Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende bir tane ama çok cadı kesiyor biçiyor yapıştırıyor boyuyor bi bakıyorsun her tarafı sim olmuş sesimi çıkarmıyorum dışarıda çıkamıyor bunalmasın diye saldım gittiiiii :KK70::KK70:
Sal tabii en çok onlara üzülüyorum çocuklar eve mahkum oldu resmen gerçi sağlıklı olsunlar da biraz daha sabredelim 🤩🧿😘♥️💝

Ayşegül ne kadar sürede verdin kilolarını.
Ben şu an senin kilolarına gelsem 40 beden giyerim.
Çok güzel olur.
Hayalim.
Bu süreci anlat bakalım bana en baştan.
Ben de ona göre beslenmeyim.
Sporumu yapayım.
Şuan köye yaklaştık, orda int çekmez giremem merak etmeyin.
Canım 2 Aralık ta başladım yarın tam 6 ay bitiyor. 96.4 ile başladım, detayları müsait olunca anlatırım inşallah
Öpüyorum görüşürüz

Merhaba herkese 🙋‍♀️ismim Elif .öğretmenim,yaşım 33.evliyim , 8 yaşında bir kızım ve 3 yaşında bir oğlum var .boy 1 63, kilo 85 86 gidip geliyorum .hedefin Boyuma göre 65 falan. kilo alma hikaye m ise malum doğumlardan sonra bir türlü veremedim karantinada da iyice abarttım galiba .😭çok çabuk kilo alıp verebiliyorum .vermeyi hem sağlık için hem de görüntü için istiyorum😉 dün de söylemiştim bir 2 yıl önce bu gruplara katılmıştım .güzel de kilo vermiştim ama kendi yoğunluğumdan ayrılmak zorunda kaldım. şimdi evdeyim. Bugün tam 1 Haziran hem de pazartesi diyete başlamak için iyi bir gün diye düşünüyorum🥰 inşallah burada sizlerle birlikte hedefime de ulaşabilirim👍 bu grupların enerjisine ve motivasyonuna inanıyorum 👍Diyetisyene de gitmiştim ama buradaki gibi etkili olmamıştı .Hepinize teşekkürler😘
Hoşgeldin canım, ben de Ayşegül, 38 yaşında, öğretmenim:KK200:
Hosbuldumm arkadaslar.Insallah hem kilo veririz gem guzel arkadasliklar muhabbetler kurariz😀

Canım 2 Aralık ta başladım yarın tam 6 ay bitiyor. 96.4 ile başladım, detayları müsait olunca anlatırım inşallah
Öpüyorum görüşürüz
Rakibem iyi eğlenceler aman yemeği fazla kaçırma oralarda:)

pessinus pessinus , ortim, diyetime orda da devam etmeye çalışacağım, sen de dikkat et, görüşürüz:KK19:
Şu yazdığını görmeden diğer mesajına yazmıştım ben de :) bugün daha dikkatliyim inş canım hatta buradan bir arkadaşımı da diyete tesvik ettim bugün başladık onunla da daha dikkat ederim ;) kendine dikkat et canım güzel vakit geçir oralarda

Kızlar yaaaa ben yine geçmişi kaçırdım. Ve okuyacak hiç halim yok şu an. Hastane ana baba günü gibi resmen. Allah sonumuzu hayretsin.

kaptan boşver geçmişi ya :KK53: geçmiş okicaz diye günceli kaçırıyoruz :110:

şaka bi yana okuyorum ben şimdi çok şükür 30 sayfa kaldı :kahve::işsiz:

Kızlar yaaaa ben yine geçmişi kaçırdım. Ve okuyacak hiç halim yok şu an. Hastane ana baba günü gibi resmen. Allah sonumuzu hayretsin.
Allah kolaylık versin canım insanlar bir haziranla birlikte pof diye saldılar kendilerini sonumuz hayır olsun. Sen dikkat etmeye çalış ne kadar olabilir bilmiyorum ama

Berceste canım günlük sporum yapıldı. Etiketleyemedim seni umarım görürsün. Niyetim biraz yürüyüş biraz pilatesti ama indirdiğim videonun zorluk derecesini bilmiyordum. Squatgirl diye bir bayanın 30 dkda yürüyüşle 300 kalori diye videosu vardı squata bir başladık herhalde 150-200 arası yaptım bacaklarımı hissetmiyorum bulutların üstünde yürüyor gibiyim:KK45:bugünlük bitirmek zorunda kaldım spor seansımı. 39 dk spor yapıldı:)

150-200 mü :KK57::KK57:

Kisiri kinoa ile yapın aynı lezzet canım hem daha yararlı hem de şişkinlik olmuyor binde yada a101 de satılıyor tarif istersen verebilirim benim öğlen menum

kısır için ben de karnabahar kısırını önerebilirim
Teşekkür ederim canım, bi deneyim. robot gibiyim gıcırdıyo kütürdüyo bacaklarım bükerken🤭

benim de bölgesel hareketlerde oluyor aynısı ama leslie de hiç olmadı daha

Yokk beee o kadar korkak olma bu hafta hepsi aldı 😂😂😂😂🤗🤗🤗😉😉😀😀😀😁🙊🙊🙊

ben almadım :KK8:
gerçi alanlar avantajlı onlarınki çabuk gidecek :KK51: ama kazanan hepimiz olacağız:KK36:

Bana kalsa ben tüm takıma yasaklarım da arada tartı tutkunları var. Ama en güzeli tartılmamak. Ben gidip gelip çıkmaya başladım en son tartıya :KK43::KK43:

aslında kaptanım tartı bağımlılığı da kilo vermeye ciddi anlamda engel oluyormuş
ben de ciddi bir tartı bağımlısıyım.. kesinlikle eminim ki hastalık derecesinde benimki :KK43:

Günaydın kızlar:KK200:
Gece maşallah iyi coşmuşsunuz, oku oku zor bitirdim 👍
Ben tartıya Pazartesi-çarşamba-cuma günleri çıkıyorum, hergün çıkmıyorum. 1 hafta boyunca çıkmadan duramam, belirsizlik korkutuyor beni...
Pazartesi hafta sonunun kritiğini yapmak için çıkıyorum, çarşamba da çıkıp son duruma bakıyorum, gidişat vahimse acil eylem planına geçiyorum son 2 gün...:spor::KK6:
çok mantıklıymış :KK58:

Takımlar güncelleme:
1-Marbling-İlaymilya
2-Gönül- Ada
3-Ayşegül-Pessinus
4-LaydLine- Berceste
5-Candy- Elif

Yok mu artıraaaaan?
Not: Sonuçlar yüzdelik bazında hesaplanacaktır

ya bunu sürdürelim gruplar böyle kalsın her hafta yarışı devam ettirelim çok heyecanlandım ve mutlu oldum mesajları okurken gerçekten de iyi silkindik ramazandan sonra kim akıl ettiyse aklıyla bin yaşasın :KK19:

Candy den des yok bilmiyor ki buralar alev aldı🔥🔥🔥🤣🤣🤣

aman bileydim ben de haftasonunu daha iyi değerlendirmeye çalışırdım ne bileyim neyse cumaya daha çok var :KK8:

Maa ne olmiş.. şurada kaç zamandır birlikteyiz ya huyundan ya suyundan 😂😂😂
kız sen nerelisin :KK53:

Bence de canım.
Tek başıma kaldım buralarda.
Herkes ikili ikili topu tüfeği kapmış geliyor.
Tek başıma zor işim.

ay kıyamam elifim yaa
çok özür dilerim :cry: te buralardayım artık sen hangi saatler giriyorsun genelde söyle ben de bakınayım o aralar
ne bileyim böyle coşacağınızı :KK48:

sana kendimi affettirmek için bişey yapmalıyım ne yapayım :KK19:

Sabah
10:30
2 Soğanlı yumurta
Yarımşar salatalık yeşil ve kırmızı biber
1 zeytin
1 dilim ev ekmeği
2 bardak çay

15:00
1 kupa filtre kahve içine 1 tk hindistan cevizi yağı
2 çokomel
4-5 fındık

18:00
Diyet mercimek mantı
1 bardak ayran

Suyu 2 lt ye tamamlicam

Spor
15 dk zumba
50 squat
5 dakikalık plunk programı

yeter da çokomel çokomel :KK70::KK70:

Ben de aynı duyguları yaşamak istiyorum adacım.
Zayıflayıp kendime yeni bir gardırop yapıp büyük bedenleri postalayacağım.
Sonra inşallah gezip tozacağım. Bir sürü foto çekineceğim.
Geçtiğimiz hafta bir arkadaşım aradı niye insta ya hiç foto koyuyorsun diyor.
Ama bir zayıflayayım dolduracsğım orasını.
Hep beraber inşallah zayıflayıp daha mutlu olacağız.
Şu anda mutluyuz Allah'a şükür sağlıklıyız. Ama kiloları verirsek daha da sağlıklı oluruz. Ben hep o yüzden de biraz kilo vermek istiyorum.

sadece kıyafet almak için zayıflamıyorsam :KK8::KK8:

Güya normallesiyoruz.Insanlar bunu yanlış anladı.Hopp dışarıya tabi.Allah kolaylık versin kaptanım ne diyelim.Cok dikkat et kendine

Merhaba herkese 🙋‍♀️ismim Elif .öğretmenim,yaşım 33.evliyim , 8 yaşında bir kızım ve 3 yaşında bir oğlum var .boy 1 63, kilo 85 86 gidip geliyorum .hedefin Boyuma göre 65 falan. kilo alma hikaye m ise malum doğumlardan sonra bir türlü veremedim karantinada da iyice abarttım galiba .😭çok çabuk kilo alıp verebiliyorum .vermeyi hem sağlık için hem de görüntü için istiyorum😉 dün de söylemiştim bir 2 yıl önce bu gruplara katılmıştım .güzel de kilo vermiştim ama kendi yoğunluğumdan ayrılmak zorunda kaldım. şimdi evdeyim. Bugün tam 1 Haziran hem de pazartesi diyete başlamak için iyi bir gün diye düşünüyorum🥰 inşallah burada sizlerle birlikte hedefime de ulaşabilirim👍 bu grupların enerjisine ve motivasyonuna inanıyorum 👍Diyetisyene de gitmiştim ama buradaki gibi etkili olmamıştı .Hepinize teşekkürler😘

hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın :KK50:

bu da ben :KK51:
:rapci:13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : candy_candy
İsim (İsteğe Bağlı ): Seval
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: Mersin
Boyunuz : 167
Kilonuz: 124.8
Hedef kilonuz : 87 ilk hedefim temsili bi rakam gördüğümde güncellerim inşallah

Kilo alma hikayeniz : şöyle ki 6 kilo doğmuşum.. hayatımın hiçbir dönemini zayıf geçirmedim her sınıfta her yaşta herkesten daha kiloluydum. üniversiteye 127 kilo ile başladım ilk kez o sene bir erkek arkadaşım oldu o kilodayken ama uzaktaydı ilk 400 gün beni yakından hiç görmedi ama beni 133 kiloyken tanımıştı zaten bi endişem yoktu. sevgili olduktan sonraki ilk görüştüğümüzde 124 kiloydum

daha sonra kpss ile atandım ve memur oldum 120 kilo ile yavaştan yavaştan erşyordum bu sürede 97 kiloya kadar düştüm 1.5 senede falan. bu arada hayatım boyunca okuduğum okullarda sınıflarda bulunduğum ortamlarda hiçbir zaman kilomdan dolayı dışlanmadım ve hep mutluydum hep popülerdim. sadece beni bu sürelerde çokça üzen tek şey istediğim gibi giyinemiyor olmaktı. memur olduğumda da verdiğim 25 kiloya yakın kilo dairede beni bir yıldız yapmaya yetmişti:rapci: 97 kiloydum ama jennifer lopez gibi muamele görüyordum :KK70: bu kilo ile beni istemeye geldiler ve eşimin ailesi ile tanıştım onlar da beni sevdiler ayrılırken ağlaştık bile hatta.. 2 ay sonra gene 3-5 ileri geri kilolarda evlendim:KK16:

evlendikten sanırım 6 ay sonraydı eve tartı aldık ve ben 113 kiloydum yani 15 kilo almıştım yine de diyet yapmadım sadece korudum kilomu..evliliğimizin 1. yılı daha yeni dolmuştu ki görev gereği bulunduğumuz Vanın Erciş ilçesinde yaşanan depremde enkaz altında kaldık sene 2011.. enkazda eşimin geçtiği aralıktan ben geçemeyince yeminler verdim kilo vermeye ve eşim atandıktan sonra Vanda konteynerda yaşıyor olmama rağmen (21 m2 bir yer) dukan diyetine leslieye ve pilatese başladım.. o günkü hırsımı ve imkanlarımı çok isterdim gerçekten.. annem ve kardeşlerimle yaşıyordum ve tek sorumluluğum kilo vermekti 117 kilodan 98 kiloy düştüm.

Eşim enkazdan yaralı çıktığı için memleketine atanmıştı ben de 6 ay kadar ercişte kaldıktan sonra eş durumundan eşimin yanına mersine atandım. 5 ay kayınvalidemde yaşadım bu arada diyet falan çöp oldu tabi. şimdiki kadar tanımış olsaydım eşimin ailesini herhalde bırakmazdım tabi dukan yaptığım için 1 yıl içinde ne verdiysem aldım ve tekrar dukana başladım yine 18 kilo verip 98 kiloyu gördükten sonra hamile kaldım ve gene gitti diyet 122 kilo ile doğuma gittim ondan sonra 104 e düşüp gene 122 ye çıktım ve tekrar hamile kaldım ikizlere hemde:KK53: 142 ile doğuma gittim:oha: sonra da işte 2.5 sene oldu kızlar doğalı doğumdan sonra124e indim 138e çıktım şimdi de 2 yıla yakındır ara ara diyet yaparak 14 kilo eksilip 124 kilo oldum ama bu iki yılın son 6-7 ayı aynı kilodayım 1 gün diyet yapıp bozuyorum sonra gene 1 gün diyet yapıyorum. sanırım kilo korumayı öğrendim ama yanlış kiloyu koruyorum :KK48:

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : son 9 aydır 3 aylık şekerim yüksek çıkıyor şeker hastası olma olayını yaş olarak ertelemek için diyet yapmam gerekiyor insülin direnci için ilaç alıyorum baya şeker hastası olmama ramak kaldı süreci tersine döndürmeliyim

Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : ilk 2009 senesinde katılmıştım düğün için zayıflarkene :KK45: sırası ile 5. 7. 8. 14. 3. ve son olarak 13.takımda yarıştım bazılarında çok kısa kaldım ilk göz ağrım 5. takım kaptanımız @Kalliste ydi canım benim onu da çok severdim

Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
:KK52:

Öpüyorum görüşürüz
Tamam canım.
Müsait bir zamanda bekliyorum.
Müthiş vermişsin ama Seni canı gönülden tebrik ediyorum

Kolay gelsin kaptanım.
Bence de. Ben de bu gün pazara gittim pazarcılarda ne eldiven ne maske. Hiçbir şey yok.
Herkes seçiyor.
Sonumuz hiç iyi değil.

Back
X