Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende menümü atayım

10.30
3 kuru dolması( tufaf bi açılış:oha:)

12.00
Çeyrekten az ekmeğin arasına 3 kaşık et kavurma, 4 yeşil zeytin, marul, çemen, çay

17.00
Yarım kase komposto

18.30
Biberiye çayı

Akşama da çay içerim .. polokeye uydum, umarım gece kendimi mutfakta bulmam..:kk77:

3 litre su olur yatana hasar,
1,5 saat yürüyüş:spor: LAydLiNe LAydLiNe

polokey2244 polokey2244 mesajını görünce ben de bir çılgınlık yaptım ve 5'de kapattım yeme işini 4-5 gibi uyuyorum ben umarım bir sorun çıkmaz :KK48:
13.00
2.5 kaşık dökmesi
peynir siyah zeytin
domates-salatalık
16.30
tiramisu yarım dilim dün akşam yarın yerim diye düşünmüştüm
17.00
1 küçük karnıyarık yarım saat arayla yedim ikisini

1.5 lt su şimdilik 2.5 yaparım ben
sporu da daha yapmadım akşam yapacağım

eşim gelmedi yani yemek yemedi bana küsülü :KK64:
Akşam bir alttan üstten gireceğiz neymiş derdi :oops:
Orman bazen çok sıkıcı geliyor çünkü biraz kasvetli pek güneş vurmuyor öyle yemyeşil biryer de değil ne bilim bol bol kuru yapraklar devrilmiş ağaçlar tenha bir ara gittiğimde çekerim foto
insanlardan uzak bir şekilde hızlı hızlı yürüyorum kalabalık yok zaten
yimedim ki:KK24:
nasıl oldun yaptın mi sporunu buralar da pek sıcak

Eğer ev sizinse çok güzel bir hale getirebilirsiniz yani öyle bir imkan varsa tabi süper olur.
Söylediklerin çok güzel hamak çadır küçük bir havuz bizimkiler öyle bir ortama şuan deli olurlar
Yok cnm bizim değil, lojman.
Çok geçmiş olsn canım :KK43:
Sağol cnm, gecti bugün çok şükür.

Dünkü menü
Klasik kahvaltı ekmeksiz
Öğle ikindi yok
Akşam tavuk ızgara 3 parca ve az salata, 1 bardak ayran.
Yarım saat yürüyüş
Bugünkü menü
Klasik kahvaltı ekmeksiz, 2 hindi fume var farklı
Öğle 4 çilek
Akşam 1 çupra, salata
Spor şu ana kadar yapmadım, bütün gün ev ve bahçe temizliği yaptik, sanki regl olacağım gibi şişim, ayaklarım uyuşuyor, sanirim biraz yürüyeceğim.

Bugün eşim önümde N**** (Siyahi) yedi, bir tane bile almadım :rapci: salı misafir gelecek, cuma cocuk bayramı. Biraz eve alışveriş yaptik, kurabiye fln yapabilirim diye. Misafir için lokum ve 2 çeşit çikolata almış eşim, beni deniyor resmen tirtiklayacak mıyım diye:KK53:
10 marttan beri ağzıma paketli gıda ve tatlı girmedi, 23 nisanda 60i görürsem %70 dark çikolata yiyeceğim :KK66:

Bende menümü atayım

10.30
3 kuru dolması( tufaf bi açılış:oha:)

12.00
Çeyrekten az ekmeğin arasına 3 kaşık et kavurma, 4 yeşil zeytin, marul, çemen, çay

17.00
Yarım kase komposto

18.30
Biberiye çayı

Akşama da çay içerim .. polokeye uydum, umarım gece kendimi mutfakta bulmam..:kk77:

3 litre su olur yatana hasar,
1,5 saat yürüyüş:spor: LAydLiNe LAydLiNe
Haarikasınn yapabilirsin.. dayanamadıgın yerde süt iç ya da ayran..

polokey2244 polokey2244 mesajını görünce ben de bir çılgınlık yaptım ve 5'de kapattım yeme işini 4-5 gibi uyuyorum ben umarım bir sorun çıkmaz :KK48:
13.00
2.5 kaşık dökmesi
peynir siyah zeytin
domates-salatalık
16.30
tiramisu yarım dilim dün akşam yarın yerim diye düşünmüştüm
17.00
1 küçük karnıyarık yarım saat arayla yedim ikisini

1.5 lt su şimdilik 2.5 yaparım ben
sporu da daha yapmadım akşam yapacağım
Süpersinn başaracağızz dayan canım :)

Bugün eşim önümde N**** (Siyahi) yedi, bir tane bile almadım :rapci: salı misafir gelecek, cuma cocuk bayramı. Biraz eve alışveriş yaptik, kurabiye fln yapabilirim diye. Misafir için lokum ve 2 çeşit çikolata almış eşim, beni deniyor resmen tirtiklayacak mıyım diye:KK53:
10 marttan beri ağzıma paketli gıda ve tatlı girmedi, 23 nisanda 60i görürsem %70 dark çikolata yiyeceğim :KK66:
Maşallah iradene canım, tebrikler:KK9: benimde bi iki pasta tırtıklamam dışında genel olarak olmadı, ama seninki kadar değil..
Canım bu salgın da ne misafiri hayırdır?Hangi şehirdeydin canım? Yurtdışında mıydın?

Maşallah iradene canım, tebrikler:KK9: benimde bi iki pasta tırtıklamam dışında genel olarak olmadı, ama seninki kadar değil..
Canım bu salgın da ne misafiri hayırdır?Hangi şehirdeydin canım? Yurtdışında mıydın?
Biz kktc deyiz cnm, burada sokağa çıkma yasağı var 1 aydır, biz kendini izole etmiş bir bölge icindeyiz, hemen 3 dk mesafedeki komşu aslında, kresten arkadaşı. Bahçede oynatacagiz 1,2 saat. Bizim yaşadığımız kapalı bölgede vaka yok, askeri bölge burası.
Yeni asker alımı ve terhisler de durunca biraz rahatladık açıkçası.

Biz kktc deyiz cnm, burada sokağa çıkma yasağı var 1 aydır, biz kendini izole etmiş bir bölge icindeyiz, hemen 3 dk mesafedeki komşu aslında, kresten arkadaşı. Bahçede oynatacagiz 1,2 saat. Bizim yaşadığımız kapalı bölgede vaka yok, askeri bölge burası.
Yeni asker alımı ve terhisler de durunca biraz rahatladık açıkçası.
Anladım canım, iyi olur çocuklar için..👍

09:30
Yeşil çay
1 dilim esmer ekmek
Sucuklu yumurta
Çok az peynir
2 zeytin
1 tk bal
2 çatal kek

16:00 4-5 hurma ve double Türk kahvesi

17:00 1 tabak karışık dolma sarma
1 kase yoğurt

2 lt su
Dolma sarma, hemde bir tabak..:KK57: sucuklu yumurta...oh oh afiyet olsun...daha yok muydu?:KK48:

09:30
Yeşil çay
1 dilim esmer ekmek
Sucuklu yumurta
Çok az peynir
2 zeytin
1 tk bal
2 çatal kek

16:00 4-5 hurma ve double Türk kahvesi

17:00 1 tabak karışık dolma sarma
1 kase yoğurt

2 lt su
Ben yediğim 3 minicik dolmanın hesabını yapıp vicdan azabı çekiyorum, sen ne yaşıyorsun Gönüüüül? 1 tabak dolmayı nasıl telafi etmeyi düşünüyorsun? Yarın ormanda 10 tur atarsın artık:KK67:

Back
X