- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diskalifiye edilmişim gene de dikkat etmeye devam edeceğim iyi günlerçok özür dilerim ya cidden nasıl unuttum anlamadım sabah tartıldım yazmamışım buraya
geçen hafta:82.7
bu hafta:81.5
iyi bir sonuç bekliyordum bu hafta uğraştım baya tekrardan kusura bakmayın![]()
çok özür dilerim ya cidden nasıl unuttum anlamadım sabah tartıldım yazmamışım buraya
geçen hafta:82.7
bu hafta:81.5
iyi bir sonuç bekliyordum bu hafta uğraştım baya tekrardan kusura bakmayın![]()
LAydLiNe ve 13.takimin hatunlari nasilsiniz
Bende geldim inşallah
Hemen menumu yazayim
Sabah 11.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 ceviz yarim domates salatalik
15.00
4 mercimek koftesi marulla
17.00
Sade turk kahvesi
19.00
6 yk az zeytinyagli taze fasulye
3 yk yogurt
1.5 lt detoks suyu 2.5 lt su iciyorum
İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
10.30
1 haşlanmış yumurta,2 ince dilim hellim peyniri,domates,salatalık,1 wasa,3 pankek
14.00
Yeşil çay
18.30
Yarım kase mercimek çorbası,3 kaşık basmati pirinçle pilav,150 gr et döner sade. Su şimdilik 3 lt. 45 dk leslie yaptım ve ev temizliği.
Teşekkür ederim canım diyetisyene basladimHoş geldin canım. Gayet güzel bir menü olmuş.
Pilavlar kaçtı demek kiPankekler gözümden kaçmadı![]()
Teşekkür ederim canım diyetisyene basladim
Pilavlar kaçtı demek kibugün cuma ya kaptanım pankek günü:) yarın daha düzgün menülerle karşınızdayım inşallah:)
Aynn oyle bugun 4.gunum bitti simdilik iyi gidiyorum guzelde gidiyor hadi bakalım inşallah tez zamanda aldiklarim giderÇok iyi yapmışsın. Artık bir yerden başlamak gerekiyordu.
Aynen kaptanım ben de daha çok seviyorum yediğimde ağırlık da hissettirmiyor ağızda nişasta tadı bırakmıyor.Yok o da kaçmadı da basmati olunca ses çıkartmadım. O normal pirinçlerden daha iyi![]()
Yoksa kaçmak benim gözümden
![]()
Aa cidden mi? Listede değilim ama çok sevindim tebrik ederim kızlar hepiniziKızlar bu hafta ikinci olduk. Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harika bir iş çıkarttınız. Hem de böyle bir dönemde![]()
![]()
![]()
İnşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç görürüz![]()
Merhaba zeynepçimAynn oyle bugun 4.gunum bitti simdilik iyi gidiyorum guzelde gidiyor hadi bakalım inşallah tez zamanda aldiklarim gider