Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar iki ayda hazırlanan bireysel derece listesi hazırlanmış. İlk 10'a giren takımımızın medarı iftiharı Aysegul 6666 Aysegul 6666 ü kocaman alkışlayalım :KK9: :KK9: :KK9: :nazar:

Tebrikler Aysegul 6666 Aysegul 6666 👏👏👏👏 ❤️

Hee heee 😎😎😎😎🤗🤗🤗😂😂😂😂kız ne ediyon bacıiii bu hafta o kadar makarna yenir mii😉😉😉yarın bakalım tartı konuşacak 😉😉😉😉😀😁😁😁verirsin sen verirsin 😁😁😁bak bu hafta sayende çok pis gaza geldim ben 😎😎😎😋😋😋😂
Tartildin mi hiç :KK17: :KK17:

İyi akşamlar herkese

12.00
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin

İftar
Yarım tabak etli bulgur pilavı, 3 kaşık fırında köfte, yarım tabak salata, 1 kase komposto

2.5 litre su, yürüyüş yok, ev temizliği yaptım bugun:temizlik:

Günahlarımızı şuraya bırakalım, Allah affetsin😬

Sahur
1 has. yum., 1 domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin

İftar
2 kepçe çorba, 2 servis kaşığı barbunya, 4 yk tavuklu pirinç pilavı :kızgın:, 1.5 kase cacık

Sahura kadar 2 lt su, 1 saat sonra da spor yapicam

Selamlar
Sahur 3.30
8 10 tane kara lahana dolması (serce parmak kadar)

İftar 20.10
1 kepçe corba
1 tavuk but
2 dilim ıspanaklı börek ( yarım yufkadan daha azdır)
Bol salata
Henüz 1 litre su
100 ip atlıycam

Selamlar
Sahur 3.30
8 10 tane kara lahana dolması (serce parmak kadar)

İftar 20.10
1 kepçe corba
1 tavuk but
2 dilim ıspanaklı börek ( yarım yufkadan daha azdır)
Bol salata
Henüz 1 litre su
100 ip atlıycam

Afiyet olsun canım.. ne diyim bilemedim sahurda dolma diyecektim, serçe parmağı kadar demişsin.. börek diyecektim, yarım yufkadan azdır demişsin.. 😊 yarın ola hayrolala..

Benim diyet gitti galiba.. menume + avuç içi kadar fıstık içi yedim🙄😵

Afiyet olsun canım.. ne diyim bilemedim sahurda dolma diyecektim, serçe parmağı kadar demişsin.. börek diyecektim, yarım yufkadan azdır demişsin.. 😊 yarın ola hayrolala..

Öyle düşünme, çok abartılı bi menün yok bence..👍

Bahanelerim hep hazırdır zaten :KK70: :KK70: bu hafta bende de pek umut yok canım ya :confused: fıstık biraz su tutar gibi ya

Öyle düşünme, çok abartılı bi menün yok bence..👍

İnsallah canim. Pilavdan 2 kaşık alicam diye sartlandirmistim kendimi çok lezzetli olmus 😋Hafta geneline baktığımda düzensizdi baya sanki..

Bahanelerim hep hazırdır zaten :KK70: :KK70: bu hafta bende de pek umut yok canım ya :confused: fıstık biraz su tutar gibi ya
Offf offff... Benden zor olur biraz 75 i bile göremedim kaç haftalardir.. 70 i nasıl görecem acaba😣 gideyim de spor yapayım bari 🙄

1saat spor yaptım.. 40 dk kardiyo + 2 farklı uygulamadan ayrı sporlar.. insallahh🔥🔥🔥
Bir yerde gördüm 1 bardak süte 1 tk türk kahvesi, 1 tk kakao, 1 çay kaşığı tarçın.. WC cikariyormus hergun içildiğinde karın bolgesi yaglari eritiyormus.. sütten nefret ederim ama ictim.. sonuç.. WC hala çıkmadım, artı midem bulaniyo 🤢

1saat spor yaptım.. 40 dk kardiyo + 2 farklı uygulamadan ayrı sporlar.. insallahh🔥🔥🔥
Bir yerde gördüm 1 bardak süte 1 tk türk kahvesi, 1 tk kakao, 1 çay kaşığı tarçın.. WC cikariyormus hergun içildiğinde karın bolgesi yaglari eritiyormus.. sütten nefret ederim ama ictim.. sonuç.. WC hala çıkmadım, artı midem bulaniyo 🤢
Canım diyete başladığımız zaman meta çok yavaşlıyor. Bir diyetisyenden duymuştum. Eger wc ye çıkma işi karın ağrıtıcı şekilde ise müshil şeklinde değil ama wc ye çıkmanı saglayan haplar var onlardan bir tane almanda sorun olmazmış. Akşam yatmadan önce süt içmek karın bölgesindeki yağları eritiyormuş bu doğru keşke bende düzenli yapabilsemmm

Ayrıca sporun çok güzel haarikaa.. bende şimdi 30 dk senin süründürenlerden yaptım :)))

Canım diyete başladığımız zaman meta çok yavaşlıyor. Bir diyetisyenden duymuştum. Eger wc ye çıkma işi karın ağrıtıcı şekilde ise müshil şeklinde değil ama wc ye çıkmanı saglayan haplar var onlardan bir tane almanda sorun olmazmış. Akşam yatmadan önce süt içmek karın bölgesindeki yağları eritiyormuş bu doğru keşke bende düzenli yapabilsemmm

Düzen konusunda benim de sıkıntılı bir çok şey denemisligim var düzenli yapamıyorum..

Ayrıca sporun çok güzel haarikaa.. bende şimdi 30 dk senin süründürenlerden yaptım :)))

Oohhh mis... 🔥🔥🔥 😍

Merhaba bende geldim kızlar aslında ben yeni topik açmıştım ama madem burası aktif bir yer benide aranıza alırmısın ız? Sağ olsun bir arkadaş beni davet etti. Kilo 76 yaş 37 boy 1.60 ve 2 çocuk annesi😁

E hoşgeldin madem.. o ilk sayfadaki katılım formunu doldurup burada paylasirmisin lütfen.. tanıyalım😊

Merhaba bende geldim kızlar aslında ben yeni topik açmıştım ama madem burası aktif bir yer benide aranıza alırmısın ız? Sağ olsun bir arkadaş beni davet etti. Kilo 76 yaş 37 boy 1.60 ve 2 çocuk annesi😁
Hoşgeldin canım :KK24:, topiğin ilk sayfasını okuyup, katılım formunu doldurup burda paylaşırsan seviniriz..

Sözlerimi geri, alamam
Yazdığımı yeniden, yazamam
Çaldığımı baştan, çalamam
Bir daha geri dönemem
Akıyorsa gözyaşım kurumasın
Coşup seven gönlümse durmasın
Dost bildik anılarım, çağırmasın
Bir daha geri dönemem
Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da
Her nefes alışımız, bayramdı
Bir umuttu yaşatan insanı
Aldım elime sazımı:ıslık:

günaydın, sabah uyandım dilimde bu şarkı unutulmaya yüz tutmuş gençliğimin şarkısı 🙂

Yok dayanamayacağım sazı elime alacağım
Geçen hafta 65,6
Bu hafta 66,00
+400 o_O

eminim suratlarınız düştü haklısınız bu haftamotivasyonumu kaybettim.
az su
Dolma, mozaik pasta
Spor yok
+regl

bu hafta sebze yoğurt yumurta bol su ve spor ağırlıklı olacak inşallah buraya yazayım da yapamazsam utanayım

pilavdan dönenin kaşığı kırılsın beyaEn Büyük KK

Yok dayanamayacağım sazı elime alacağım
Geçen hafta 65,6
Bu hafta 66,00
+400 o_O

eminim suratlarınız düştü haklısınız bu haftamotivasyonumu kaybettim.
az su
Dolma, mozaik pasta
Spor yok
+regl

bu hafta sebze yoğurt yumurta bol su ve spor ağırlıklı olacak inşallah buraya yazayım da yapamazsam utanayım

pilavdan dönenin kaşığı kırılsın beyaEn Büyük KK
Günaydın canım :KK25: 100 gramla bile olsa ben mi geçtim yani :KK70: şaka şaka iftara tartılcam bakalım ne göstercek.. gruba sık katıl canım motivasyonu o zaman kaybetmiyor insan.. akşama hesap vericem diye çoğu şeyi yemiyorum ben mesela :KK70:

Günaydın canım :KK25: 100 gramla bile olsa ben mi geçtim yani :KK70: şaka şaka iftara tartılcam bakalım ne göstercek.. gruba sık katıl canım motivasyonu o zaman kaybetmiyor insan.. akşama hesap vericem diye çoğu şeyi yemiyorum ben mesela :KK70:
Sen oruç değildin sanki bitti mi hastalığın
Sen artışın yani biraz teselli oldum yalnız değilmişim :KK19:evet zaten yazmadım pek bu hafta ondan oldu

Back
X