Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

12.30
2 h yumurta
4 yeşil zeytin peynir
1 tk kuşburnu marmelatı
1 tk kahvaltılık sos
1 fincan ceviz-yer fıstığı
sade kahve
19.00
2 kase brokoli çorbası(kaselerim küçük)
havuç-kabak tarator 3-4 yk

2 lt su daha da içerim
30 dk berceste_ berceste_ usulü egzersiz iyi ter attım bugün :rapci: :rapci:
Çok sevindim canım bu seriyi yarında yap ama 45 dakikaya çıkart zamanı dinlenmelerini düzgün yaptın mı ya da ilk ısınma kaç dakika yaptın 25 dakika dans edecez hareketler de en az dinlenmelerle.45 dakikayı bulur toplamda çünkü
Ben bugün zaruri durumlardan evde yapmadım ama bayagi yürüdüm yarın seninle.birlikteyim canim

İyi akşamlar kizlar
Bugün pek iyi değilim inşallah bir kaç güne duzelirim kafa olarak
Bugünün en güzel tarafı kendimi kıyafetlerin içinde güzel hissettim
İlk aldigimdan beri beyaz bir gomlegim var yan simitlerime oturuyordu aha iyi olmuşum kizlar
Diyet ve spora devamke

Çok sevindim canım bu seriyi yarında yap ama 45 dakikaya çıkart zamanı dinlenmelerini düzgün yaptın mı ya da ilk ısınma kaç dakika yaptın 25 dakika dans edecez hareketler de en az dinlenmelerle.45 dakikayı bulur toplamda çünkü
Ben bugün zaruri durumlardan evde yapmadım ama bayagi yürüdüm yarın seninle.birlikteyim canim
20 dk cardio yaptım ben çok zumba dans tarzı şeyleri sevmediğim için 10 dk da hareketler sürdü ama zamanla arttıracağım

20 dk cardio yaptım ben çok zumba dans tarzı şeyleri sevmediğim için 10 dk da hareketler sürdü ama zamanla arttıracağım
Hareketleri yavaş yapman daha etkili olacaktır ve 12 x 3 set arada 15 saniye dinlenme en az 25 dakika sürmesi lazım daha yavaş yap hareketleri kaslarinin kasildigini hisset ve nefes al ki oksijen yağı yaksın

Günaydın kızlar, :KK200:
Dün kafayı ne kadar taktıysam mesaj yazmaya,alıntılamaya, direkt o sayfaya gitmeye vs...sabaha kadar ara ara rüyamda durmadan size cevap yazdım, 3 lü 5li alıntılama yaptım, etiketleme yaptım, marbling in öğrettiği yöntemle köftenin sayfasına gittim:confused:.Allahım, uyanıyorum dönüyorum, bu sefer başka bi versiyonla yine burdayım... Kız ağlıyor, uyanıyorum uyutuyorum tekrar yatıyorum, yine rüyamda burdayım..:confused:Uyanınca tüm bunlar acaba gerçek miydi telefon yanımda mıydı diye baktım, yok telefon salonda kalmış..bi daha gece uyumadan buraya girmeyim bari, yada girersem uyumadan önce zihnimi dağıtacak bişey yapıp uyumam lazım:KK70:

Günaydın kızlar istanbulda miss gibi hava var içim açıldı valla 🤗 en azından balkon sezonunu açmış olduk dışarı çıkamasakta 😁
Günaydın canm :) valla ben de hava güzelleşince kendime geldim uzun zaman sonra ilk defa dün gece yarına hevesle uyudum sabah olsa da kızımla balkona çıksak yine beni darlasa yine oyun oynasak diyerek uyudum :)

Günaydın canm :) valla ben de hava güzelleşince kendime geldim uzun zaman sonra ilk defa dün gece yarına hevesle uyudum sabah olsa da kızımla balkona çıksak yine beni darlasa yine oyun oynasak diyerek uyudum :)
Soğuk hava insanın içini karartıyo cidden cnm ya, ohh alın oyuncaklarınızıda miss gibi temiz hava alır minnak 🤗

Soğuk hava insanın içini karartıyo cidden cnm ya, ohh alın oyuncaklarınızıda miss gibi temiz hava alır minnak 🤗
Ben bi ayılabilsem :)
Her yerim ödem olmş bu sabah romatizmal olarak kötü uyandım toparlayamıyorm kendimi hala.
Savah ödemini atmak için hızlı bir yöntem biliyor musun canım ?

Ben bi ayılabilsem :)
Her yerim ödem olmş bu sabah romatizmal olarak kötü uyandım toparlayamıyorm kendimi hala.
Savah ödemini atmak için hızlı bir yöntem biliyor musun canım ?
Yoğurt tüketebilirsin cnm, maydanoz ve ananasta iyi geliyor, bide hareket etmekte çok önemli sürekli hareketsiz oturmak falanda ödem yapar bende öyle en azından

Bugün bir çılgınlık edip günü kapatıyorum.

Kahvaltı saat 10 da
1 çatal menemen
Çay kaşığının ucuyla oğluma yaptığım kuymağın tadına
Peynir
Domates salatalık Taze soğan taze nane
2 dilim ekmek
Çay

Saat 15.00 de
1 buçuk kase eristeli yeşil mercimek yemeği

Vee günü kapadık.. aksama kadar Allah bana yardim etsin :KK48:
Çok acıkırsam 1 bardak süt içerim
Çay da içerim kızlar

Su da 2 litreye tamamlarım yatana kadar.
Spor olarakta temizlik yaptım

O çılgınlıktan bende etsem mi bilmiyorum :KK64:en son 12.00 de yedim amma iyi de yedim aslında..dayanabilir miyim:confused:
Dolapta da dolma var...aklımda deli sorular..
Şimdi kaptancığıma sorsam kıyamaz bana, aç kalma canım der, hep beni düşünür sağolsun:KK19:

Aaah polokey2244 polokey2244 , başıma iş çıkardın:KK39:

Sabah 10.30; patatesli omlet
1.dilim peynir
Domates,salatalık
Öğlen 15.00; yarım portakal
Yarım elma, yarım kivi
Filtre kahve
Akşam 17.30; 3 küçük dilim fırında pırasalı mücver
Su 2 litre
Spor yok

Back
X