Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizzz 2 haftadır kendimi yırtiyirum çok su içmemek için 😂😂beni su içmek için gaza getirmeee az içmem lazım 3e 3 buçuğa indirdim suyumu😂😂😂😎😎😎🙊🙊
oooo pekiii hodri meydan 😂😂😂😂😂🤗🤗🤗🤗
:deli: :KK51: :deli::sampiyon:yarış başlasın o zaman
geldim geldimmm tüm gün ablamdaydim yemeğe davet etti şimdi geldim ama bugün sevdiğim tüm yemekleri yapmış cıvıttım yediklrrimi yazacak yüzüm yokkk😔😔😔😂😂😂yarından sonra bende topla tufekle geliyorum 😂😂:rapci::confused::rolleyes:
Ama hakkaten kızışmış buralar da benim kafa allak bullak kimler kimlerle yarışıyor haydi sefer oğulları telli oğulları aloooo:KK6::rolleyes::confused::confused::skandal:
Yok yok dur şimdi icmicez 10 lt. takımlar güçlü anam son koz olarak kullanırız hafta sonuna dogru gerekirse yuklenirsin yapacak birşey yok :KK70: :KK70: :KK70:

Yok yok dur şimdi icmicez 10 lt. takımlar güçlü anam son koz olarak kullanırız hafta sonuna dogru gerekirse yuklenirsin yapacak birşey yok :KK70: :KK70: :KK70:
Savaşta herşey mübah diyorsun :KK50: :rolleyes: :KK53::KK53::deli:napalum öyle yaparız artık yapacak bisey yok ilk defa mı çok içiyorum şimdi durum ciddi 😂😂:sampiyon::rolleyes:

berceste_ berceste_ canım sen dün sormuşsun arada kaynadı geçmişi okuyamadım. Haftanın sonuncusu olduğun için iki ayrı topiğe yazman lazım. Bir tanesine yazmışsın zaten. Şu aşağıdaki topiğe de sağlıklı bir yemek tarifi yazman lazım. Aman ihmal etme canım bir tane ceza puanımız var bir daha olmasın. Yoksa takımda kimse karne alamayacak.

Savaşta herşey mübah diyorsun :KK50: :rolleyes: :KK53::KK53::deli:napalum öyle yaparız artık yapacak bisey yok ilk defa mı çok içiyorum şimdi durum ciddi 😂😂:sampiyon::rolleyes:
Tabikiii baktim rakipler güçlü oturdum erinmedim 30 günlük spor programi hazırladım. İstersen sanada atayım özelden.. bı bosluguma geldi direk buradan paylaştım düşünemedim rakipleri hele şimdi yeni rakiplerde var daha dikkatli olmaliyiz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

berceste_ berceste_ canım sen dün sormuşsun arada kaynadı geçmişi okuyamadım. Haftanın sonuncusu olduğun için iki ayrı topiğe yazman lazım. Bir tanesine yazmışsın zaten. Şu aşağıdaki topiğe de sağlıklı bir yemek tarifi yazman lazım. Aman ihmal etme canım bir tane ceza puanımız var bir daha olmasın. Yoksa takımda kimse karne alamayacak.

Aman canım unutmadan hemen yaz kimse mezun olamayacak yoksa:(

Ama sonrasında herkes gaza geldi hem de bu arkadaşcağızlarımız kilo verdi bu hafta. Ben herkesi sıkı takipteyim kim aldı kim verdi takip ediyorum elimde olmadan:)
Bu hafta herkes çok fena gaza gelmiş sus çaktırma benimde gözüm korkmadi değil 😂😂😂😂😁😉

Tabikiii baktim rakipler güçlü oturdum erinmedim 30 günlük spor programi hazırladım. İstersen sanada atayım özelden.. bı bosluguma geldi direk buradan paylaştım düşünemedim rakipleri hele şimdi yeni rakiplerde var daha dikkatli olmaliyiz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Yolla kız yolla rakipler fenaaaa😲😲😲😂😂😂😂😂

Fark etmez çıksın yiğidin biri karşıma :KK70: :KK70: :KK70:
Şuanda senin gibi en ödemli berceste_ berceste_ anca o çıkar bence.. hadi gelin yaa çok zevkli olacak.. hay aklınla bin yasa Gonul83 Gonul83 😍
Emin misin ayşegül bak rakiplerimiz her hafta 1-1.5 kilo veriyor en az:)
Sonunu düşünen kahraman olamaz diye birşey var biliyorsun canım 😁😁 iyi işte gaz oldu hepimize.. çok pis gaza gelirim geldim de :rolleyes: :rolleyes:

Kızlar burada sizlerin huzurunda kendime cuma sabahına kadar tartılma yasağı koyuyorum. Bozarsam gelip yazacağım. Cezamı siz vereceksiniz :confused::confused:
Hofff Bende istiyorum da dayanamaya bilirim🤪

Menüm (Bugün saçmaladım kızlar) :KK43:

Kahvaltı (12.30)
3 dilim kasap sucuğu
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kızarmış beyaz ekmek üzerine tereyağ ve beyaz peynir
2 yemek kaşığı yumurta salatası
Domates, salatalık
1 tatlı kaşığı süzme yoğurt

Akşam (19:00)
1 tane güveç içinde kuşbaşı et ve patates (sütlaç güveçleri var ya küçük ondan)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase cacık

Yemekten sonra tatlı krizim tuttu. 2 tane petibör bisküvi yedim.

3 lt su, 2 fincan yeşil çay, 40 dk tempolu yürüyüş (3 km) 10 dakika serbest egzersiz

Şuanda senin gibi en ödemli berceste_ berceste_ anca o çıkar bence.. hadi gelin yaa çok zevkli olacak.. hay aklınla bin yasa Gonul83 Gonul83 😍

Sonunu düşünen kahraman olamaz diye birşey var biliyorsun canım 😁😁 iyi işte gaz oldu hepimize.. çok pis gaza gelirim geldim de :rolleyes: :rolleyes:

Hofff Bende istiyorum da dayanamaya bilirim🤪

Ben ona güveniyorum zaten :KK53::KK53::KK70::KK70:

Ben söz verdim artık dönemem sözümden. Cuma sabahına kadar tartıya çıkmayacağım. :bicak:

Yaa biz de öyle yapsak ya ben tartılıp duruyorum sabah öğlen akşam gece... kafayı yedim iyice

Bana kalsa ben tüm takıma yasaklarım da arada tartı tutkunları var. Ama en güzeli tartılmamak. Ben gidip gelip çıkmaya başladım en son tartıya :KK43::KK43:

Back
X