• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende menumü paylaşayım
Sabah 10da
1.bucuk haşlanmış yumurta 5 yeşil 5 siyah zeytin çeyreğin yarısı ekmek domates salatalık maydanoz
Akşam yemeği saat 4te
2 küçük but iki kaşık pilav közlenmis patlıcan domates biber salatası
4 litre su içtim aşırı su içen biriyim🤗
30 tane mekik çektim bütün kaslarim ağırıyo😎

Geçen hafta. 74.1
Şimdi. 71.8
Fark. - 2300 Gr :KK17::KK17::KK17:
aboo meğer ben kimle yarışıyormuşum severim böyle iddialı insanları gerçekten tebrik ediyorum kız takımı yaktın çıtayı fena yükselttin darmaduman ettin çatlattın bizi:KK70:
Vay vay vay, bu hafta sabitim veremedim diyene bak seeen :KK19:
He bacım deme ilk fazlam vardı sonra sabit derken bütün gün oruçlu olunca 800 gr birden fark etti bende fena değilim hemi:KK68: 800 900 1000 900 böyle gidiyor yani:KK66:
Aayy inanmıyoruuuum.... gerçekten mi kaptanım? ona bakmamıştım takım birinciliğini görünce ona bakmayı unuttum
yürekten kutluyorum birgün bende oturacağım o koltuğa :KK68:
Tuttuğumuz oruçları Hak kabul eylesin🙏🙏
Karnımda ağrılar.. 😵 yemekten önce bitki çayı içmiştim sanırım ondan

menümü paylasayim madem

Sahur
2 has. yumurta, kuzukulakli domates salatası, 2 dilim peynir, 3 ceviz, 3 kuru kayısı, 2 bardak çay

İftar
1 hurma, bitki cayi, 1 bardak su
2 kepçe çorba, 2 kepçe barbunya, 5 yk tavuklu pirinç pilavı (5 yk çok mu oldu acaba :KK17:), 2 bardak ayran

2 bardak çay, 1 ceviz, 1 kuru kayisi

Sahura kadar su icicem 2 lt. ye tamamlamaya calisicam, 2 saat sonra sporumu yapicam 🤸🏿‍♀️🤸
eh fena değil kaptan güzel yorumlamış zaten :KK67:bu Tokat pilav için:KK60:
Hos buldum🤗🤗 guruba aldiginiz icin tesekkur ederim arkasaslar 🥰🥰 34 yaş evli 1 cocuk annesi estetisyenim antalyada yasiyorum boyum 158 ğuncel kilom 86 hedefim 60 kilo evlendigim zaman 56 kiloydum evlendikten ve cocuk olduktan sonra hizla kilo almaya basladim. Ve bu durum sagligimi ve sosyal hayatimi bitirdi. Bi cok diyet denedim basaramdim insallah bu sefer hep birlikte basaririz..takim kurallarini okudum ve kabul ediyorum
hoşgeldin bir bakmışsın 70 Li kilolara inmişsin burada muhabbetten farkında Bile olmazsın :KK66:
İlk gun hepimizde ufak tefek fazlalıklar var ama ilerleyen günlerde toparlayacagiz eminim❤
Yoo bende yok :63: yandaş arama kendine bu hafta benle yarışıyorsun 1,5 kg unutma:sopa:

LAydLiNe LAydLiNe madem istedin kaptanım yazıyım hazır olun bombaya 🤦‍♀️
Saat 13.00; çeyrekden biraz fazla pide
Patatesli yumurta 2 kaşık kadar
1 kaşık acuka
3 kaşık menemen
3_4 tane sucuk
Peynir
Salatalık
16.30; 5 sıkım çiğ köfte
1 adet güllaç
2 çatal triliçe
Bu mükemmel menüyü yiyince suya yer kalmadı tabi 1 litre anca içtim 🤦‍♀️
Hala o kadar şişimki spor yapmaya halim yok
O kadar da abartmamışsın aslında. Öyle bir anlattın ki sanırsın dünyaları yedi. Yediklerin sakıncalı ama bugün ben de yaptım o kadar kaçamak neredeyse. Yarın düzeltiyoruz kendimizi. :KK36:
sahur
1 h yumurta
domates salatalık
zeytin 10 tane
peynir-2 kayısı
iftar
450 ml su+1 hurma+1 kase çorba 5 dk bekledim
2 tabak yeşil mercimek yemeği
az önce:1 adet kemalpaşa :olamaz:

suyu 2.700 yapacağım 2.bardağımdayım şuan
spora şimdi başlıyorum zumba+ @berceste_ egzersizleri
Menün gayet güzel canım. Kemalpaşanın devamı gelmesin aman dikkat :KK39: Bu hafta maalesef eksi kiloda girdin listeye. Bu vermiş olduğun kilo haftayı etkileyecek. Ona göre dikkat edersen eğer kendine haftaya seni de ilk üçte görebiliiz ve bu beni çok mutlu eder :KK36:
Bende menumü paylaşayım
Sabah 10da
1.bucuk haşlanmış yumurta 5 yeşil 5 siyah zeytin çeyreğin yarısı ekmek domates salatalık maydanoz
Akşam yemeği saat 4te

İlk güne göre gayet güzel bir menü. Menü yazarken yediğimiz yiyeceklerin cinsini de yazıyoruz canım. Mesela ekmek değil de beyaz ekmek, kepek ekmeği ya da tam buğday ekmeği diyebilirsin. Pilav için de pirinç pilavı mı yoksa bulgur pilavımı belirtmen gerekiyor.

O kadar da abartmamışsın aslında. Öyle bir anlattın ki sanırsın dünyaları yedi. Yediklerin sakıncalı ama bugün ben de yaptım o kadar kaçamak neredeyse. Yarın düzeltiyoruz kendimizi. :KK36:
Menün gayet güzel canım. Kemalpaşanın devamı gelmesin aman dikkat :KK39: Bu hafta maalesef eksi kiloda girdin listeye. Bu vermiş olduğun kilo haftayı etkileyecek. Ona göre dikkat edersen eğer kendine haftaya seni de ilk üçte görebiliiz ve bu beni çok mutlu eder :KK36:

İlk güne göre gayet güzel bir menü. Menü yazarken yediğimiz yiyeceklerin cinsini de yazıyoruz canım. Mesela ekmek değil de beyaz ekmek, kepek ekmeği ya da tam buğday ekmeği diyebilirsin. Pilav için de pirinç pilavı mı yoksa bulgur pilavımı belirtmen gerekiyor.
Him bak bilmiyordum😎🤗kepek ekmeği canım pilav da pirinç pilavı :oops:pazartesi den itibaren yasakları yapıp yemem şimdi eşim burda o yüzden yasak olan şeyleri de yapıyorum malesef ve yapmisken azcık yiyorum ama eşim gidince tek kalacam daha çok dikkat ederim:KK64::KK66:

Bende menumü paylaşayım
Sabah 10da
Akşam yemeği saat 4te
Kızlar çok mu yemişim herkes şaşkın ıfade koymuş :oops: çok utandım şimdi :oops::oops:o_O

Dur yazayım menümü

sahurda yoğurdun içine ananas doğradım yedim

iftar
1,2 kaşık yoğurt
Salata
1 tabaktan az kıymalı patates yemeği
Avuç içi kadar ekmek

su İçiyorum muhtemelen 1,5 lt içeceğim
Spor ev süpür sil birkaç cam silmece
Gönül gümbür gümbür geliyor maşallah, bi de suyu çok içse, işlem tamam👍

Suya koymuş olabilirler o ifadeyi cnm 😄
Haaa öyle ise iyi😂😂ben de çok su içmekten muzdiribim🤔🤔kış ın bu kadar içiyorum yazın abartısız 10 litre🙈🙈🙈aileden herkes doktora git diyor o kadar su içmek normal değil diyor böbrekleri yorarmis🤔🤔🤔bilemedim ki çok mu anormalim o_O o_O o_O :KK64::KK64::KK64::KK48:

Spor tamamdır 🥵 limonlu yeşil çay içiyorum şimdide bir demlik. Sahura kadar devam ederim böyle. Su 2 ye tamamlicam inşallah.
hem bir demlik bitki çayı hemde 2 lt su ben hayatta içemezdim tebrik ediyorum artık bu gece WC git gel git gel:KK70: menü yazdım kaçırmışsın
Gönül gümbür gümbür geliyor maşallah, bi de suyu çok içse, işlem tamam👍
içemiyorum vakit az :kusmuk:patlatacak gibi oluyorum

Dur yazayım menümü

sahurda yoğurdun içine ananas doğradım yedim

iftar
1,2 kaşık yoğurt
Salata
1 tabaktan az kıymalı patates yemeği
Avuç içi kadar ekmek

su İçiyorum muhtemelen 1,5 lt içeceğim
Spor ev süpür sil birkaç cam silmece
Görmemişim pardon canim:KK19:
Senden beklenen performans gerçekten gümbür gümbür 👍🏻🤣 😍

hem bir demlik bitki çayı hemde 2 lt su ben hayatta içemezdim tebrik ediyorum artık bu gece WC git gel git gel:KK70: menü yazdım kaçırmışsın
içemiyorum vakit az :kusmuk:patlatacak gibi oluyorum

Bir demlik dediğime bakma kız 2 kupa bilemedin 3 anca çıkıyor.. 2 lt yide umuyorum tamamlayabilirim 😬

Back
X