Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı
10.30 3 yk yoğurt içerisine 1 yk keten tohumu, 1 yk chia tohumu, 1 ceviz, yarım elma

13.30
3 yk pirinç pilavı

16.00
3 kare dilim Unsuz yeşil mercimekli börek,pırasalı (yumurta ve kabartma tozu giriyor icine), yeşil salata

17.00
1 bardak fesleğen şerbeti polokey2244 polokey2244 sonunda
2 aktara sordum reyhan yok dediler balkonumda taze fesleğen vardı onunla yaptım. Evdekiler de sevdiler. 2 lt suya 5 yk seker le yaptım, limon tuzu. Tam seninki gibi olmadı sanırım ama buda güzel oldu😋

21.00
1 kepçe çorba, fırında köfteli patatesin, 2 köfte, 1 patatesinden

2 lt su
15 dk kardiyo (değişiklik olsun başka video bakayım derken sıkıldım, az oldu )
57 sayfa kitap okudum bugün.. 😊
Güzel ve sağlıklı bi menü, börek nasıl unsuz yapılıyor merak ettim? Yemeklerden çok çeşitli ama ölçülü yemişsin, tebrikler👏 suyu da 2.5 yapsan daha güzel olur 👍

Sadece en son 21 de yemişsin, biraz geç olmuş, nekadar erken kapatsak o kadar iyi..
( Diyene bak🙄, ben de 20.30 gibi bi kaç parça tarhana ceviz yedim, gece 10.30 da da yarım dilim karpuz...)

Gayet güzel olmuş canım.. ekmeğin yok aşırı birşey yok 3 baklavayı dengeler diye düşünüyorum.. Bu hafta canım gram birşey yapmak istemiyor.. yaristigimizi hatirlayip motive oluyorum 😁
pessinus pessinus nasil gidiyor canısı yaristayiz biliyorsun?? Ayşegülcüm herzamanki gibi kontrollu :nazar: :nazar:

Çok geçmiş olsun canım.. umarım daha iyisindir ❤🌺

Uzun diyet halinden sonra ağır gelmiş olabilir yediklerimiz.. dünde sufle beni mahfetti.. dikkat et geçmiş olsun❤🌺

Arkadaslarda söylemişler canım biliyosun kendin de söylemişsin zaten.. en onemlisi su.. cokamel kalorisine baktım da 74 kaloriymis bir tanesi.. 1 tane yeter sanki.. inşallah biran önce biter😁
Canım benim iki gündür çok kötüyüm midem hazmetmiyor yediğim hiçbir şeyi kilo olarak fenalardayım zaten. Bugün daha dikkatli olacağım inşallah. Yarışmak için yanlış zamanı seçtim sanırım:( spor da yapamadım dün boynum tutulmuş tüm gün baş boyun ağrısı yaşadım:(

Kahvaltı
10.30 3 yk yoğurt içerisine 1 yk keten tohumu, 1 yk chia tohumu, 1 ceviz, yarım elma

13.30
3 yk pirinç pilavı

16.00
3 kare dilim Unsuz yeşil mercimekli börek,pırasalı (yumurta ve kabartma tozu giriyor icine), yeşil salata

17.00
1 bardak fesleğen şerbeti polokey2244 polokey2244 sonunda
2 aktara sordum reyhan yok dediler balkonumda taze fesleğen vardı onunla yaptım. Evdekiler de sevdiler. 2 lt suya 5 yk seker le yaptım, limon tuzu. Tam seninki gibi olmadı sanırım ama buda güzel oldu😋

21.00
1 kepçe çorba, fırında köfteli patatesin, 2 köfte, 1 patatesinden

2 lt su
15 dk kardiyo (değişiklik olsun başka video bakayım derken sıkıldım, az oldu )
57 sayfa kitap okudum bugün.. 😊
Afiyet şeker olsun canım :KK68: taze reyhan bugün yarın gelir raflara mevsimi geliyor artık:KK37: fesleğen ile nasıl oldu tadı ya merak ettim şimdi

Maşallah. Kaç yasindalar bende oğluşuma bu yaz öğretmek istiyorum 18 aylık oldu

2 buçuk yaşındalar canım uzmanlar 2-2,5 yaş aralığını öneriyorlar ama eğer oğlun yaşından daha bilinçliyse bir dene 1,5 yaşında öğrenen tanıdıklarım var

bu arada ben bezi geri bağladım olacak gibi değil yaz sonu denicem :KK53:

Tuvalet eğitimi ciddi bir mesele canım ilk çocuğumdan öğrendiğim bir şey varsa o da çocuk hazır olmadan başlanmaması. Kişiliğinde ciddi sıkıntılara sebep olabiliyor. Biraz daha hazır olmalarını bekleyebilirsin

evet canım benim ikizler kesinlikle hazır değil dün ben bunu anladım :KK43:

Günaydın canım.
Kolay gelsin. Kaç aylıklar canım.
Abla onlara örnek olsa.
Benim küçük kızım abla ile kolay öğrendi.

valla canım ablaları örnek oluyor hep onlarla birlikte tuvalete oturur ödüldü cezaydı herşeyi denedik akşam yatana kadar benim pertim çıktı evi iki kat sildik onun dışında bir gelişme yok maşallah lazımlık dışında evin her metrekaresine yaptılar :KK70:

bıraktım ben de napim ablaları 3 yaşında öğrenmişlerdi bunlarda beklesin biraz şu an 2.5 yaşını doldurdular

kızlar şöyle bir şey sipariş ettim haftalık planlayıcı
myplan1.pngmyplan3.png
myplan2.png

o gelene kadar da kendime şöyle birşey hazırladım pc de
Planner.jpg

bu haftanın planını pcde diğerlerini de defterimle yapıcam inşallah.. arka sayfalarına da günlük menümü yazıcam

valla canım ablaları örnek oluyor hep onlarla birlikte tuvalete oturur ödüldü cezaydı herşeyi denedik akşam yatana kadar benim pertim çıktı evi iki kat sildik onun dışında bir gelişme yok maşallah lazımlık dışında evin her metrekaresine yaptılar :KK70:

bıraktım ben de napim ablaları 3 yaşında öğrenmişlerdi bunlarda beklesin biraz şu an 2.5 yaşını doldurdular
O zaman üç yaşında dene.
Çok da acelesi yok.
Benim arkadaşımın oğlu 3.5 yaşında öğrendi.

kızlar şöyle bir şey sipariş ettim haftalık planlayıcı
Eki Görüntüle 2639915 Eki Görüntüle 2639917 Eki Görüntüle 2639918

o gelene kadar da kendime şöyle birşey hazırladım pc de
Eki Görüntüle 2639919

bu haftanın planını pcde diğerlerini de defterimle yapıcam inşallah.. arka sayfalarına da günlük menümü yazıcam
Süperler canım.
Güle güle kullan.
Ben de defter oluşturacağım kendime.
Her hafta verdiğim kiloyu yazacağım.
Yılbaşına kadar kendime hedef koyucam.
Ve hedeflere ulaşmak için çalışacağım.

Güzel ve sağlıklı bi menü, börek nasıl unsuz yapılıyor merak ettim? Yemeklerden çok çeşitli ama ölçülü yemişsin, tebrikler👏 suyu da 2.5 yapsan daha güzel olur 👍

Sadece en son 21 de yemişsin, biraz geç olmuş, nekadar erken kapatsak o kadar iyi..
( Diyene bak🙄, ben de 20.30 gibi bi kaç parça tarhana ceviz yedim, gece 10.30 da da yarım dilim karpuz...)

Haklısın canım suyum baya düştü yükseltmek lazım farkındayım 2 yi bile zorla içiyorum.
O saatte yemezdim aslında da annem tadına bak diye getirince yedim. Acta degildim aslında çorba içip bırakacaktım boyle oldu😊
Bende ilk defa yaptım candy_candy candy_candy yapmıştı ilk merak ettim netten baktim çok lezzetli oluyor tavsiye ederim. Bol pırasalı daha güzel olur benim azdı soğan kattım birazda, yumurta ve kabartma tozu giriyor icine.. yeşil mercimegi çok severiz zaten sulu mantıyı bile yeşil mercimekle yaparız😁

Canım benim iki gündür çok kötüyüm midem hazmetmiyor yediğim hiçbir şeyi kilo olarak fenalardayım zaten. Bugün daha dikkatli olacağım inşallah. Yarışmak için yanlış zamanı seçtim sanırım:KK43: spor da yapamadım dün boynum tutulmuş tüm gün baş boyun ağrısı yaşadım:KK43:
Geçmiş olsun canım.. zamanlama hepimiz için çokta iyi sayılmaz ama yarışma bahane zaten amaç bu sayede daha dikkatli olmaya calismak.. sen toparla biran önce kendini iyi ol en önemlisi bu🤗❤️🌺
Afiyet şeker olsun canım :KK68: taze reyhan bugün yarın gelir raflara mevsimi geliyor artık:KK37: fesleğen ile nasıl oldu tadı ya merak ettim şimdi

Vallahi canım reyhan şerbetini tadamadigim için arasındaki farkı bilmiyorum ama baya keyifli lezzetli ferahlatıcı bişey oldu😋

Haklısın canım suyum baya düştü yükseltmek lazım farkındayım 2 yi bile zorla içiyorum.
O saatte yemezdim aslında da annem tadına bak diye getirince yedim. Acta degildim aslında çorba içip bırakacaktım boyle oldu😊
Bende ilk defa yaptım candy_candy candy_candy yapmıştı ilk merak ettim netten baktim çok lezzetli oluyor tavsiye ederim. Bol pırasalı daha güzel olur benim azdı soğan kattım birazda, yumurta ve kabartma tozu giriyor icine.. yeşil mercimegi çok severiz zaten sulu mantıyı bile yeşil mercimekle yaparız😁

Geçmiş olsun canım.. zamanlama hepimiz için çokta iyi sayılmaz ama yarışma bahane zaten amaç bu sayede daha dikkatli olmaya calismak.. sen toparla biran önce kendini iyi ol en önemlisi bu🤗🌺

Vallahi canım reyhan şerbetini tadamadigim için arasındaki farkı bilmiyorum ama baya keyifli lezzetli ferahlatıcı bişey oldu😋
Netten tarifine bakmak için ne yazdın? Ben de bakayım, börek seven ama sonrasında pişmanlık yaşayan biri olarak 🙄

Günaydın kızlar :KK200:

Bomba gibi geri döndüm :nazar::KK71::rolleyes::rolleyes:
Hoşgeldin kaptancığımo_O
Bu sefer baya bi + larda olan bi Ayşegül var..:eek:
Sanırım oruçken iftara doğru tartıldığımız için vücutta bi damla su ve enerji kalmadığından, kilonuz normal tartı günümüzden biraz eksik çıkıyordu..
Bi de bayram eklenince, + lar kaçınılmaz oldu :KK43:
Cumaya kadar sabite dönmeye çalışacağım..

Hoşgeldin kaptancığımo_O
Sanırım oruçken iftara doğru tartıldığımız için vücutta bi damla su ve enerji kalmadığından, kilonuz normal tartı günümüzden biraz eksik çıkıyordu..
Ayşegül sen de mi o durumdasın? Fenalardayım ben ya bir ayda verdiğim kiloyu iki günde almış gibiyim midem sürekli şiş gibi bir de :( inşallah cumaya biraz daha iyi olurum

Hoşgeldin kaptancığımo_O
Ayşegül sen de mi o durumdasın? Fenalardayım ben ya bir ayda verdiğim kiloyu iki günde almış gibiyim midem sürekli şiş gibi bir de :( inşallah cumaya biraz daha iyi olurum

2 buçuk yaşındalar canım uzmanlar 2-2,5 yaş aralığını öneriyorlar ama eğer oğlun yaşından daha bilinçliyse bir dene 1,5 yaşında öğrenen tanıdıklarım var

bu arada ben bezi geri bağladım olacak gibi değil yaz sonu denicem :KK53:

Ayy gerçekten mi tüh boşa gitti çabalar ama ne yapacaksın artık biraz daha büyüyünce denersin.

Ben oğlumdan cesaret almıştım aslında çiş yapınca söylüyor bezi gösteriyor değiştirmemi istiyor. Ben de heralde zamanı geldi diye düşündüm. Ama gece bezleri çok dolu oluyor ondan cesaretim kırıldı.

Kaptanım anlaşılan bu hafta listede yüzdeler artı çıkacak beni listeye al bence en azından dengelerim 😂😂😂😂😂🙈

Back
X