• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1D09CD1F-010D-4657-9D9C-EC497F07B939.webp

Bugün kahvem dağ manzarası ile gelsin ☺️
2F3B8D63-B6E9-4271-A719-3F378B46A1B4.webp

candy_candy candy_candy , canım suyu çok az içiyorsun, kesinlikle ama kesinlikle artırman lazım hem sağlığın hem zayıflaman için.

Senin bilgilerine göre hesapladım, günde minimum 3.6 litre içmen lazımmış, aktivite durumuna göre 4- 4.5 litre ve fazlasına bile çıkıyor, sen de bi hesapla istersen🤗
2300 ml çıkıyor;sen ona 2,5lt de

Evi cillop gibi temiz Bırakıp mı gideyim eşim evde olacak çünkü içine eder
Yoksa gelince mi yapayım
Ben gelmeden yardımcı arkadaşa anahtar veriyorum o önden yapıyor ben de gerisini
Her halükarda gelecek Ceylan bacım

bence hiiiç yorma kendini temiz ev bırakıcam diye boşver:halay:

bu arada diğer mesajına da cevap vereyim: ilk kez bir türkiye tatilinde kilo vermeye ne dersin :KK8: çok basit üstelik denge ve bol hareket istediğini ye ama gün içi öğünlerinle dengele + bol hareket.. bu şekilde kilo vereceğine eminim:KK51:

Kızlar hem iyi hem kötü sayılan bir şey söylemek istiyorum.
Kreşler açıldı gibi oldu ama her çocuk hergün gitmiyor bizde aradık tam öğrendik ki tatil planımızı ona göre belirleyelim çünkü çocuk kreşten çok geri kaldı her çocuk öğrenci gibi biz kreş deyip önemsememezlik yapmıyoruz çünkü gelişimi ve Almanca öğrenmesi için çok güzel bir ortam bu sebeple normalde tatil ne zamansa o zamana kadar götürmek istiyoruz. Gel gelelim haftada bir gidecekmiş bizde Türkiye’ye gitmeye karar verdik aşağı yukarı 2 ay biraz Erzurum ve biraz İstanbul ekstra biryerler olabilir. Ve ben bu Türkiye tatillerinde dehşet kilo alıyorum 🙁🙁
Ne güzel ailenin yanına gidiyorsun. Bol bol gezersen birşey olmaz. Olsa da dönünce telafi edersin. Bence tatilin keyfini çıkar. Anne yemekleri ye.

candy_candy candy_candy ortim bu arada bütün cips kaçamak yok. Tozu dumana katacağız. Bizim 3-5 vermemiz lazım. Sabah kahvaltı niyetine oğlumun bıraktığı tostu yedim. Ekmek hakkımı yemiş oldum. Akşam hafif birşeyler atıştırmayı düşünüyorum. Tek sıkıntım hiç su içmiyorum. Ona çözüm bulmalıyım.

candy_candy candy_candy ortim bu arada bütün cips kaçamak yok. Tozu dumana katacağız. Bizim 3-5 vermemiz lazım. Sabah kahvaltı niyetine oğlumun bıraktığı tostu yedim. Ekmek hakkımı yemiş oldum. Akşam hafif birşeyler atıştırmayı düşünüyorum. Tek sıkıntım hiç su içmiyorum. Ona çözüm bulmalıyım.

aynen sıfır kaçamak ortim ben sözümü verdim ve cumartesiden beri 0 kaçamak gidiyorum allah bozmasın :dua:

Ben de Balıkesirliyim.. Caanım memleketim :KK36::KK36: Çok özledim :cry:
Balıkesir merkezden miydin canım? Ben de bandırmada iki yıl yaşadım çok sevmiştim oraları bir sonraki tayinde yine balıkesir bandırma taraflarını istiyorum ikisi de olabilir yer olarak. Biz en çok hadi bir dolaşalım deyip erdeğe ya da tatlısu karşıyaka taraflarına gider takılırdık balık ekmek yemeye ya da çay içmeye gider gelirdik. Deniz havasını solur gelirdik. Burası çok karasal

Back
X