- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayseri de bi anda serinledi canım, kışlık kıyafetlerimi kaldırmıştı, çıkardım, yeniden giymeye başladım..Selam hanımlaarr kaçak geri döndü
Normal günümden 9 gün önce adet oldum sanırım mevsimsel.. başka bi açıklama bulamıyorum.. istanbul buz gibi kızlar ya kombiyi iki 3 gün oldu tekrar açtım.. sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Sıcakları görünce tarzan gibi dolaştım bi de bayram telaşı eklenince üşütmüşüm canım.Daha iyiyim bugün çok şükür.Tesekkur ederim.Gün içinde çok fazla meyve tüketmişsin. Üzerine dondurma yemişsin. Su az olmuş. Daha dikkatli ol canım bundan sonra olur mu?
Geçmiş olsun canım. Geçmişi okumadığım için kaçırdım. İnşallah önemli bir şey yoktur?
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?
Canımmmmm böyle düşünmen çok mutlu etti beni. Biz bir aileyiz artık ben hep öyle görüyorum burayı. Samimiyeti seviyorum. Birbirimize ufacık da olsa faydamız oluyorsa ne mutlu bize![]()
![]()
![]()
Güzel bir rakam ve beennnpolokey2244 bu arada senin kilon bu hafta ikiye bölünecek biliyorsun di mi? Ona göre güzel bir rakam söylersin artık yarın
![]()
![]()
![]()
Yok çok şükür canım ya tembellik çöktü hemde ne biçimKayseri de bi anda serinledi canım, kışlık kıyafetlerimi kaldırmıştı, çıkardım, yeniden giymeye başladım..
Epeydir yoksun, nerelerdesin? Bi sıkıntı yok dimi?
bende bugün 4 dilim keki çöpe attım Allah affetsinBu arada tepside kalan revaniyi gözümü karartıp çöpe döktüm. Çünkü kimse yemeyecekti. Yarın yine aynı riski göze alamazdım.![]()
yaz meyveleri benim en sevdiğim meyvelerdir kavun ve kiraz favorimKaptanım ben de seninle 21 gün şekersize başlıyayım.
Meyve yiyebiliyor muyuz.
Onu sorayım sana.
canım ben şimdi yaptım kendime pişiyor sadece kıyma harcıyla doldurdum içini... ben kabaktan yaptım iki kabağı güzelce ikiye böldüm oydum içini kıyma ile doldurdum akşama biraz yoğurt ve salata ile yiyeyecem....kıymayının içine baharatlarını soğan ve sarımsak ekledim .... bunu deneyebilirsin...Haklısın ebru.
Birde benim çok dolma biber canım istiyor.
Bulgurlu kıymalı yapsam diyet bozulur mu.
Sorayım diyordum.
İyi ki aklıma geldi
yaz meyveleri benim en sevdiğim meyvelerdir kavun ve kiraz favorim) eğer meyve yiyebiliyorsak bende varım sizlerle
)
bneimde kilo verdikten sonra regli döngüm 24 günde bir olmaya başladı... kiiii ben de polikistikover rahatsızlığı var buna rağmen kilo verince herşey düzene girdi... şimdi kilo alınca tekrar 28-30 günde bir olmaya başladım ....40 yaşından sonra regli düzeni değişiyormuş araştırma yaptım.... benim yaş 39 yanlış hatırlamıyorsan seninde yaşın 38 40 a dayandık vücüd değişiyorAynen yaaa şoktayım. Neden böyle olduğu hakkında da bir fikrim yok. Normalde hep 4-5 gün öne atardı. Şimdi neredeyse 10 gün önce oldu.
süper hergün olmasada arada kiraz ve kavun yerim o zamanİki porsiyon meyve hakkımız var canım. Yiyebiliyoruz yani.
benim de psiklolojime en iyi spor geliyor spor yapınca çok mutlu oluyorummm@Gonul83 canım psikolojini düzeltebilmen için ruhuna iyi davranman lazım. Onun sevdiği şeyleri yapıp onunla iyi geçinmelisin. Sen ev işlerini, çocukları, ailene uzaklığı dert edersen sürekli ya da yapman gereken başka şeyleri zaten psikolojini düzeltemezsin. Müzik dinlemek ve kitap okumak bence ruha en iyi gelen şeyler. Bahsettiğimiz kitaplarda zaten çok hafif kitaplar. Ama illaki kitap olacak da değil. Kendini mutlu etmek için uğraş. Bırak ev dağınık kalsın, bırak çocuklar her yeri dağıtsın, bırak yemek olmasın. Çamaşır yıkanmasın. Ya da ne bileyim yapman gereken şeyleri canın istemiyorsa yapma. İçinden ne yapmak geliyorsa onu yap. Umarım demek istediğim şeyi anlatabilmişimdir.
dönmeyecek miiiiBu arada hayatımız hiçbir zaman eski samimiyetine dönmeyecek bunu unutma. Sadece biz alışacağız normalmiş gibi gelecek her şey. O yüzden bu durumu da çok önemsememek lazım. Boyamayı da çok severim bu arada![]()
geçmiş olsun canım demir eksikliği olabilir benim demir eksik olduğu zaman çok üşürümGünaydın kızlar.Nasilsiniz?
Cok şükür biraz toparladım ama hala üşüyorum.Havadanmi yoksa bende mi var bisey anlamadım.