Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2300 ml çıkıyor;sen ona 2,5lt decandy_candy , canım suyu çok az içiyorsun, kesinlikle ama kesinlikle artırman lazım hem sağlığın hem zayıflaman için.
Senin bilgilerine göre hesapladım, günde minimum 3.6 litre içmen lazımmış, aktivite durumuna göre 4- 4.5 litre ve fazlasına bile çıkıyor, sen de bi hesapla istersen![]()
ayyy neresi burası???
Kahramanmaraş. Çağlayan . Eşimin okuluayyy neresi burası???
Evi cillop gibi temiz Bırakıp mı gideyim eşim evde olacak çünkü içine eder
Yoksa gelince mi yapayım
Ben gelmeden yardımcı arkadaşa anahtar veriyorum o önden yapıyor ben de gerisini
Her halükarda gelecek Ceylan bacım
Hele dedim dağlar bizim dağlar..Oradan aşağıya in Hatay :))Kahramanmaraş. Çağlayan . Eşimin okulu ☺
Afiyet olsun. Önemli olan keyfiBenimki de böyle nasıl unuttum ya hazırlamayıaltta da peçete var döktüm de
![]()
Ay evet . Hatay da çok güzel.Hele dedim dağlar bizim dağlar..Oradan aşağıya in Hatay :))
Ne güzel ailenin yanına gidiyorsun. Bol bol gezersen birşey olmaz. Olsa da dönünce telafi edersin. Bence tatilin keyfini çıkar. Anne yemekleri ye.Kızlar hem iyi hem kötü sayılan bir şey söylemek istiyorum.
Kreşler açıldı gibi oldu ama her çocuk hergün gitmiyor bizde aradık tam öğrendik ki tatil planımızı ona göre belirleyelim çünkü çocuk kreşten çok geri kaldı her çocuk öğrenci gibi biz kreş deyip önemsememezlik yapmıyoruz çünkü gelişimi ve Almanca öğrenmesi için çok güzel bir ortam bu sebeple normalde tatil ne zamansa o zamana kadar götürmek istiyoruz. Gel gelelim haftada bir gidecekmiş bizde Türkiye’ye gitmeye karar verdik aşağı yukarı 2 ay biraz Erzurum ve biraz İstanbul ekstra biryerler olabilir. Ve ben bu Türkiye tatillerinde dehşet kilo alıyorum![]()
Ay Çanakkalem olsa keşke. En sevdiğim ve mezun olduğum yer. Yerleşmeyi hayal ettiğim yer.ay ortim manzara şahane çanakkale sandım ben de
Sen nerede yaşıyorsun canım çok güzelmiş:) duvardaki çizimler ve türk bayrağı lojmanı anımsattı askeri lojmanı:)
Kahramanmaraş ta yaşıyorum. Eşimde bende öğretmenizSen nerede yaşıyorsun canım çok güzelmiş:) duvardaki çizimler ve türk bayrağı lojmanı anımsattı askeri lojmanı:)
candy_candy ortim bu arada bütün cips kaçamak yok. Tozu dumana katacağız. Bizim 3-5 vermemiz lazım. Sabah kahvaltı niyetine oğlumun bıraktığı tostu yedim. Ekmek hakkımı yemiş oldum. Akşam hafif birşeyler atıştırmayı düşünüyorum. Tek sıkıntım hiç su içmiyorum. Ona çözüm bulmalıyım.
Tamam canım sonraki mesajında okudum:) ne öğretmeniydin ben de öğretmenim:)Kahramanmaraş ta yaşıyorum. Eşimde bende öğretmeniz ☺
Ay Çanakkalem olsa keşke. En sevdiğim ve mezun olduğum yer. Yerleşmeyi hayal ettiğim yer.
Balıkesir merkezden miydin canım? Ben de bandırmada iki yıl yaşadım çok sevmiştim oraları bir sonraki tayinde yine balıkesir bandırma taraflarını istiyorum ikisi de olabilir yer olarak. Biz en çok hadi bir dolaşalım deyip erdeğe ya da tatlısu karşıyaka taraflarına gider takılırdık balık ekmek yemeye ya da çay içmeye gider gelirdik. Deniz havasını solur gelirdik. Burası çok karasalBen de Balıkesirliyim.. Caanım memleketimÇok özledim
![]()