• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben cuma günü iftardan önce, yada öğleden sonra bildirim yapılır diye düşünmüştüm.
Öyle daha iyi olmaz mıydı?

Riske atmayalım canım. Biz perşembeden tartılalım. Cuma günü Allah nasip ederse ben de niyetli olacağım. EEeee iftarın ilk günü. Hazırlık yapmak lazım. Benim için liste hazırlamak zor olur diye düşündüm. Ama şöyle de bir şey yapabiliriz. Perşembe sonucunu kaydederiz. Cuma günü eğer listeyi paylaşmamın zamanı uygun olursa yeni kilomuzu güncelleriz. Ama dediğim gibi her ihtimale karşı yarın sabah tartılalım :KK39:

Süper gidiyorsun👍
Bugun 200-225 Gr kilo verdiğini tahmin ediyorum.. :KK9:
Kafadan atmıyorum,
günlük kalori ihtiyacı+ spor - yediklerin= çıkan sonuç her 700 kalori için 100 Gr vermiş oluyorsun..seninki de 1500-1600 lerde çıktı bugun..

Tartıldım bugün mükemmel olmasa da uygun bir sonuç gördüm tartıda :KK70::KK70: Ama tabii rakibim olduğun için sana söylemiyorum :KK48::KK48::KK48:

Ayrıca bayıldım senin kalori hesabına :KK9::KK9::KK9:

Allah izin verirse tüm ramazanı tutucam🥰🥰

Hoş geldin yeniden Esra'cım :KK36:
Formu doldurmanın üzerinden biraz zaman geçtiği için bilgilerin çok geride kalmış. Kısaca bir kez daha bahseder misin kendinden? Bir de akşamları menünü görmek istiyorum artık. Niyetli olacağın için de yarın aç karnına sabah kıyafetsiz bir şekilde tartılıp kilonu buraya yazman gerekiyor :KK39:

Tartıldım bugün mükemmel olmasa da uygun bir sonuç gördüm tartıda :KK70::KK70: Ama tabii rakibim olduğun için sana söylemiyorum :KK48::KK48::KK48:

Riske atmayalım canım. Biz perşembeden tartılalım. Cuma günü Allah nasip ederse ben de niyetli olacağım. EEeee iftarın ilk günü. Hazırlık yapmak lazım. Benim için liste hazırlamak zor olur diye düşündüm. Ama şöyle de bir şey yapabiliriz. Perşembe sonucunu kaydederiz. Cuma günü eğer listeyi paylaşmamın zamanı uygun olursa yeni kilomuzu güncelleriz. Ama dediğim gibi her ihtimale karşı yarın sabah tartılalım :KK39:
Haklısın canım, sana nasıl uygu

Çok sevindim canım, ama ben de güzel bi rakam gördüm ona göree:KK66:

Haklısın canım, sana nasıl uygunsa öyle yapalım..

Çok sevindim canım, ama ben de güzel bi rakam gördüm ona göree:KK66:
Bugun çok sağlıklı beslenecem, haberin olsun

Ben o zaman öğle arası yine eve gitmeyeyim :KK70: :KK70: :KK70:
Senin dünki baklava rüyama girdi..
Ailecek bi lokantadayız, eşim kebap vs yemek siparişi veriyo, üzerine baklava da sipariş ediyo, ben yok yemicem diyorum, amaan sende bi kerelik ye bişey olmaz diyo, ben de bana baklava sipariş etme, çocuklarıkinden yarım dilim yerim ancak diyorum:KK70::KK70::KK70:

Senin dünki baklava rüyama girdi..
Ailecek bi lokantadayız, eşim kebap vs yemek siparişi veriyo, üzerine baklava da sipariş ediyo, ben yok yemicem diyorum, amaan sende bi kerelik ye bişey olmaz diyo, ben de bana baklava sipariş etme, çocuklarıkinden yarım dilim yerim ancak diyorum:KK70::KK70::KK70:

Kıyamam yaaaaaaa paylaşmasaydım keşke :oops::oops:

Hoş geldin yeniden Esra'cım :KK36:
Formu doldurmanın üzerinden biraz zaman geçtiği için bilgilerin çok geride kalmış. Kısaca bir kez daha bahseder misin kendinden? Bir de akşamları menünü görmek istiyorum artık. Niyetli olacağın için de yarın aç karnına sabah kıyafetsiz bir şekilde tartılıp kilonu buraya yazman gerekiyor :KK39:
Merhabalar canım o gün yazıştığımızdan bu yana 78 kg ye düştüm..güncel kilom bu..boy 161..88 liyim..
2 öğün yemek yiyorum..ekmek galeta krep asla yok sabah 3 zeytin kibrit kutusu kadar peynir salatalık yeşillik ..akşam 6 da havuçlu yeşilliği bol salata ve bi kase çorba...Başka bişey yoyo.çok midem kazımışsa bi fincan şekersiz bi çay kaşıpı balla tatlanmış kahve içiyorum..günlük 1000 kalorinin altında olması lazım..1 buçuk litre su içiyorum..

Menülerini göremediklerim nerelerdeler bakim? Gonul83 Gonul83 senin menü kayıp yine. Neden yazmadın? Ne kaçamağı yaptın?
Kaptancığım beni bu hafta görme sen ben yokum farzet tatildeyim ulaşılamıyorum :silah:cumadan sonra bomba gibi buradayım :KK43: cuma günü kendime bir rakip arıyorum kendine güvenen gelsin:KK11:

Kaptancığım beni bu hafta görme sen ben yokum farzet tatildeyim ulaşılamıyorum :silah:cumadan sonra bomba gibi buradayım :KK43: cuma günü kendime bir rakip arıyorum kendine güvenen gelsin:KK11:

Yalnız cuma günü tartı var tatildeyim olmaz. Az da olsa kilo vermen lazım :KK39: İtiraz yok. Bana kızıyordun sen koyuverdin. Hadi kendine gel. Menü bekliyorum bu akşam.

Back
X