Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler arkadaşlar.

Kahvaltı 09.00 : 2 kayisi domates salatalik peynir 10 findik
Öğlen 13.00: 2 yumurtalı omlet bir dilim tb ekmek
Ara 15.00: Bir avuc sarı leblebi + dut kurusu
Akşam üzeri 3 çatallık bir pasta kaçamağı yaptım pişmanım🙈
Akşam 19.00: 1 tabak semizotu + 4 yemek kaşığı yoğurt
20.30 : 1 adet haşlanmış süt mısır.
23.00: 1 bardak beyaz çay

4 lt su - spor ev toplama düzenleme telaşı.

Regli olduğumdan mı nedir çok açım ve canım tatlı bir şeyler istiyor.Gün boyu aç gezdim ama direniyorum.

Yediklerin çok az olmuş ve pasta yediğin için de şeker dengen bozulmuş. O yüzden kendini aç hissediyorsun. Daha doyurucu beslenmen lazım. :KK39:

Kızlar çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin bundan sonra

Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah :KK200: Daha iyileri sizlerin yavruları için de olsun inşallah. İnşallah onların zamanına eğitim sistemi düzelir de daha güzel yarınlar bekler çocuklarımızı :KK36:

Benim 21 ağustosta tam günüm doluyor kaptanım LAydLiNe LAydLiNe o günde cuma.. bir sonraki cumaya mı girebiliyorum listeye yani ayın 28 ine ????

Altı ay dolduktan sonraki cuma girebilirsin canım listeye. Sen ne zaman geliyorsun artık takıma bitmedi mi işlerin?

Kaptanım bu arada hiç aday bulamadığım için kaptan yardımcılığına talibim

Kilo vermekle ilgili tecrübem yok ama genelde gün içinde aktifim ve kurallara hakimim yapabilirim daha önce de yapmıştım bir süre

LAydLiNe LAydLiNe

Tamam canım o zaman bu dakikadan itibaren kaptan yardımcım sensin. Cuma günü bildiririm karar defterine eklenir. Belki bu vesileyle daha sık gelirsin takıma :KK48::KK48::KK36:

Tamam canım o zaman bu dakikadan itibaren kaptan yardımcım sensin. Cuma günü bildiririm karar defterine eklenir. Belki bu vesileyle daha sık gelirsin takıma :KK48::KK48::KK36:

Yaa ne zaman çok rahat gelirim ederim desem şansıma hiç uğrayamıyorum yaa

Aha şimdi oldu arkama yaslandım çok yoğunum iş yerinde izne ayrılacağım için

Ama var ya kaptanım bu iznimi resmen bir kamp gibi değerlendiricem ve sürekli takımda olucam

En Büyük KKEn Büyük KK

Sen nerelerdesin bakim kaçak :sinirli::sinirli::sinirli:
Valla cağnımmm kaptanım ne sen sor ne ben diyim koydeyim köy de 😎😎🤗🤗🤗😂😂😂eridim bittim diyetsiz😂😂😂😁😀cidden valla cok yoğun geçiyor eve gelibce yorgunluktan sızıyorum bi yere giremeden uyuyakaliyorum ama özledim valla burayı 😍😍😍😍😘😘😘

Günaydın kızlar 😊 dünkü menüm
Sabah 9:00
Haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 adet siyah zeytin
Yarım domates ve salatalık
Kaşarlı tam buğday ekmekli tost
2 karton bardak çay

Saat 14:30
1 adet muz
1 su bardağı yarım yaplı süt
Saat 16:30
5 adet çiğ badem
3 adet siyah kuru üzüm
1 adet ceviz

Akşam saat 18:00
2 kepçe mercimek çorbası
2yk pirinç pilavı
3 yk taze fasulye
1 yk tavuk sote

Gün içinde 1 fincan az şekerli türk kahvesi ve 1 bardak kiraz sapı çayı
Spor yok denecek kadar az😔 su 2 litre

Valla cağnımmm kaptanım ne sen sor ne ben diyim koydeyim köy de 😎😎🤗🤗🤗😂😂😂eridim bittim diyetsiz😂😂😂😁😀cidden valla cok yoğun geçiyor eve gelibce yorgunluktan sızıyorum bi yere giremeden uyuyakaliyorum ama özledim valla burayı 😍😍😍😍😘😘😘

Cuma günleri bildirim yapmazsan eğer diskalifiye olacaksın canım. Unutma bunu. Genel bir kural. Kimseyi diskalifiye etmek istemiyorum :KK39:

Günaydın kızlar hala cuma günkü kilom sabit pazartesi gibi çok artmıştı ödemim bugün daha iyiyim yeme düzenim asla yok saçma sapan bir haldeyim annem geldi gece sabah iki dilim ekmekle zeytin yedim sade türk kahvesi içtim bir de neskafe içtim 7-8 tane badem yedim 400 ml su şimdi bi 400 daha içicem öğle yemeğinden sonra da beyaz çaya niyetim var

bugün biraz düzenli beslenmem mümkün olur inşallah:dua:

Günaydın kızlar evde iş güç koşturuyorum hiç bitmiyor bitmiyor:( benim kilo da artıda biraz dün lahmacun yapmıştım biraz fazla kaçırdım. Bugün daha dikkatliyim inş. Herkese kolay gelsin :KK24:

Günaydın kızlar evde iş güç koşturuyorum hiç bitmiyor bitmiyor:KK43: benim kilo da artıda biraz dün lahmacun yapmıştım biraz fazla kaçırdım. Bugün daha dikkatliyim inş. Herkese kolay gelsin :KK24:
Ömür biter iş bitmez 😎🤗😁kolay gelsin canısı

Valla siz yoksunuz buralarda diye öğle yemeğinde bi kaçırdım anlatamam :KK70::KK70::KK70:

Kızlar şaka bir yana bu hafta mutlaka ortalamamızın 0,30 un üzerinde olması lazım. Yoksa ceza alacağız. Herkes kendini ona göre ayarlasın lütfen. Ceza almayalım :KK36:

Günaydın kaptanım ben 1 saat önce uyandım kahvaltı ettim şimdi keyif çayı içiyorum bugün bahçe işi yok😉😁🤗🤗🤗😍😘😘sen nasılsın

Ben çok yoğun çalışıyorum canım hastanede. Kalabalık, bir de arkadaş izinde. Öyle olunca daha da zor oldu. Güzel güzel gezdim şimdi acısı çıkıyor :KK70: :KK70: :KK70: Benim yerime de keyif yap :KK36:

Back
X