Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dr.a bile randevulu gidiyorum.Ozel olunca daha sakin hastane tabi.Mumkun olduğunca daha az zaman geçiriyorum dışarda.Rabbim senin yardımcın olsun canım.Asil sen çok dikkat et kendine.Korkuyorum artik tam düzelecekken herşey.Yine başa sardık sanki.
aaaa canım sen hamilemisin ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK36::KK36:

Ben iyiyim çok şükür. Hastane çok yoğun. Bir de tatil nedeniyle tek çalışıyorum arkadaşım izinde. Kendine dikkat et mutlaka hastalık çok yayıldı.
buralarda da çok yayıldı ayyy ne yapacağız nasıl bitecek bu hastalık :işsiz::işsiz::işsiz:

merhaba herkese ,
sabah sporu yapıldı kahvaltımı yaptım yeşil çayımı aldım geldim :KK50:...
ev beni bekliyor süpürecem silecem :temizlik::temizlik::temizlik:.... aklımda hiç yemek yok ne yapsam diye düşünüyorum... sanki bu aralar bende yemek yapmama isteği var yapmak istemiyorum :işsiz::işsiz: kızım için zorluyorum kendimi kalkıp yapıyorum....
sizde durumlar nasıl ?
Valla ben de aynı durumdayım zorla yemek yapıyorum hatta bazı yemekleri çocuklar yemiyor arada kalıyorum hep. Yeseler de yemeseler de yapıyorum mecbur yemek yemezlerse çorba içerler deyip ama sıcaklarda yemek işleri külfet gibi geliyor. Afiyet olsun canım ben de çocukları bakıcıyla parka gönderdim ev temizliğine giriştim buzdolabı ve mutfak dolapları temizlenecek ne zaman bitecekse artık:)

Valla ben de aynı durumdayım zorla yemek yapıyorum hatta bazı yemekleri çocuklar yemiyor arada kalıyorum hep. Yeseler de yemeseler de yapıyorum mecbur yemek yemezlerse çorba içerler deyip ama sıcaklarda yemek işleri külfet gibi geliyor. Afiyet olsun canım ben de çocukları bakıcıyla parka gönderdim ev temizliğine giriştim buzdolabı ve mutfak dolapları temizlenecek ne zaman bitecekse artık:)
kolay gelsin canım , benim de kafam da büyük temizlik var ama taşınmayı düşünüyoruz ... şu aralar herkes ev satıyor kiralık ev istediğimiz gibi yok o yüzden bekliyoruz ekime kadar bekleyecem bulur bulmaz taşınacam inşallah ....

kolay gelsin canım , benim de kafam da büyük temizlik var ama taşınmayı düşünüyoruz ... şu aralar herkes ev satıyor kiralık ev istediğimiz gibi yok o yüzden bekliyoruz ekime kadar bekleyecem bulur bulmaz taşınacam inşallah ....
Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin taşınma işi çok yorucu ben biri 3 yaşında biri 28 günlük bebekle taşındım da aylarca eşyalar tam yerine yerleşememişti:( hatta önümüzdeki yıl da tayinimiz çıkacak büyük ihtimal bakalım nerelere gidip neler yaşayacağız

Dünkü menümü yazayım da kızlar geçmişe bakarım bı ara şu an klozet tepesinde bekliyoruz😅

Dünkü menüm

Uyaninca şekersiz kahve

Kahvaltı 2 dilim ekşi mayalı köy ekmeği 2 dilim İzmir tulum peyniri 1 TK tereyağ az az domstes salatalık şekersiz çay sucuklu yumurta

Ara
3 dilim karpuz
2 dilim Ezine peyniri

Akşam
3 tane biber dolması
Cacık
1 dilim ekşi mayalı köy ekmeği

Ara
Sade türk kahvesi
1 parmak uzunluğunda ince cevizli sucuk

Saatlerini tam çıkaramamakla birlikte son ara biraz gec oldu ama gece de geç yattım zaten

Su hesaplamadim
Adım 10000i geçti 😎

Allahım menünün güzelliğine bak Ege işte yaaaaaaaa :confused::KK36::KK36:
Çok yememişsin de meyvenin porsiyonunu az tutmaya çalış. 3 porsiyon olmuş bugün. Sporunu yaptıysan dengelemiştir.
Ota çöpe bayılırım ben ya 😂 deniz börülcesi buldum dün markette nası mutlu oldum çok severim 😋 evet şimdi baktımda çok olmuş cidden meyveden kaynaklı sanırım sürekli bi açlık vardı dün, inciri çok severim 2 taneyle kaldığıma şükrettim dün 😁

Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin taşınma işi çok yorucu ben biri 3 yaşında biri 28 günlük bebekle taşındım da aylarca eşyalar tam yerine yerleşememişti:KK43: hatta önümüzdeki yıl da tayinimiz çıkacak büyük ihtimal bakalım nerelere gidip neler yaşayacağız
çocuklarla çok daha zor canım Allah kolaylık versin .... bizim de önümüzdeki yıl tayin olabilir olmaya da bilir ama artık bu ev çok rutubetli çıkmam lazım.. kızım çok etkileniyor .. Eşime kalsa bir yıl daha bekleyelim iki kere taşınmayalım diyor ama benim artık tahamülüm kalmadı rutubete... şuan evim 7+1 temizliği de bitmiyor yukarı katı depo olarak kullanıyorum ama mecbur orayı da temizliyorum ........4+1 arıyorum yoksa sığamam :(

çocuklarla çok daha zor canım Allah kolaylık versin .... bizim de önümüzdeki yıl tayin olabilir olmaya da bilir ama artık bu ev çok rutubetli çıkmam lazım.. kızım çok etkileniyor .. Eşime kalsa bir yıl daha bekleyelim iki kere taşınmayalım diyor ama benim artık tahamülüm kalmadı rutubete... şuan evim 7+1 temizliği de bitmiyor yukarı katı depo olarak kullanıyorum ama mecbur orayı da temizliyorum ........4+1 arıyorum yoksa sığamam :KK43:
Hay maşallah köşkte yaşıyor gibisin:) :) benim 3+1 onu bile bitiremiyorum resmen. Rutubet varsa bir şey diyemem ama tayin işi varsa kısa süreliğine taşınıp üstüne taşınmak da zor.kolay gelsin canım

Hay maşallah köşkte yaşıyor gibisin:) :) benim 3+1 onu bile bitiremiyorum resmen. Rutubet varsa bir şey diyemem ama tayin işi varsa kısa süreliğine taşınıp üstüne taşınmak da zor.kolay gelsin canım
Sağol canım , bitmiyor hiç işim çok yoruluyorum bide çok yayılıyoruz çok biriktiriyoruz bu sefer yukarısı daha çok kirleniyor ..... rutubet var canım yalıtım yapmamışlar kızımın odası ve bizim oda çok rutubetli diğer taraflarda bişey yok çünkü oraların üstünde odalar var ... evet taşınmak zor bakalım beni ne bekliyor bu iki aylık süreçte :KK51::KK51:... ev sahibi gelir yukarıyı yalıtım yaparım demiş ama hala geldiği yok....:işsiz:

Biraz daha arttı canım ya.Ama idare ediyorum.Ya kg nun etkisi galiba.Oglumda kendimi çok ağır hissediyordum.65kg 'le başlamıştım.Simdi 57kg başladım.Gr almadım.Istahim yok hala.
Bende sizi çok özledim.
Sen nasılsın.? Kızının okul belli oldu galiba?
Oldu canım. Yerköy Fen lisesi'ne gidecek. Yatılı kalacak ama katlanacağız artık. Merkezdeki fen liselerine puanı yetmedi. Ama araştırmalarıma göre okulun eğitimi gayet güzelmiş. İnşallah hakkında hayırlısı olur diyorum. 9 haftalık zaten kilo almaman lazım. İştahsızlık bence iyi oluyor hamilelikte. Düzenli beslendiğini tahmin ediyorum ama yine de bu dönemde her türlü yiyecekten yemeye çalış. Zaten takviye vermiştir doktor. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder Allahım :KK36:
Merhaba kızlar nasılsınız?

Dünkü menüm
Sabah 9.00: Bir bardak kefire 2 yk yulaf kuru üzüm tarçın badem
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay 2 erik
Öglen 14.00: Yeşil mercimekli peynirli salata
Ara 16.30: Bir şeftali + 2 ceviz
Akşam 19.00: 6-7 yk fasulye + 3 yk kara bugday
3 lt su spor ev temizliği.
Maşallah yine harika bir menü. Sen bu hafta ortalığın tozunu dumanını attıracaksın vallahi :nazar::KK9::KK9:
buralarda da çok yayıldı ayyy ne yapacağız nasıl bitecek bu hastalık :işsiz::işsiz::işsiz:

Her yer çok fena canım. Biteceğini hiç aklım kesmiyor benim. :KK43::KK43:

Oldu canım. Yerköy Fen lisesi'ne gidecek. Yatılı kalacak ama katlanacağız artık. Merkezdeki fen liselerine puanı yetmedi. Ama araştırmalarıma göre okulun eğitimi gayet güzelmiş. İnşallah hakkında hayırlısı olur diyorum. 9 haftalık zaten kilo almaman lazım. İştahsızlık bence iyi oluyor hamilelikte. Düzenli beslendiğini tahmin ediyorum ama yine de bu dönemde her türlü yiyecekten yemeye çalış. Zaten takviye vermiştir doktor. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder Allahım :KK36:
Maşallah yine harika bir menü. Sen bu hafta ortalığın tozunu dumanını attıracaksın vallahi :nazar::KK9::KK9:

Her yer çok fena canım. Biteceğini hiç aklım kesmiyor benim. :KK43::KK43:
Cok sevindim.Gozunaydin canım ya.Zaten yeteri kadar zor bir yıl geçirdiler.Buna rağmen ıyi bir sonuç almış.
Fazlasıyla dikkat ediyorum.Zaten yiyemiyorum doğru düzgün bisey.Umarim bizimki fazla minik olmaz.Ama oğlumda hamile gibi değil canavar gibiydim.Simdi daha mantıklı ilerliyorum.

Kabak sandan tarifini verirmisin canım bir ara ben de yapayım. Dün kabak pişirdim. Aklıma gelseydi kabak sandal yapardım. Canım listen diyetisyen listesi ama bana çok az geldi. Spor yapıyor musun?
Canim kabagi hasliyorsun sonra ikiye bolup icini oyup lor peynir dereotu domates koyup doldurup firinda pisiriyorsun
Evt canim diyetisyen menusu benim diyetisyen degisik menuler veriyor simdide ketojenik uygulamaya basladik evet az gibi ama alistim artik

Menum
Sabah 12.00
2 yumurta ile az yagda yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin domates salatalik
1 wasa
Yesilcay

Ara 13.00
Sade turk kahvesi

16.00
Turk kahvesi kucuk lokum

Aksam 19.00