Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yolculuktan dolayı ödem olabiliyo, bizim dönüşte arabamız o kadar tıkışıktı ki ayaklarımızın altı ve kucağımız bile eşya doluydu, ayağımı ilk oturduktan sonra bi daha kıpırdatamadım bile, kız da kucağımda tabi...Allah'tan çok uzak bi yol değil, 3 saat sürdü.Arabadan inişimiz tam bi komediydi zaten.
Evet bugun bende de biraz ödem olabilir, bide herzaman saat 11 gibi tartılıyordum bugün erken tartıldım..
Sen pilatese başladıysan tamam artık, menülerinle beraber düzene girersin.. Ben bugun köye kaynanamın yanına geçicem, bi hafta kadar kaldıktan sonra memleketten misafirlerim gelecek 1 hafta 10 gün kadar da onlar bizde kalırlar. Yani benim menüler ve yürüyüş bi müddet daha hayal olacak ama abartmamaya çalışıcam yine👍

Döndüm canım, dün akşam geldim🤗

Teşekkür ederim canım, mutlu oldum böyle düşünmene, sen de iyi dengeledin bence,👍
Olsun canım halledersin yine sen:) gel gel kiloya gel bak altta ne yazıyor:) sınırdayım resmen şu an

İyi akşamlar kızlar. Bugün ki menüm
Sabah 07:00
Haşlanmış yumurta
5 adet biber dolgulu zeytin
Yarım domates ve salatalık
1 dilim beyaz peynir

Saat 10:30
1 su bardağı sade kefir ve 1 adet muz
Saat 15:00
5 adet çiğ badem
1 adet ceviz
2 adet gün kurusu

Akşam 18:00
Taze fasulye
Çoban salata
Mercimek çorbası

1 saat yürüyüş ve 2 buçuk litre su

Harika bir menü canım. Boyunu bilmiyorum ama çizelgeye göre yeşil alandasın. Gayet güzel bir şey bu. Seninle tanışamamıştık. Neden zayıflamak istiyorsun?

Şimdi tekrar mı güncelledin? Az önce 67.2 görmüştüm ben🤔
İzne ayrılmadan önceki kilomdu canım bu profili nasıl kullanacağımızı tam olarak anlamamıştım haftada bir mi güncelleyeceğiz tartı verdiğimizde yoksa günlük de değiştirebilir miyiz o yüzden önceki kilomu yazmıştım.

Günaydın kızlar:KK3:
Sabah büyük bir merakla tartıldım, 67.1 çıktım.
65.8 ile mezun olmuştum, memlekette 1.5 ay kaldım ve 1.3 kilo almışım.. Buna da şükür diyorum çünkü bi ara orda +2, hatta +2.5 kiloyu da görmüştüm.Daha da fazla almaktan korkuyordum, ama bayram temizliği, koşturmaca ve çoğu günler çıktığım 1 saatlik yürüyüşle azalttım çok şükür...
Süpersin Ayşegülcüm.
Valla ben evdeyken bombayı patlattım.
Nasıl geldi bu kadar kilo anlamadım.
Ama şu iki hafta hep yedim.
Niye olduğunu anlamadım ama çok mutsuzdum.
Bir sebebi de yok.
Herhalde koronanın etkileri.
Sürekli evde olmak rahatça gezememekten sıkıldım.

Günaydın kızlar:KK3:
Sabah büyük bir merakla tartıldım, 67.1 çıktım.
65.8 ile mezun olmuştum, memlekette 1.5 ay kaldım ve 1.3 kilo almışım.. Buna da şükür diyorum çünkü bi ara orda +2, hatta +2.5 kiloyu da görmüştüm.Daha da fazla almaktan korkuyordum, ama bayram temizliği, koşturmaca ve çoğu günler çıktığım 1 saatlik yürüyüşle azalttım çok şükür...

Yoldan geldiğin için ödem de vardır. Aslında o kadar almamışsındır. :KK39:

17 Temmuz : 72.5
Tatile çıkmadan önceki kilom : 73.8
2 Ağustos : 78.5 (Tok)
3 Ağustos : 76.3
4 Ağustos : 75.2
5 Ağustos: 74.5

Aradaki ödem farkı 4 kg inanılır gibi değil :KK57::KK57::KK57:
Günaydınlar kaptanım.
Hadi sşz gezdiniz aldınız kiloları
Ben evdeydim aldım kiloları. Ama misafir ağırlamaktan oldu benim hep.

Günaydınlar kaptanım.
Hadi sşz gezdiniz aldınız kiloları
Ben evdeydim aldım kiloları. Ama misafir ağırlamaktan oldu benim hep.

Olan olmuş canım artık geriye bakıp hiç hayıflanma. Önemli olan bundan sonrası. Aldığın gibi vereceksin sıkma canını. Hepimiz yeni başlangıç yaptık bayramdan sonra. Senin de yapmanı istiyorum. Eski düzenimize dönüyoruz yeniden. :KK39: :KK39:

Kızlar dün bir kişi haricinde kimse menü yazmamış. Ben şimdi yazıyorum menümü. Herkesten de dünün menüsünü istiyorum. Yüzleşelim bakalım neler yapmışız. :KK53::KK53::KK53:

4 Ağustos 2020 Salı Menüm

Kahvaltı (08:00)
1 tane eti burçak bisküvi

Öğle (12:00)
6 yk etli nohut yemeği
5 yk bulgur pilavı
1 tane kepekli roll ekmeği

Ara (15:00)
1 tane orta boy armut

Akşam (19:20)
7-8 yk fırında patatesli tavuk
2 dilim çavdar ekmeği
1 tane eti burçak bisküvi

3,5 lt su Spor yok

Yazdıklarınızı biraz biraz okudum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de yeni evliyim fakat eşimle sık sık tartışıyoruz, sürekli moralim ve motivasyonum bozuk oluyor. Mutsuzken de kendime iyi davranamıyorum, ne spor yapasım geliyor ne başka bir şey... İnşallah bu sefer süreç güzel bir şekilde işler.

Back
X