Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İki gün önce çiğköfte yedim ben de dün ellerim bile şişmişti bakalım bugün ne söyleyecek tartı

Umarım izne ayrıldığın kilonun altındasındır da bu hafta alırım seni listeye. Senin bildiriminde tarihin önemi yok. Sen sadece bu haftanın kilosunu yazsan yeter.

Inşallah canım ya.Aman sağlıklı olsunda bulantı da geçer bi şekilde napalim.Ya ilkinde ne heyecan yaşıyorsam aynı şeyleri yine yaşıyoruz.Başladık dr kontrolüne bakalım.Maraton gibi.Kalp atışı,cinsiyet öğrenme falan derken bi bakmışız doğum gelir yine.

Çok heyecanlı yaaaaaaa :KK36: :KK36:

Umarım izne ayrıldığın kilonun altındasındır da bu hafta alırım seni listeye. Senin bildiriminde tarihin önemi yok. Sen sadece bu haftanın kilosunu yazsan yeter.
Anladım kaptanım bu hafta giremem o zaman. Söylemiştim ya bu ara hep 68 lerde çıkıyorum ben ayrıldığım zaman 67.2 ydim. Az dah varmış bana:)

İyi akşamlar
Sabah 09.00; 2 tane yulaftan yapılmış poğaça
Maydanoz,roka,domates
Öğlen; 1 kase ayran aşı çorbası
Ara öğün 16.00; 1 avuç leblebi
Akşam 19.00; 1.5 lahmacun
1 bardak ayran
Su 1.5 litre

Su az olmuş canım suyu çoğaltman lazım.

Haklısın canım ben de hiç sevmiyorum ama acil bir şey olursa evde çocukları emanet edebileceğim birinin olması düşüncesi iyi hissettiriyor. Huy değişimi konusunda haklısın kesinlikle çocuklarda değişim oluyor evdeki ekstra kişiyle
Neden olumsuz düşünüyorsunuz. Allahın izniyle hiçbir sıkıntı çıkmaz siz yeter ki olumlu düşünün😊 Canınızı sıkmayın siz olumsuz düşündükçe olumsuzluklar bulur sizi hep Allah korusun

Perşembe menü
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
4 parça çeçil
Domates- salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.00
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen 14.00
1 kase yoğurt
1 salatalık

Ara 16.00
Şekersiz nescafe

Akşam 18.00
2 parça fırın tavuk but
1 kase havuçlu yoğurt

2 litre su
30 dk Leslie

Harika bir menü ama suyu biraz daha çoğaltman lazım canım. Kiloya göre içmek gerekiyor aslında suyu. Senin 3 lt içmen lazım. Yavaş yavaş çoğaltmaya çalış lütfen.

Merhabalar, dün gece yoğunluktan menümü yazamadım. Şöyle ekleyeyim:
Sabah:
1 adet beyaz peynirli domatesli, 2 dilim tam buğday ekmeğine tost

Akşam
Fırında, 1 ızgaralık tavuk ve 2,5 kanat
Yarım kase az yağlı patates püresi
Yarım dilim ekmek

Gün içi atıştırmalıklar
4 hurma
6-7 tane kiraz
1 avuç yer fıstığı

Merhabalar, dün gece yoğunluktan menümü yazamadım. Şöyle ekleyeyim:
Sabah:
1 adet beyaz peynirli domatesli, 2 dilim tam buğday ekmeğine tost

Akşam
Fırında, 1 ızgaralık tavuk ve 2,5 kanat
Yarım kase az yağlı patates püresi
Yarım dilim ekmek

Gün içi atıştırmalıklar
4 hurma
6-7 tane kiraz
1 avuç yer fıstığı

Yer fıstığı kavrulmamışsa sakınca yok. Hurma miktar olarak biraz fazla olmuş. Patates püresi hiç olmamalıydı canım aklında olsun. Su ve spor yazmamışsın?

Kullanıcı Adı :Suhas
İsim (İsteğe Bağlı ): suhas
Mesleginiz: Öğretmen
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 168
Kilonuz: 64.2
Hedef kilonuz : 58

Kullandığım kan ilaçlarından dolayı kilo aldım ama bir buçuk aydır yaptığım diyetle 6 kilo verdim.

Canım sen daha önce başka bir takımda yarış mıydın? Yoksa sadece listeye girmeden kilo vermek için mi bizimleydin? Kusura bakma gelişin benim tatil dönemime denk geldiği için takibini yapamadım.

@Elifff80 canım sakın üzme kendini olan olmuş biten bitmiş. Önemli olan bundan sonrası. Artık bırakmak yok anlaştık mı?

*** 13. Takım 687. Etap ***

Kiloverenbiri (82.2///%)
Ilaymilya (65.4///%)
Elifff80 (89.5/94.5/5/%-5.59)
candy_candy (123///%)
Restful (101.8/98.7/1.55/%1.52) Yeni Üye Baş. Tarihi: 16.07.2020 Baş. Kilosu: 104 Hedef: 65 (Kilosu 2'ye bölündü)

13. Takım ortalaması: %

kaptanım benim maalesef 8 günlük gecikmem nedeni ile eksi görmem imkansızdı zaten küçük bir artı gördüm

geçen bildirim: 123,0
bu hafta: 123,4
fark: +0,4

LAydLiNe LAydLiNe

*** 13. Takım 687. Etap ***

Kiloverenbiri (82.2///%) Bildirim yapmadı
Ilaymilya (65.4///%) Bildirim yapmadı.
Elifff80 (89.5/94.5/5/%-5.59)
candy_candy (123/123.4/-0.4/%-0.33)
Restful (101.8/98.7/1.55/%1.52) Yeni Üye Baş. Tarihi: 16.07.2020 Baş. Kilosu: 104 Hedef: 65 (Kilosu 2'ye bölündü)

13. Takım ortalaması: % -0.878

Back
X