- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Ne bilim cnm ya yerken çok keyifliydi ama şuan vicdan azabı çekiyorum![]()
Hep öyle oluyor maalesef


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bilim cnm ya yerken çok keyifliydi ama şuan vicdan azabı çekiyorum![]()
Anka 12. Takım kaptanı olan Anka miAynen canım Anka'ya misafir olmuştum da bana yaş pasta ikram etmişti ben de yemiştim![]()
![]()
![]()
Ben yiyecem valla kaç sene oldu kadayıf yemeyeli saydımBu arada size söz tatlıdan yemeyeceğim![]()
Anka 12. Takım kaptanı olan Anka mi![]()
Ben yiyecem valla kaç sene oldu kadayıf yemeyeli saydım
1 sene olmus
Valla şimdi atarım bana Özel almış sen coktandir birşey yemiyorsun diyeHımmmm az ye o zaman ucundan tadına bak![]()
Baklava bitmedi acaba bende mi yesem
![]()
Ben de kendimden ümidi kesmiştim dün tartılınca şaşırdım orucun faydası herhaldeGelmeyince senden ümidi kesmiştim. Şükür geldin. Anlat bakim kaçak ne var ne yok nasıl gitti bu kilolar?
Nasıl iyi mi ? Hesabı pasif sanırım. Ben izne ayrıldıktan sonra giremedim hiç bayağı kırılmış sanırım çoğu kişiye. Siz görüşüyorsunuz galibaEvet canım o Anka. Bir ara 12. takımı açmadan önce bizimle birlikteydi.
Aslında yemekde sıkıntı yok 1 dilim antrikot yedim ama sonrasında etli yaprak sarma 7 8 tane, 3 4 kaşık girit ezmesi, közlenmiş patlıcan salatası, sonracığıma peynirli jelopone biber 3 tane, kavun 1 dilim falan,2 dilim ekmek ekmekler tam buğdaydı amaNe yedin dökül bakim. Ben baklavayı yemedim yaaa şimdi hesap sorarım herkese![]()
Nasıl iyi mi ? Hesabı pasif sanırım. Ben izne ayrıldıktan sonra giremedim hiç bayağı kırılmış sanırım çoğu kişiye. Siz görüşüyorsunuz galiba ☺
Aslında yemekde sıkıntı yok 1 dilim antrikot yedim ama sonrasında etli yaprak sarma 7 8 tane, 3 4 kaşık girit ezmesi, közlenmiş patlıcan salatası, sonracığıma peynirli jelopone biber 3 tane, kavun 1 dilim falan,2 dilim ekmek ekmekler tam buğdaydı amaşimdide dondurma yiyoruz
![]()
Canım
Teşekkür ederim canım
Bilirim o azabı yarın sporunu artır bol su iç giderNe bilim cnm ya yerken çok keyifliydi ama şuan vicdan azabı çekiyorum![]()
Canım benim alan müsait.Ben de hep evde yapıyorum. ya Leslie ya müzik açık o tempoda hızlı koşu ya da tempolu yürüyüş Açık havada yürüsek daha iyi ama işte imkanlar. Küçük bir ilçedeyiz ve yürüyecek yer yok
Patlıcam zaten (Allahtan) yiyemem dahaBence bu kadar yeter bundan sonra yeme![]()
![]()
![]()