Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım, üşüttün mü, yediğin bişey mi dokundu ki acaba?Iyi aksamlar kizlar.Nasilsiniz?
Sayfalar yine ilerlemiş.
Bugun ishal, mide bulantısı biraz da ateş,üşüme derken feci durumdayım.Kendimden korkmaya başladım.Nerdeyse hiçbişey yemedim.Inşallah hemen toparlarım.
Teşekkürler canım.Dun hiç abartılı bisey yemedim.Bisey dokunmadi ama usuttum galiba.Nane limon kaynattım.Bu salgın paranoyak etti beni.Aklima geliyo hemen.Geçmiş olsun canım, üşüttün mü, yediğin bişey mi dokundu ki acaba?
Ben deBen de tartıya çıkmaya korkuyorum![]()
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinIyi aksamlar kizlar.Nasilsiniz?
Sayfalar yine ilerlemiş.
Bugun ishal, mide bulantısı biraz da ateş,üşüme derken feci durumdayım.Kendimden korkmaya başladım.Nerdeyse hiçbişey yemedim.Inşallah hemen toparlarım.
Iyi aksamlar kizlar.Nasilsiniz?
Sayfalar yine ilerlemiş.
Teşekkürler canimÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Canım biliyorsun ki su çok az olmuş, zayıflamak için bol su şart. En az 2 içmelisin, 2.5 olsa süper olur..Bugünkü menü
Sabah 10:00
1 yumurta sucuklu
4-5 çatal peynir
2 çatal helva
Yarımşar yeşil ve kırmızı biber
1 dilim ev ekmeği
1 kupa çay
14:00
1 kupa filtre kahve içine 1 tk hindistan cevizi yağı
2 çokomel
16:00
1 bardak süt
18:30
Fırında karışık sebze kızartması
5-6 kaşık yoğurt
19:30
2 küçük dilim kek
Su 1 lt belki içmişimdir yatana kadar içmeye çalışcam
Spor yok birazdan boyaya başlayacağım
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar bugün yataktan çıkamadım bi türlü çok halsizdim 2 gibi kalktım 3 kaşık bulgur pilavı yedim yanına 1 bardak ayran, 4 gibide 1 tane baklava yedim, biraz öncede 1 avuç leblebi canım yemek yemek istemiyo tüm gün aşırı sağlıksız beslendim beslenme denirse tabi, yarın kendime gelirim inşallah
Canım ne güzel srni frenlemişim o zaman.@Elifff80 , benim menülerimi takip edeceğini söylemen bende çok etkili oldu, menülerime ve saatlerime ramazandan önceki gibi dikkat etmeye karar verdim, 1 saat yürüyüşümü yaptım, yeşil çayımı içtimçok teşekkür ederim beni kendime getirdiğin için
![]()
Ayşegülcüm bayram olmasına rağmen menü güzel.11.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
3 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal
1 domates
Çay
15.00
2 kaşık kuru fasulye
3 dilim baklava![]()
19.30
1 tabaktan az patlıcan kebabı
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Bugun yürüyüşe geç çıktığım için akşam yemeği de geç oldu, bundan sonra daha erken yiyeceğim inşallah.
Geçmiş olsun canım.Iyi aksamlar kizlar.Nasilsiniz?
Sayfalar yine ilerlemiş.
İyi akşamlar kızlar bugün yataktan çıkamadım bi türlü çok halsizdim 2 gibi kalktım 3 kaşık bulgur pilavı yedim yanına 1 bardak ayran, 4 gibide 1 tane baklava yedim, biraz öncede 1 avuç leblebi canım yemek yemek istemiyo tüm gün aşırı sağlıksız beslendim beslenme denirse tabi, yarın kendime gelirim inşallah
Canım kek olmasaymış gerisi iyiBugünkü menü
1 yumurta sucuklu
4-5 çatal peynir
2 çatal helva
1 dilim ev ekmeği
1 kupa çay
2 çokomel
1 bardak süt
18:30
Fırında karışık sebze kızartması
5-6 kaşık yoğurt
19:30
2 küçük dilim kek
Su 1 lt belki içmişimdir yatana kadar içmeye çalışcam
Spor yok birazdan boyaya başlayacağım
Canım biliyorsun ki su çok az olmuş, zayıflamak için bol su şart. En az 2 içmelisin, 2.5 olsa süper olur..
Tam da çokomel ne tam bilmiyorum ama yazacaktım ki , 2 gündür menünde gördüğüm için merak ettim internetten baktım, en son ortaokul yıllarında yediğimi anımsadım..
Kek ve çokomeller dışında süper bi menü, bayramdan sonra onları da azaltırsan daha çabuk ulaşırsın hedefine, bu güzel menüye 2 litre su ve spor da eşlik ederse, hedef tamam![]()
Geçmiş olsun canım.
Aman dikkat et canım.
Canım kek olmasaymış gerisi iyi
Bir de su çok az.
Onu artırsın mı süper.
Gayet güzel olmuş canım.. ekmeğin yok aşırı birşey yok 3 baklavayı dengeler diye düşünüyorum.. Bu hafta canım gram birşey yapmak istemiyor.. yaristigimizi hatirlayip motive oluyorum11.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
3 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal
1 domates
Çay
15.00
2 kaşık kuru fasulye
3 dilim baklava
19.30
1 tabaktan az patlıcan kebabı
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş
Bugun yürüyüşe geç çıktığım için akşam yemeği de geç oldu, bundan sonra daha erken yiyeceğim inşallah.
Çok geçmiş olsun canım.. umarım daha iyisindir ❤Iyi aksamlar kizlar.Nasilsiniz?
Sayfalar yine ilerlemiş.
Uzun diyet halinden sonra ağır gelmiş olabilir yediklerimiz.. dünde sufle beni mahfetti.. dikkat et geçmiş olsun❤İyi akşamlar kızlar bugün yataktan çıkamadım bi türlü çok halsizdim 2 gibi kalktım 3 kaşık bulgur pilavı yedim yanına 1 bardak ayran, 4 gibide 1 tane baklava yedim, biraz öncede 1 avuç leblebi canım yemek yemek istemiyo tüm gün aşırı sağlıksız beslendim beslenme denirse tabi, yarın kendime gelirim inşallah
Arkadaslarda söylemişler canım biliyosun kendin de söylemişsin zaten.. en onemlisi su.. cokamel kalorisine baktım da 74 kaloriymis bir tanesi.. 1 tane yeter sanki.. inşallah biran önce biterBugünkü menü
1 yumurta sucuklu
4-5 çatal peynir
2 çatal helva
1 dilim ev ekmeği
1 kupa çay
2 çokomel
1 bardak süt