- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Kaptanım senin kamp olaylarına hayranım keşke bende gidebilsem herşeyden uzaklasabilsem![]()
Sen nerelerdesin bakim kaçak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım senin kamp olaylarına hayranım keşke bende gidebilsem herşeyden uzaklasabilsem![]()
İyi geceler arkadaşlar.
Kahvaltı 09.00 : 2 kayisi domates salatalik peynir 10 findik
Öğlen 13.00: 2 yumurtalı omlet bir dilim tb ekmek
Ara 15.00: Bir avuc sarı leblebi + dut kurusu
Akşam üzeri 3 çatallık bir pasta kaçamağı yaptım pişmanım
Akşam 19.00: 1 tabak semizotu + 4 yemek kaşığı yoğurt
20.30 : 1 adet haşlanmış süt mısır.
23.00: 1 bardak beyaz çay
4 lt su - spor ev toplama düzenleme telaşı.
Regli olduğumdan mı nedir çok açım ve canım tatlı bir şeyler istiyor.Gün boyu aç gezdim ama direniyorum.
Kızlar çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin bundan sonra
Tebrikler canım.
Hayırlı olsun . Çocuklar çok büyük bir stresten kurtuldular.
Bundan sonra Rabbim zihin açıklığı versin
Benim 21 ağustosta tam günüm doluyor kaptanımLAydLiNe o günde cuma.. bir sonraki cumaya mı girebiliyorum listeye yani ayın 28 ine ????
Kaptanım bu arada hiç aday bulamadığım için kaptan yardımcılığına talibim
Kilo vermekle ilgili tecrübem yok ama genelde gün içinde aktifim ve kurallara hakimim yapabilirim daha önce de yapmıştım bir süre
LAydLiNe
Tamam canım o zaman bu dakikadan itibaren kaptan yardımcım sensin. Cuma günü bildiririm karar defterine eklenir. Belki bu vesileyle daha sık gelirsin takıma![]()
Valla cağnımmm kaptanım ne sen sor ne ben diyim koydeyim köy deSen nerelerdesin bakim kaçak![]()
Valla cağnımmm kaptanım ne sen sor ne ben diyim koydeyim köy deeridim bittim diyetsiz
cidden valla cok yoğun geçiyor eve gelibce yorgunluktan sızıyorum bi yere giremeden uyuyakaliyorum ama özledim valla burayı
![]()
Tamam kaptanım yazacağım mutlakaCuma günleri bildirim yapmazsan eğer diskalifiye olacaksın canım. Unutma bunu. Genel bir kural. Kimseyi diskalifiye etmek istemiyorum![]()
Günaydın kaptanım ben 1 saat önce uyandım kahvaltı ettim şimdi keyif çayı içiyorum bugün bahçe işi yokKızlar nerelere kayboldunuz
Uyuyor mu herkes![]()
Ömür biter iş bitmezGünaydın kızlar evde iş güç koşturuyorum hiç bitmiyor bitmiyorbenim kilo da artıda biraz dün lahmacun yapmıştım biraz fazla kaçırdım. Bugün daha dikkatliyim inş. Herkese kolay gelsin
![]()
Haklısın valla bitmiyor. Bugün bahçeden topladığım biberlerle menemen yapacağım onu yapana kadar işleri bitireyim diye uğraştım bu saat oldu. Ne ara yapacaksam artıkÖmür biter iş bitmezkolay gelsin canısı
Günaydın kaptanım ben 1 saat önce uyandım kahvaltı ettim şimdi keyif çayı içiyorum bugün bahçe işi yoksen nasılsın