Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar kizlar.Nasilsiniz?
Sayfalar yine ilerlemiş.
Bugun ishal, mide bulantısı biraz da ateş,üşüme derken feci durumdayım.Kendimden korkmaya başladım.Nerdeyse hiçbişey yemedim.Inşallah hemen toparlarım.

Sayfalar yine ilerlemiş.
Bugun ishal, mide bulantısı biraz da ateş,üşüme derken feci durumdayım.Kendimden korkmaya başladım.Nerdeyse hiçbişey yemedim.Inşallah hemen toparlarım.
Geçmiş olsun canım, üşüttün mü, yediğin bişey mi dokundu ki acaba?

Sayfalar yine ilerlemiş.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Sayfalar yine ilerlemiş.

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

İyi akşamlar kızlar bugün yataktan çıkamadım bi türlü çok halsizdim 2 gibi kalktım 3 kaşık bulgur pilavı yedim yanına 1 bardak ayran, 4 gibide 1 tane baklava yedim, biraz öncede 1 avuç leblebi canım yemek yemek istemiyo tüm gün aşırı sağlıksız beslendim beslenme denirse tabi, yarın kendime gelirim inşallah

Bugünkü menü

Sabah 10:00
1 yumurta sucuklu
4-5 çatal peynir
2 çatal helva
Yarımşar yeşil ve kırmızı biber
1 dilim ev ekmeği
1 kupa çay

14:00
1 kupa filtre kahve içine 1 tk hindistan cevizi yağı
2 çokomel

16:00
1 bardak süt

18:30
Fırında karışık sebze kızartması
5-6 kaşık yoğurt

19:30
2 küçük dilim kek

Su 1 lt belki içmişimdir yatana kadar içmeye çalışcam

Spor yok birazdan boyaya başlayacağım

Bugünkü menü

1 yumurta sucuklu
4-5 çatal peynir
2 çatal helva
1 dilim ev ekmeği
1 kupa çay

2 çokomel

1 bardak süt

5-6 kaşık yoğurt

2 küçük dilim kek

Canım biliyorsun ki su çok az olmuş, zayıflamak için bol su şart. En az 2 içmelisin, 2.5 olsa süper olur..

Tam da çokomel ne tam bilmiyorum ama yazacaktım ki , 2 gündür menünde gördüğüm için merak ettim internetten baktım 😋, en son ortaokul yıllarında yediğimi anımsadım..

Kek ve çokomeller dışında süper bi menü, bayramdan sonra onları da azaltırsan daha çabuk ulaşırsın hedefine, bu güzel menüye 2 litre su ve spor da eşlik ederse, hedef tamam👍

İyi akşamlar kızlar bugün yataktan çıkamadım bi türlü çok halsizdim 2 gibi kalktım 3 kaşık bulgur pilavı yedim yanına 1 bardak ayran, 4 gibide 1 tane baklava yedim, biraz öncede 1 avuç leblebi canım yemek yemek istemiyo tüm gün aşırı sağlıksız beslendim beslenme denirse tabi, yarın kendime gelirim inşallah
Geçmiş olsun canım😔 yarın daha sağlıklı beslen ki, toparlanabilesin. Şöyle mis gibi et yada kemik suyuna çorba yap, iç sıcak sıcak, ben halsiz olduğumda içince, hemen dirilirim👍

@Elifff80 , benim menülerimi takip edeceğini söylemen bende çok etkili oldu, menülerime ve saatlerime ramazandan önceki gibi dikkat etmeye karar verdim, 1 saat yürüyüşümü yaptım, yeşil çayımı içtim👍 çok teşekkür ederim beni kendime getirdiğin için:KK74:
Canım ne güzel srni frenlemişim o zaman.
Ama inan menüyü bekliyordum.
Çünkü güzel kilo vermişsin.
Ben de verebilirim motive oluyorum bende.

11.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
3 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal
1 domates
Çay

15.00
2 kaşık kuru fasulye
3 dilim baklava :olamaz:

19.30
1 tabaktan az patlıcan kebabı

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş

Bugun yürüyüşe geç çıktığım için akşam yemeği de geç oldu, bundan sonra daha erken yiyeceğim inşallah.
Ayşegülcüm bayram olmasına rağmen menü güzel.

Geçmiş olsun canım.
Aman dikkat et canım.

Bugünkü menü

1 yumurta sucuklu
4-5 çatal peynir
2 çatal helva
1 dilim ev ekmeği
1 kupa çay

2 çokomel

1 bardak süt

5-6 kaşık yoğurt

2 küçük dilim kek

Canım kek olmasaymış gerisi iyi
Bir de su çok az.
Onu artırsın mı süper.

Canım biliyorsun ki su çok az olmuş, zayıflamak için bol su şart. En az 2 içmelisin, 2.5 olsa süper olur..

Tam da çokomel ne tam bilmiyorum ama yazacaktım ki , 2 gündür menünde gördüğüm için merak ettim internetten baktım 😋, en son ortaokul yıllarında yediğimi anımsadım..

Kek ve çokomeller dışında süper bi menü, bayramdan sonra onları da azaltırsan daha çabuk ulaşırsın hedefine, bu güzel menüye 2 litre su ve spor da eşlik ederse, hedef tamam👍

Haklısın cnm suyu arttıramadım bir türlü :/
Bayram paketi hazırladım çocuklar için çokomel arttı biraz çok seviyorum her gün 2 tane yiyorum 🙈😂😂

Çok güzel spor yapıyorum aslında bugün yapmadım çok yorgunum çünkü 🙄

11.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
3 yeşil zeytin
1 çay kaşığı bal
1 domates
Çay

15.00
2 kaşık kuru fasulye
3 dilim baklava :olamaz:

19.30
1 tabaktan az patlıcan kebabı

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş

Bugun yürüyüşe geç çıktığım için akşam yemeği de geç oldu, bundan sonra daha erken yiyeceğim inşallah.
Gayet güzel olmuş canım.. ekmeğin yok aşırı birşey yok 3 baklavayı dengeler diye düşünüyorum.. Bu hafta canım gram birşey yapmak istemiyor.. yaristigimizi hatirlayip motive oluyorum 😁
pessinus pessinus nasil gidiyor canısı yaristayiz biliyorsun?? Ayşegülcüm herzamanki gibi kontrollu :nazar: :nazar:
Sayfalar yine ilerlemiş.
Çok geçmiş olsun canım.. umarım daha iyisindir ❤🌺
Uzun diyet halinden sonra ağır gelmiş olabilir yediklerimiz.. dünde sufle beni mahfetti.. dikkat et geçmiş olsun❤🌺

Bugünkü menü

1 yumurta sucuklu
4-5 çatal peynir
2 çatal helva
1 dilim ev ekmeği
1 kupa çay

2 çokomel

1 bardak süt

5-6 kaşık yoğurt

2 küçük dilim kek

Arkadaslarda söylemişler canım biliyosun kendin de söylemişsin zaten.. en onemlisi su.. cokamel kalorisine baktım da 74 kaloriymis bir tanesi.. 1 tane yeter sanki.. inşallah biran önce biter😁

Kahvaltı
10.30 3 yk yoğurt içerisine 1 yk keten tohumu, 1 yk chia tohumu, 1 ceviz, yarım elma

13.30
3 yk pirinç pilavı

16.00
3 kare dilim Unsuz yeşil mercimekli börek,pırasalı (yumurta ve kabartma tozu giriyor icine), yeşil salata

17.00
1 bardak fesleğen şerbeti polokey2244 polokey2244 sonunda
2 aktara sordum reyhan yok dediler balkonumda taze fesleğen vardı onunla yaptım. Evdekiler de sevdiler. 2 lt suya 5 yk seker le yaptım, limon tuzu. Tam seninki gibi olmadı sanırım ama buda güzel oldu😋

21.00
1 kepçe çorba, fırında köfteli patatesin, 2 köfte, 1 patatesinden

2 lt su
15 dk kardiyo (değişiklik olsun başka video bakayım derken sıkıldım, az oldu )
57 sayfa kitap okudum bugün.. 😊

Back
X