Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. Takım 676. Etap ***

LAydLiNe (73/74.9/-1.9/%-2.60)
Aysegul 6666 (69.5/69.9/-0.4/%-0.58)
Efsun64 (76.5/76.4/0.1/%0.13)
polokey2244(67/68/-1/%-1.49)
Geçen hafta bildirim yapmadı. + olduğu için kilosu bölünmedi.
Kiloverenbiri (84.8/85/-0.2/%-0.24)
krtp86 (54.4/53.5/0.9/%1.65)
chentiq (63.3/62/1.3/%2.05)
berceste_ (92.1/95.5/-3.4/%-3.69)
Gonul83 (64.8/65.2/-0.4/%-0.62)
Ilaymilya (67.2/67.5/-0.3/%-0.45)
Elifff80 (93.8/93.3/0.5/%0.53)
pessinus (72.2/69.5/0.14/%0.19)
657. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 19'a bölündü.
candy_candy (124.3/122.7/0.02/%0.02) 599. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 77'ye bölündü.. 3. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım ortalaması: % -0.392

*** 13. Takım 676. Etap Free liste ***

marbling (77.3///%) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(57///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64///%) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım free liste ortalaması : %

_bloom_ (65.5///%) Bildirim yapmadı. 468. Etapta 62.3 kilo ile ayrılan üye. Nick değişikliği : _ezelneva_ 8. Takım

Canım ben 5 kere yaptım tüp bebek 4.denemefe tuttu 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 yıllık evliyim 😔😔😔8 yıldır uğraşıyoruz kışa nasip olursa 6.denemeyi yaptiracam rabbim bu defa rast getirir inşallah kurtuluruz bu dertten çok zor evde tek kalmak bazen kapının hiç calmamasi çocuklu ailelere hasretle bakmak 😔😔😔bilmiyorum belki yeri değil bunları yazma nin ama 10 yıl dile kolay ne dolmusum bi bilsen😔😔😔
Canım rabbim tez zamanda kucağına versin sağlıkla inşallah...Ya bazen yerli yersiz, düşüncesizce bişeyler yazıyoz, kendi adıma söyleyim yani kusura bakma unutmuşum bu durumu, hakkını helal et bilmeden kırdıysam😔

Kizlarr allah razı olsun iyi dilekleriniz için burasını gerçekten cok sevdim iyiki varsınız hepiniz 😍😍😍😘😘😘gelişmeleri paylaşmak istedim çok şükür ise alınmış iyi geçmiş vizesi çıkınca ise başlayacak mutlulugumu sizinle paylaşmak geçti içimden sağolun hepiniz😍😍😍😍😘😘😘😘😍
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun 🤗🤗🤗

Canım ben 5 kere yaptım tüp bebek 4.denemefe tuttu 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 yıllık evliyim 😔😔😔8 yıldır uğraşıyoruz kışa nasip olursa 6.denemeyi yaptiracam rabbim bu defa rast getirir inşallah kurtuluruz bu dertten çok zor evde tek kalmak bazen kapının hiç calmamasi çocuklu ailelere hasretle bakmak 😔😔😔bilmiyorum belki yeri değil bunları yazma nin ama 10 yıl dile kolay ne dolmusum bi bilsen😔😔😔
Ben de 5 iptal 3 transfer yaptırdım ve çocuğum yok ama artık düşünmüyorum önemli olan sağlık diyorum en son yaptirdigim tüp bebekte crp yükseldi hastanede 10 gün yattım bende önce sağlık dedim şuanda da mutluyum evet bebeğim olsaydı güzel olurdu ama onsuzda mutluyum önceden çok takıntı yapmıştım ama artık aklıma.bile gelmiyor Allah isteyen herkese istediğini versin ama hayırlısını versin
Çok da üzülme yok diye hayatı iskalamamaya çalış inşallah artık bekletmez canım ♥️

Canım rabbim tez zamanda kucağına versin sağlıkla inşallah...Ya bazen yerli yersiz, düşüncesizce bişeyler yazıyoz, kendi adıma söyleyim yani kusura bakma unutmuşum bu durumu, hakkını helal et bilmeden kırdıysam😔
Yok kuzum ne kırması kimseye kirilmadim aksine sanki iyi geliyor burası bana yazacak birilerini buluyoruz 😘😘😘kimin içinde ne var kimse bilemez ki 🤗o yüzden kimseye hiç kirilmadim burulmadim alıştım sanırım bu duruma🙄🙄🙄🙄😘😘😘😘😍😍😍

Ben de 5 iptal 3 transfer yaptırdım ve çocuğum yok ama artık düşünmüyorum önemli olan sağlık diyorum en son yaptirdigim tüp bebekte crp yükseldi hastanede 10 gün yattım bende önce sağlık dedim şuanda da mutluyum evet bebeğim olsaydı güzel olurdu ama onsuzda mutluyum önceden çok takıntı yapmıştım ama artık aklıma.bile gelmiyor Allah isteyen herkese istediğini versin ama hayırlısını versin
Çok da üzülme yok diye hayatı iskalamamaya çalış inşallah artık bekletmez canım ♥
ya aslında senin profilini görünce acaba dedim başka tüp bebek topiginde denk geldimmi nickin tanıdık geldi sonra dedim sanırım kafayı yiyorum her gördüğüm tanıdık geliyor 🙄🙄🙄😀😀canım neden bıraktınız denemeyi istersen özelden yazışabiliriz paylaşmak istersen

ada81 ada81 canım seni kendi isteğiyle ayrıldı diye ayırmışız. Henüz 4 ay olmuş. Maalesef ana listeye alamıyorum. Sen bir süre free listede devam edeceksin :KK39:
Tamam canım teşekkür ederim sanırım 2 ayım kaldı değil mi ? Temmuz sonunda mı girebiliyorum 🙄🙄 olsun free listede de devam 😍

İyi akşamlar kızlar uzun bi aradan sonra kayınvalidelere geldik o yüzden bugün 3 öğün oldu günüm
Sabah 10.30; soğanlı omlet 3 kaşık kadar
Peynir, domates,salatalık, yeşillik
2 tane ceviz
Öğlen 15.00; 1 kase z.yağlı sebze yemeği
1 kase yoğurt
Akşam 19.00; 1 tane mangalda baget
3 tane sarma, 1 kaşık közlenmiş patlıcan, 1 parça marul
Su 2 litre
Spor yarım saat hitt kardiyo

Bugün menü
Sabah 11.10
1.5 yumurta
9 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Domates ve salatalık

Ara
5 yk yoğurt zerdaçallı ve çörekotu yağı ile

Akşam 17.00
4 baget fırında
Bol salata

2.5 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm.
15 dk step yapıldı ;)))

ya aslında senin profilini görünce acaba dedim başka tüp bebek topiginde denk geldimmi nickin tanıdık geldi sonra dedim sanırım kafayı yiyorum her gördüğüm tanıdık geliyor 🙄🙄🙄😀😀canım neden bıraktınız denemeyi istersen özelden yazışabiliriz paylaşmak istersen
Dedim ya canım çok hastalıklar atlattım hatta yuruyemiyordum 2017 de kötürüm olmuştum resmen safra kesemi kaybettim sol yumurtalığın da çikolata kisti çıktı ve Dr almadı çocuğum yok diye dayanılmaz.agrilar.cektim ve sağlığım yavaş yavaş yerine geldikçe bosverdim bebek işine
Eşimde hiç acmıyor bebek konusunu rahatız yani olmayınca insan olmalı diye hırsa geliyor valla o hırsı kaybettim galiba ben belkide Allah kalbime ferahlık verdi iyiyim yani böyle 🥰🥰

Back
X