Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Milyaay Milyaay canım sen eskiden yarışmamıştın dimi? Formu tam olarak dolduramamıştın. Artık listedesin ona göre kendini ayarla lütfen. Alacağın vereceğin her gram takımı etkileyecek. :KK39:

Gelmeyince senden ümidi kesmiştim. Şükür geldin. Anlat bakim kaçak ne var ne yok nasıl gitti bu kilolar?
Ben de kendimden ümidi kesmiştim dün tartılınca şaşırdım orucun faydası herhalde
Hareket yok uykusuzluk zor bir dönem ağızlar açılınca inşallah daha iyi gider.

Ne yedin dökül bakim. Ben baklavayı yemedim yaaa şimdi hesap sorarım herkese :KK70::KK70::KK70:
Aslında yemekde sıkıntı yok 1 dilim antrikot yedim ama sonrasında etli yaprak sarma 7 8 tane, 3 4 kaşık girit ezmesi, közlenmiş patlıcan salatası, sonracığıma peynirli jelopone biber 3 tane, kavun 1 dilim falan,2 dilim ekmek ekmekler tam buğdaydı ama 😂 şimdide dondurma yiyoruz 🙈😂

Nasıl iyi mi ? Hesabı pasif sanırım. Ben izne ayrıldıktan sonra giremedim hiç bayağı kırılmış sanırım çoğu kişiye. Siz görüşüyorsunuz galiba ☺

En son şu corona döneminde nasılsın diye aradı sağ olsun. Eskisi kadar sık görüşmüyoruz ama arada görüşüyoruz. Çok severim Ankayı :KK68:

Aslında yemekde sıkıntı yok 1 dilim antrikot yedim ama sonrasında etli yaprak sarma 7 8 tane, 3 4 kaşık girit ezmesi, közlenmiş patlıcan salatası, sonracığıma peynirli jelopone biber 3 tane, kavun 1 dilim falan,2 dilim ekmek ekmekler tam buğdaydı ama 😂 şimdide dondurma yiyoruz 🙈😂

Bence bu kadar yeter bundan sonra yeme :KK70: :KK70: :KK70:

Ben de hep evde yapıyorum. ya Leslie ya müzik açık o tempoda hızlı koşu ya da tempolu yürüyüş Açık havada yürüsek daha iyi ama işte imkanlar. Küçük bir ilçedeyiz ve yürüyecek yer yok
Canım benim alan müsait.
Heryer yeşillik araba bile çok az ama millet köpek sevdası ile alıyor buraya bırakıyor gidiyor sonra.
Nasıl olsa beslerler diye.
Belediye bırakıyor.
Ahhh ahhh.

LAydLiNe LAydLiNe , evet canım rakiptik:KK66:
Ya bari ekler canın çekti, illa yiyeceksin 1 tane ye yahu:sinirli:

Canım çekmedi ki canım. Benim çok sevgili kocacığım almış gelmiş koca bir paket. Hem de en sevdiğim pastaneden. İmkanı yok gözümün önündeyken bir taneyle duramam. Önce dört tane yedim. En son mutfağa girdiğimde bir tane kalmış. Onu da hallettim. Bitene kadar rahat etmeyenlerdenim ben. Mesela şu an çayımı aldım çıktım mutfaktan. Eminim tatlı bitmemiştir masanın üzerinde vardır. Gözünün önünde olunca insanın kendini tutması çok zor oluyor. Bu kez size önceden yazdım diye yemedim. Yoksa kesin dayanamaz yerdim. Adam inadına yapar gibi her gün kaçamak bir şeyler alıp geliyor.

Back
X