Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@candy_candy berceste_ berceste_ kızlar yemekleriniz harika görünüyor :KK9: :KK9: :nazar::nazar:
Tarif istemistin hep aklımda ama bu haftayi salata yiyorum her öğünde sabah yumurta salatası öğlen yağsız salata üstü lor ve 6 çilek bugün 3 kayısı doğradım
Akşam kendim için pirzola tavuk aldım hergun dolaptan bir tane çıkarıyorum tavaya suyu ekliyorum tuz ve zerdeçal koyuyorum 40 dakika kısık ateşte suyu tamamen çekene kadar pişirilir riyorum çok sevdim tadını böyle🤩bu haftalık tarif bu kadar 😘😘😘😘

Ben biraz abarttım 5 paket aldım istifçi huyum kurusun:) bizim burada da çok alan olmamış salı günleri çok akın olmuyor cuma fena oluyor. Neyse tam buğday unlu da gönderdiğim tariften yapabilirsin. 1 instant maya
3 bardak ılık su
1 kaşık şeker. Bunları karıştırıp az kabarmasını bekliyorum.
4 kaşık zeytinyağı
1 kaşık tuz
7-8 bardak un ekliyor karıştırıyordum. İstersen keten tohumu chia falan da ekleyebilirsin bazen öyle yapıyorum. Çok yumuşak olacak şekilde yoğurup mayalandırıyorum. İster elinle şekillendir ister baton kalıpla yap 15-20 dk tepsi mayasına bırak 230 derece fırında alt kısmına bir kaba su koyarak pişirebilirsin. Ben bazen su koymuyorum sıkıntı olmuyor. Dene bakalım beğenecek misin? Ekmek tarifi herkesin kendine has oluyor sanırım
Teşekkür ederim canım.
Şimdi ekmeğim var.
2 gün sonra ancak yaparım herhalde.
2 büyük ekmek çıkıyordum herhalde.

Teşekkür ederim canım.
Şimdi ekmeğim var.
2 gün sonra ancak yaparım herhalde.
2 büyük ekmek çıkıyordum herhalde.
Aynen canım bize günlerce yetiyor baton kalıpta yapınca aynı tost ekmeği gibi oluyor incecik dilimleyip atıyoruz buzluğa.

canım ben html kodu giriyorum sitede yok bu smiley.. teee bi aralar oturup uğraşıp baya bi kod yüklemiştim 50-60 tane var herhalde :KK53: ne işsizlik :confused: ama hoşuma gidiyor benim komik oluyor :KK51:

mesela bugün öğle yemeğim
Eki Görüntüle 2643452

kocaman bir salatanın üstüne göğüs fleto ve bir ince dilim pastırma :KK36: salatada sos tuz yok :KK59:

kaptanım ben gerçekten kahvaltıya vakit ve emek ayıramadığımdan iki ara iki ana öğün yapıyorum sabah kalorili bir ara öğün ile günü açıyorum sonra öğle yemeği ikindi gibi beni akşam yemeği hazırlayana kadar yatıştıracak bir ara öğün ve en son da akşam yemeği şeklinde

ama sabah aç hissedersem ya da vakit bulursam iki yumurta merkezinde kahvaltıda yapabilirim yani ama evde kahvaltı yapmazsam iş yerinde masamda yapmıyorum zaten yumurta kokuyor bi de getiremem iş yerine
Ay o pastirma mi🙄 yapma bunu bana daha 3 gün var cumaya evde olmasa canım cekmezdi aklıma getirdin ama yiyememmmmmm🤣🤣🤣🤣

Ama bir de şöyle bir şey düşün. O eldivene bulaşan bir şeyi her şeye bulaştırıyorsun. Çantanı tutuyorsan çantana bulaşıyor. Kapı kolu tutuyorsan ona bulaşıyor. Senden sonra dokunan herkese her şey bulaşıyor. O yüzden eldiven çok riskli. Sık sık el yıkayıp dezenfektan kullanmak daha faydalı. Aklında olsun.
Ben olacaksa çok kuruluşumuzun olduğunu düşünmüyorum.
Dediğin gibi telefona dokunuyorum. Çantaya dokunuyorum. Gözlüğe dokunuyorum.
Elbet dikkat edeceğiz.
Ama okullar başlayınca çok zor.
1 gün koridorda nöbet tutacağız.
Her gün çocuklarla sınıfta yüzyüzeyiz.
Bir de benim çok belim mühendis.
Yurtdışına da çok çıkıyorlar.
Ben artık teslim oldum.
İllaki geçireceğiz bu hastalığı diyorum.

Ben olacaksa çok kuruluşumuzun olduğunu düşünmüyorum.
Dediğin gibi telefona dokunuyorum. Çantaya dokunuyorum. Gözlüğe dokunuyorum.
Elbet dikkat edeceğiz.
Ama okullar başlayınca çok zor.
1 gün koridorda nöbet tutacağız.
Her gün çocuklarla sınıfta yüzyüzeyiz.
Bir de benim çok belim mühendis.
Yurtdışına da çok çıkıyorlar.
Ben artık teslim oldum.
İllaki geçireceğiz bu hastalığı diyorum.
Bitecek canım kendiliğinden ben de buna inanıyorum şuan koruyalım kendimizi temmuzda bitecek bence

Çok şükür bitirdim geldim buzdolabını Allahtan bakıcımı çağırdım bugün kızımla ilgileniyor da yapabildim bölünmeden. Çok rahatsız ediyordu beni çok kirlenmişti ama oğlum sağolsun ya tehlikeli şeyler yapıyor ya alıp atıyor bir şeyleri yapamamıştım o yüzden. Ara öğün şimdi ancak yapabileceğim vaktim kalmadı maalesef
Ellerine sağlık canım.Zaten yanında birileri olmadan çok zor bu işler.Ben eşim evdeyken yapıyorum.Yalniz bi de hızlı olacağım diye orami burami vurmasam daha iyi olacak ama neyse artik:KK48::KK48:

Geçtim geçtiim hatta eşime de dedim ki kaptanımız burda baskın mi yapsam :)) gerçekten çok güzel ya bi yerin resmini çektim kardeşime attım bana Diyo ki abla microsoftun ekran resmini kesin burda çekmişler :KK70:
Yol kenarında kamelyalar vardı termosumuzla çayımızı aldık azıcık bi dinlendik:)
Şuan da Aysegul 6666 Aysegul 6666 nın memleketi kayserideyim :)
Amanın kimler gelmiş bizim buralara.Bende Kayseri deyim canım.Ayşegül addalara gitti.

cok beğendim canım menünü spor da 40 dakika olsaymıs:KK9:
canım az yemişssin ve zaman aralıkların çok uzun daha yeni başlıyorsun diyete ilkten böyle başlarsan insülin direncin artar
ilk menün ufak aksaklılar dışında çok iyi ilkmenümde heralde destan yazmıştım:KK9:
simit canım çekti :confused::rolleyes:ama yiyemem
menü güzel sporla da taçlandırsaydın efsane olurdu:KK37::KK36:
4-5 lavaş mııı şalgam ödem varsa hiç masum olmuyor canım ben de çok seviyorum ama ödemi artırıyor hergün içerim korkmasam ama artık sadece balık ya da ekmek arası yersem içiyorum

ben bercesteyi çok seviyorum anlamı hoş :KK36:bir şiirin en güzel mısrası demek bende bolu tarafından gecerken kendi adımı görmüş gibi seviniyorum :KK48: adım aslı adımı da seviyorum ama burada berceste de cok benimsedim:KK28:
Evet cok guzel.Eski kelimeleri, edebiyati ben de cok seviyorum.

Ellerine sağlık canım.Zaten yanında birileri olmadan çok zor bu işler.Ben eşim evdeyken yapıyorum.Yalniz bi de hızlı olacağım diye orami burami vurmasam daha iyi olacak ama neyse artik:KK48::KK48:
Benim eşim evde olunca çocuk sayısı üçe çıkıyor evdeki iş hiiiç bitmiyor ben ancak böyle çözerim durumu

Valla artık toplu yapıyorum salatami
Sıkıldım artık
2. Resimde öğle yemegim çilekten sıkıldım🤮
Afiyet olsun 🖒 bende hep salatamı öğlenden yapıp cam saklama kabında dolaba atıyorum yiyeceğim kadar çıkarıp limonu tçaz tuzunu ekleyip yiyorum.. bazen ertesi güne bile kalıyor 🖒🖒

Back
X