Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar cümleten
Sabah 11.00; 2 yumurtadan kavurmalı omlet
2 dilim peynir
Domates
Salatalık
Akşam 16.30;
5 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 2 litre
40 dakka eliptik bisiklet, 15 dakka bölgesel çalışma
Akşam yemeğini erken yediğim için acıkırım diye düşünüyorum, acıkırsam süt içicem 😊

Naptın canım, yediniz mi köfteyi, nasıl oldu? Beğendiniz mi?
Efsane oldu.Yaktin beni Aysegulum ya.Esim ben bunu bitiririm.Bidaha istiyorum dedi.Artik hergun menünün altına bi antep köftede ben eklerim.

Bi deneyim bakalım oldu mu?
Deneme..1...2...deneme.. :KK48:

Afiyet olsun canım, bizimkilerde dolmanın üstüne revani diye tutturdular, birazdan onu da yapıcam mecbur...tabi ben yine yutkunacağım..
Ben manolya tatlısı yaptım.Agir olmasın diye.Bulgur zaten sisiriyo.Bi de ana yemek tavuk var.

Yok canım yaaaa normal su. 2,5 litre yapacaktım yaaaa hani bir de gizli gizli takip ediliyordum yaaa onun için paylaştım :KK70: :KK70:
Bazen yeterli miktar da okumadığını düşünüyorum da o yüzden öyle demiştimm :KK70::KK70:
Artık gizli saklı kalmadı :KK70::KK70:Paylaşımıma dayanamayıp ifşaladı kendini :KK53::KK53:
Duyduk duyduk akşama menüde ne var hazır eşinde gelmişken mantı felan yapsan da yese adamcağız hiç fena olmaz. Belki pasta felan da yaparsın çayın yanına :KK53::KK53:
Yeee canım eee hatta pirinçli de yeee :KK48::KK48::KK48:
Bence sen de şanslısın sonuçta yürüyüş bandın var. Hiç olmayanlar ne yapsın :KK61::KK61: Normalde hiç sevmediğim bir şeydi yürüyüş bandı ama bu virüsten sonra keşke alsaydım dedim kendi kendime.
Eeeee tabii ki paylaşınca daha güzel oluyor. Bence aile gibi olduk daha güzel oldu :KK200::KK68::KK68:
Biz virüsten kaçıp insan içine çıkmamaya çalışıyoruz hatun insan yüzü göreyim diye çıkıyor dışarı. Çıkma canım çıkma bu virüs cidden çok tehlikeli. Nereden ne zaman alacağın belli olmaz. Lütfen dikkat et kendine.

Bakacağım ben geçmişe hala aklımda. Geçmişi okumayınca eksik hissediyorum kendimi :KK70::KK70: Bulan olmazsa ben yazarım sayfasını :KK39:
eşim gelmedi yani yemek yemedi bana küsülü :KK64:
Akşam bir alttan üstten gireceğiz neymiş derdi :oops:
Orman bazen çok sıkıcı geliyor çünkü biraz kasvetli pek güneş vurmuyor öyle yemyeşil biryer de değil ne bilim bol bol kuru yapraklar devrilmiş ağaçlar tenha bir ara gittiğimde çekerim foto
insanlardan uzak bir şekilde hızlı hızlı yürüyorum kalabalık yok zaten
Kaptanım Gönül pastaneden pasta da almış zaten, onu yiyecek zaten, yapmasına gerek yok ki:KK48:
yimedim ki:KK24:
Nasilsiniz kızlar, haftasonu nasil geçiyor?? Burası 28 derece, benim bugün boyun ve sırt ağrım tuttu, biraz gergin başladım güne. Ondan oldu sanirim, o yüzden öğleyin 3 saat uyudum, böyle durumlarda bir enerji boşalması yaşıyorum ve vücut akabinde kendini çok yorgun hissediyor. Bu durumda pek bir şey de yemedim, canım çekmedi :110:
Sporumu akşam yapacagim.
nasıl oldun yaptın mi sporunu buralar da pek sıcak
Canim bu ev öyle ahım şahım değil rutubetli, börtü böcekli, küçük . Mecbur bahçede takiliyoruz hava ısındıkça. Bahçe düzenlemesi fln yok, biz kendimiz bir iki bir şey yaptik. Ama yine de bu günler için çok şanslıyız. Bi hamak, sandalye masa attik arkaya. Oğlumun küçük çadırı ve şu havuzu da var. Onu en az 1 ay oyalarız boylece. Ben de ağaç ve kuşları görünce mutlu oluyorum, karantinayi unutuyorum.
Eğer ev sizinse çok güzel bir hale getirebilirsiniz yani öyle bir imkan varsa tabi süper olur.
Söylediklerin çok güzel hamak çadır küçük bir havuz bizimkiler öyle bir ortama şuan deli olurlar

Menüm

12:30
2 yk menemen
3 yk yumurta salatası
6 küçük parça sucuk
5 tane zeytin, 1 küçük parça peynir
1 dilim trabzon ekmeği

16:00
1 bardak süt

19:15
1 tane küçük toprak çanak içerisinde güveç
(İçinde dana eti, patates, arpacık soğan ve sarımsak vardı)
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği

2,5 lt su henüz sporumu yapamadım. Yapınca yazarım

Son düzenleme:
10:00
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates salatalık kapya biber soğan
1 dilim esmer ekmek
1 poğaça kadar beyaz ekmek
Çay

14:00 yarım elma

18:00 3-4 kaşık pırasa
Biraz yoğurt
1 kaşık türlü (tattım)
1 avuç Antep fıstığı

su 2 olacak
Sabah 1 saat dışarıda tempolu yürüyüş
Ev süpürme toplama

10:00
Sucuklu yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates salatalık kapya biber soğan
1 dilim esmer ekmek
1 poğaça kadar beyaz ekmek
Çay

14:00 yarım elma

18:00 3-4 kaşık pırasa
Biraz yoğurt
1 kaşık türlü (tattım)
1 avuç Antep fıstığı

su 2 olacak
Sabah 1 saat dışarıda tempolu yürüyüş
Ev süpürme toplama

Antep fıstığını çok severim keşke benim yerime de bir avuç yeseydin :KK48::KK48:

Selam hanımlar

Kahvaltı saat 11.de
Sahanda yumurta
Çay
Domates salatalık
1 yk bal
2 dilim ekmek

Saat 13.30 da
3 tane mercimek köftesi

15.00 de
Yarım avuç dut kurusu

18.00 de
1 kase eristeli yeşil mercimek yemeği

Aralarda bol bol çayım vardı bugün.
Akşama süt içerim

1 buçuk litre su
Spor yok balkon yıkadım :-) beni yormaya yetti bile

İyi akşamlar, menümü atayım önce,

12.20
Çeyreğinçeyreğiekmek (12,5 gram ekmek) :KK48:
1 tabaktan az fırında pişmiş havuç, patates yemeği, 2 kaşık patatesli yumurta, 4 yeşil zeytin, çay..

16.00.
1 kupa yeşil çay

17.30
3 kuru dolması (herbiri 2-3 kaşık eder ancak,serçe parmağı büyüklüğünde)

21.30
4 bardak çay

Kahvaltıda abartınca, akşam dengeleyim dedim..
3 litre su, 1.5 saat yürüyüş :spor: LAydLiNe LAydLiNe

İyi akşamlar, menümü atayım önce,

12.20
Çeyreğinçeyreğiekmek (12,5 gram ekmek) :KK48:
1 tabaktan az fırında pişmiş havuç, patates yemeği, 2 kaşık patatesli yumurta, 4 yeşil zeytin, çay..

16.00.
1 kupa yeşil çay

17.30
3 kuru dolması (herbiri 2-3 kaşık eder ancak,serçe parmağı büyüklüğünde)

21.30
4 bardak çay

Kahvaltıda abartınca, akşam dengeleyim dedim..
3 litre su, 1.5 saat yürüyüş :spor: LAydLiNe LAydLiNe

Ben hemen kalkıp yürüyeyim biraz :KK48: :KK48: :KK48:

Back
X