
4 cekirdekli yesil zeytin 2 siyah zeytin
Peynir cok fazla yemedim
2 kucuk kare dilim tahin helvasi
4 tam ceviz 6 7 tane yer fistigi fincani dolduracak kadar kuruyemis yiyorum yani
Sade kahve
aksam(19.30)
2 kase brokoli corbasi
1 kucuk firinda yapilmis 😁 karniyarik tadi cook guzel oluyor diyeti surdurmekte cok onemli kizartmaya gerek yok bence(eskiden bizde kizartiyorduk)
2 yemek kasigi pirinç pilavi
1 bardak ayran

2.5 lt su
Yarim saat sonra berceste_ berceste_ yazdigi sporu yapacagim ♥♥
Suyun çok güzel, menünde de helva ve pirinç pilavı olmasaydı daha iyi olurdu. Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı tercih et canım, benim 2-3 aydır pirinç girmiyo ağzıma nerdeyse.. bulgur pilavı yapıyorum kendime, çocuklara pirinç pilavı... afiyet olsun..bende bi ara denicem kızartmadan karnıyarığı..

Ohhhh afiyet olsunn gözleme, komposto süper ama zaten sporla yakmışsın hepsini hevesim kursağımda kaldı bak şimdi :KK70::KK70:
Kaptanım bu arada sabah mesajını okudum ama yazamadım oğluş rahat vermedi.kızınla aranın düzelmesine ve evdeki iletişim ortamının rahatlamasına çok sevindim

İyi aksamlar hanimlarr
kahvalti(12.00)
2 h yumurta
4 cekirdekli yesil zeytin 2 siyah zeytin
Peynir cok fazla yemedim
2 kucuk kare dilim tahin helvasi
4 tam ceviz 6 7 tane yer fistigi fincani dolduracak kadar kuruyemis yiyorum yani
Sade kahve
aksam(19.30)
2 kase brokoli corbasi
1 kucuk firinda yapilmis 😁 karniyarik tadi cook guzel oluyor diyeti surdurmekte cok onemli kizartmaya gerek yok bence(eskiden bizde kizartiyorduk)
2 yemek kasigi pirinç pilavi
1 bardak ayran

2.5 lt su
Yarim saat sonra berceste_ berceste_ yazdigi sporu yapacagim ♥♥
Bugün menün de çok güzel zaten çok da güzel kilo verdin :sampiyon::sampiyon: sporunu da yaparsan ohh miss seviyorum seni küçük kız 😍😍

Selamlar birlikte spor yapalım dedik
İlk önce ortamı hazırlayalım arkadaşlar ben salonda yapıyorum ve kendimi güzel hissettiğim kıyafetlerimi giyiniyorum arkadaşlar
Önce 20 -25 dakika dans ediyoruz
İsterseniz roman oynayın isterseniz benim gibi zumba yapın hafif lesli tipi hareketlerde.yapabilirsiniz

1 hareket mekik pozisyonu bacaklar bükülü kalça yukarda nefes al kalça yerde nefes ver(kalçayı sikmamiz çok önemli)
12x3 set
2 hareket yine mekik pozisyonu ellerimizle yanlara hareket ederek topuklarimizin yanına degiyoruz
( Bu harekette önemli olan başımızı kasmiyoruz yerde değil başımız )
24 x3 set
3. Hareket
Mekik pozisyonundayız bu sefer kollarımız üzerine dogruluyoruz ve bacaklarimizla makas hareketi yapıyoruz (bacaklar gergin ve yere degdirmeden yapıyoruz)
24 x3 set
4. Hareket
Yana yatalım ve sağ bacağı yukarı kaldırıp indirelim aynı hareketi sola doğru yapalım
12x 3 set
5. hareket çok beklediğimiz squat hareketi
12x 3 set açık bacak 2 seti 1 seti kapalı olacak ve
Her hareketi dinlenerek yapıyoruz 15 saniye kadar ara vermemiz.onemli ve hareketleri hızlı yapmayalım

6. Hareket
Plank 3 set durabildigin kadar bekliyoruz 15 saniye dinleniyorum yine durabildigimiz.kadar bu önemli çünkü vücudu çok güzel çalıştırıyor
Bu yarın ki hareketlerimiz
Pazartesi yenilenecektir hareketlerimiz
Canım, ellerine sağlık, çok güzel ve detaylı yazmışsın da bunların çoğunu ben yapamam gibi geliyor, keşke yapabilsem..bi de squat ve plank ı bilmiyorum..mekik derken sırtüstü yatarak yaptığımız bildiğimiz mekik mi? Hareketleri kafamda tam canlandıramadım..:110:Sanırım beni ancak yürüyüş paklar..

Suyun çok güzel, menünde de helva ve pirinç pilavı olmasaydı daha iyi olurdu. Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı tercih et canım, benim 2-3 aydır pirinç girmiyo ağzıma nerdeyse.. bulgur pilavı yapıyorum kendime, çocuklara pirinç pilavı... afiyet olsun..bende bi ara denicem kızartmadan karnıyarığı..
Bulgur pilavi yiyince kotu oluyorum ben aslinda cok seviyorum ama sisiriyor beni
Pilav da normalde yemem karniyariga cok yakisiyor 😁🤦🏻‍♀️

Canım, ellerine sağlık, çok güzel ve detaylı yazmışsın da bunların çoğunu ben yapamam gibi geliyor, keşke yapabilsem..bi de squat ve plank ı bilmiyorum..mekik derken sırtüstü yatarak yaptığımız bildiğimiz mekik mi? Hareketleri kafamda tam canlandıramadım..:110:Sanırım beni ancak yürüyüş paklar..
Canım zaten senin yürüyüş gibi bir alternatif in var biz yürüyüş yapamadığımız için ev hareketlerine yukleniyoruz sen yürü ama evde biraz hareket et esneme.yap ki kaslar uzasın ve goruntun esnesin

Canım zaten senin yürüyüş gibi bir alternatif in var biz yürüyüş yapamadığımız için ev hareketlerine yukleniyoruz sen yürü ama evde biraz hareket et esneme.yap ki kaslar uzasın ve goruntun esnesin
Cnm ben dediğin hareketlerin bi çoğunu yapıyorum telefona bi program indirdim günlük ordaki hareketleri yapıyorum spordan sonra, plank falanda var orda sporla beraber faydasını görürüm inşallah 😊

Ceviz ve yer fıstığı aynı öğünde fazla olmuş canım. Bir daha kine ayrı ayrı tercih et. Onların haricinde güzel bir menü. Ama artık yavaş yavaş pilavdan vazgeçmen lazım. Aklının bir köşesinde olsun :KK39:
Kahvaltiyi karataya gore planladim helva harici o da cok kucuktu zaten 🙈
2 yk pilavdan cok bir sey olacagini sanmiyorum keske hep 2 yk ile yetinseydim de 105 kiloya ulasmasaydim 🤦🏻‍♀️

Kahvaltiyi karataya gore planladim helva harici o da cok kucuktu zaten 🙈
2 yk pilavdan cok bir sey olacagini sanmiyorum keske hep 2 yk ile yetinseydim de 105 kiloya ulasmasaydim 🤦🏻‍♀️
Arada helvayı görünce Karatay olduğunu düşünemedim canım ama yine de miktarlara yavaş yavaş dikkat etmen gerekiyor. Pilav içinse fikrim hiç değişmiyor pilav cısss 😉

Cnm ben dediğin hareketlerin bi çoğunu yapıyorum telefona bi program indirdim günlük ordaki hareketleri yapıyorum spordan sonra, plank falanda var orda sporla beraber faydasını görürüm inşallah 😊
Çok iyi canım önemli olan spor yapmamız zaten😍😍😍

Destan yazmışsınız arkadaş oku oku bitmedi :işsiz: bahçede çalıştım pertim cıktı, çocuğu da anca uyuttum, söyle bir ayağımı uzatayim:KK14: patlamis misir yedim azıcık bugün, bir de bal. Ödül diye, yarınki spora hazirlaniyorum:KK53: hep sıkarsam cabuk sönüyor motivasyonum cumaları es vereceğim azıcık ucundan.
Haftaya cuma 60 olurum diyorum, obur hafta regl var çünkü olmam lazım. Ben 1kg dan fazla veririm diyen buyursun, weight loss challenge başlıyor :rapci: yalnız haftanın en az 5 günü spor da olacak, en az yarim saat.

Back
X