Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ada ve sporları sahnelerde.Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
1 minik magnum dondurma ( sonuncuydu yedim kurtuldum )
Akşam 17.00
8 yk tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
3 lt su içildi...
Spor
60 dk eliptik
20 dk lesli
60 dk dışarda tempolu yürüyüş yapıldı..
LAydLiNe
İyi akşamlar kızlar
10.30
1 haşlanmış yumurta,kaşarlı domates,2 zeytin,2 dilim tam buğday ekmeği
17.30
1 kase mercimek çorbası,2 ev yapımı lahmacun,salata
Akşama arkadaşa gittik 2 dilim kıbrıs tatlısı yedim midem fenalarda(not:kıbrıs tatlısını da ben yaptım:) :))
Su şimdilik 2.5 lt. Spor da çocukları uyutunca 30 dk leslie planlıyorum. Pek hoş bir menü değil ama hafta sonları biraz karışık oluyor.LAydLiNe rakibem sende durumlar nasıl. Beni bu hafta sonları bitiriyor hafta boyu bunları eritmeye çalışıyorum
Tatlıları 20.30 gibi yedim sporumu da yaptım ama erimediler gibi. Sağlık olsun yarın yakarım inşallah eşim evde yok çocuklarla daha düzgün besleniyorum. Umarım geçerim eksilere. Maşallah sen de çok güzel gidiyorsun. Menülerini hep diyetisyen mi düzenliyorTatlının dışında bi sıkıntı yok gibi.
Lahmacunları erken yemişsin.Sporla bugün gider onlar.Hafta içi diger eksilere gecersin inşallah.
Haftalık olarak o değiştirerek veriyor ama ben zaman zaman değişiklik yapıyorum.Bugünkü çiğ köfte gibi.Yemekleri sebze yemeği olarak belirtiyor ne pişirecegime ben karar veriyorum.Bu düzeni oturtup buraya da alışırsam 1 ay daha gidip kendim yolumu çizmek istiyorum.Emzirmeye devam ettiğim için sütüm azalır korkusuyla böyle başladım.Ama artık mantığı anladım diyet yapmıyor sağlıklı besleniyorum.Tatlıları 20.30 gibi yedim sporumu da yaptım ama erimediler gibi. Sağlık olsun yarın yakarım inşallah eşim evde yok çocuklarla daha düzgün besleniyorum. Umarım geçerim eksilere. Maşallah sen de çok güzel gidiyorsun. Menülerini hep diyetisyen mi düzenliyor
Olay bunu bu şekilde algılayabilmekte canım. Diyet deyince pek de iyi sinyaller göndermiyoruz zihnimize hemen bir kıtlık algısı oluşuyor kısıtlanıyormuş gibi düşünüyor ve her şeyden fazladan yemeye çalışabiliyoruz. Bunu sağlıklı yaşam için yapıyoruz. Aslında yediğin şeyler sağlıklı günlük alman gereken şeyler sütün azalmamıştır herhaldeHaftalık olarak o değiştirerek veriyor ama ben zaman zaman değişiklik yapıyorum.Bugünkü çiğ köfte gibi.Yemekleri sebze yemeği olarak belirtiyor ne pişirecegime ben karar veriyorum.Bu düzeni oturtup buraya da alışırsam 1 ay daha gidip kendim yolumu çizmek istiyorum.Emzirmeye devam ettiğim için sütüm azalır korkusuyla böyle başladım.Ama artık mantığı anladım diyet yapmıyor sağlıklı besleniyorum.
Iyi akşamlar herkese![]()
LAydLiNe kaptanım beni izne ayırabilir misin çok yoğun oldugum için giremiyorum
hedefe de zaten 1.5 kilo kaldı
Haftalık olarak o değiştirerek veriyor ama ben zaman zaman değişiklik yapıyorum.Bugünkü çiğ köfte gibi.Yemekleri sebze yemeği olarak belirtiyor ne pişirecegime ben karar veriyorum.Bu düzeni oturtup buraya da alışırsam 1 ay daha gidip kendim yolumu çizmek istiyorum.Emzirmeye devam ettiğim için sütüm azalır korkusuyla böyle başladım.Ama artık mantığı anladım diyet yapmıyor sağlıklı besleniyorum.
İyi akşamlar kızlar
10.30
1 haşlanmış yumurta,kaşarlı domates,2 zeytin,2 dilim tam buğday ekmeği
17.30
1 kase mercimek çorbası,2 ev yapımı lahmacun,salata
Akşama arkadaşa gittik 2 dilim kıbrıs tatlısı yedim midem fenalarda(not:kıbrıs tatlısını da ben yaptım:) :))
Su şimdilik 2.5 lt. Spor da çocukları uyutunca 30 dk leslie planlıyorum. Pek hoş bir menü değil ama hafta sonları biraz karışık oluyor.LAydLiNe rakibem sende durumlar nasıl. Beni bu hafta sonları bitiriyor hafta boyu bunları eritmeye çalışıyorum
Ne güzel kaptanım cumaya da böyle devam ederse senin adına sevinirim sen de bayadır aynı kilolardasın. Amacımız birlikte zayıflamak:)
GünaydınGünaydın kızlar![]()
![]()