- 2 Aralık 2015
- 4.556
- 18.566
- 208
sadece mi kız ben resmî gördüm midem kazındıAkşam yemeğim
Aciktim sen nasıl doyacan ki onunla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece mi kız ben resmî gördüm midem kazındıAkşam yemeğim
But 1 tanecik mi? Çorba vs yok mu yanındaAkşam yemeğim
Canım rabbim tez zamanda kucağına versin sağlıkla inşallah...Ya bazen yerli yersiz, düşüncesizce bişeyler yazıyoz, kendi adıma söyleyim yani kusura bakma unutmuşum bu durumu, hakkını helal et bilmeden kırdıysamCanım ben 5 kere yaptım tüp bebek 4.denemefe tuttu 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 yıllık evliyim8 yıldır uğraşıyoruz kışa nasip olursa 6.denemeyi yaptiracam rabbim bu defa rast getirir inşallah kurtuluruz bu dertten çok zor evde tek kalmak bazen kapının hiç calmamasi çocuklu ailelere hasretle bakmak
bilmiyorum belki yeri değil bunları yazma nin ama 10 yıl dile kolay ne dolmusum bi bilsen
![]()
İnşallah hep beraber hedefimize ulaşacağızMuhtemelen daha hızlı çalışmasıyla birlikte yaş geriliyordur o gittiğimde 69 kiloydum 62 ye düşmüştüm şimdi nerde göremedim düğünden sonra o kiloları. Burada hedefim o kilolara yaklaşabilmek
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunKizlarr allah razı olsun iyi dilekleriniz için burasını gerçekten cok sevdim iyiki varsınız hepinizgelişmeleri paylaşmak istedim çok şükür ise alınmış iyi geçmiş vizesi çıkınca ise başlayacak mutlulugumu sizinle paylaşmak geçti içimden sağolun hepiniz
![]()
Ben de 5 iptal 3 transfer yaptırdım ve çocuğum yok ama artık düşünmüyorum önemli olan sağlık diyorum en son yaptirdigim tüp bebekte crp yükseldi hastanede 10 gün yattım bende önce sağlık dedim şuanda da mutluyum evet bebeğim olsaydı güzel olurdu ama onsuzda mutluyum önceden çok takıntı yapmıştım ama artık aklıma.bile gelmiyor Allah isteyen herkese istediğini versin ama hayırlısını versinCanım ben 5 kere yaptım tüp bebek 4.denemefe tuttu 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 yıllık evliyim8 yıldır uğraşıyoruz kışa nasip olursa 6.denemeyi yaptiracam rabbim bu defa rast getirir inşallah kurtuluruz bu dertten çok zor evde tek kalmak bazen kapının hiç calmamasi çocuklu ailelere hasretle bakmak
bilmiyorum belki yeri değil bunları yazma nin ama 10 yıl dile kolay ne dolmusum bi bilsen
![]()
Napayım diyetisyen ne dediyse koydum iştesadece mi kız ben resmî gördüm midem kazındı
Aciktim sen nasıl doyacan ki onunla![]()
Valla böyle yazmamış başkaBut 1 tanecik mi? Çorba vs yok mu yanında
Yok kuzum ne kırması kimseye kirilmadim aksine sanki iyi geliyor burası bana yazacak birilerini buluyoruzCanım rabbim tez zamanda kucağına versin sağlıkla inşallah...Ya bazen yerli yersiz, düşüncesizce bişeyler yazıyoz, kendi adıma söyleyim yani kusura bakma unutmuşum bu durumu, hakkını helal et bilmeden kırdıysam![]()
Kaptanım takıma almışsın beni:) şükür 19 a bölündüğü halde :)
ya aslında senin profilini görünce acaba dedim başka tüp bebek topiginde denk geldimmi nickin tanıdık geldi sonra dedim sanırım kafayı yiyorum her gördüğüm tanıdık geliyorBen de 5 iptal 3 transfer yaptırdım ve çocuğum yok ama artık düşünmüyorum önemli olan sağlık diyorum en son yaptirdigim tüp bebekte crp yükseldi hastanede 10 gün yattım bende önce sağlık dedim şuanda da mutluyum evet bebeğim olsaydı güzel olurdu ama onsuzda mutluyum önceden çok takıntı yapmıştım ama artık aklıma.bile gelmiyor Allah isteyen herkese istediğini versin ama hayırlısını versin
Çok da üzülme yok diye hayatı iskalamamaya çalış inşallah artık bekletmez canım ♥
Tamam canım teşekkür ederim sanırım 2 ayım kaldı değil mi ? Temmuz sonunda mı girebiliyorumada81 canım seni kendi isteğiyle ayrıldı diye ayırmışız. Henüz 4 ay olmuş. Maalesef ana listeye alamıyorum. Sen bir süre free listede devam edeceksin
![]()
Şükür kaptanım teşekkür ederim:) bu hafta kaçıncı sıradayız merak ettim:) bazı takımların ortalaması da baya kötü ama bizimkine hızlıca bir bakayımBizden iyisiniz vallahi maşallah size![]()
![]()
![]()
Dedim ya canım çok hastalıklar atlattım hatta yuruyemiyordum 2017 de kötürüm olmuştum resmen safra kesemi kaybettim sol yumurtalığın da çikolata kisti çıktı ve Dr almadı çocuğum yok diye dayanılmaz.agrilar.cektim ve sağlığım yavaş yavaş yerine geldikçe bosverdim bebek işineya aslında senin profilini görünce acaba dedim başka tüp bebek topiginde denk geldimmi nickin tanıdık geldi sonra dedim sanırım kafayı yiyorum her gördüğüm tanıdık geliyorcanım neden bıraktınız denemeyi istersen özelden yazışabiliriz paylaşmak istersen