- 14 Temmuz 2020
- 371
- 521
- 103
- 33
Evet canımgünlük Miktarlar : 3 kase yoğurt... 21 hurma mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımgünlük Miktarlar : 3 kase yoğurt... 21 hurma mı?
26.Ağu | çarş | kcal |
1 h.yumurta | saat 9.30 | 85 |
y. Biber | 30 | |
1 domates | 20 | |
peynir | 50 | |
30 leb | 90 | |
7 fıstık | 60 | |
8 zeytin | 48 | |
ara öğün | ||
1 incir | 50 | |
2.5 bardak süt | 317 | |
akşam yemeği | ||
patatesli tavuk | akşam 18.30 | 400 |
kısır | 300 | |
10 tane üzüm | 50 | |
1500 |
Dikkate alacağım inş. canım. Daha yeni başladığım için bacaklarımda kaslar güçlensin diye şimdilik 10bin adımı tamamlamaya gayret ediyorum. Zaten hergün 10bin üzeri yürümek oldukça zahmetli.Her gün aynı mesafeyi yürürken bi yerden sonra vücudun alışır ve zayıflama durma noktasına gelebilir. Bu yüzden her gün farklı mesafe yürümeye çalış. Bi gün 10binin altında bi gün üstünde olacak şekilde yürürsen daha kolay ve sağlıklı olur ama yürüyüşü bıraktığında tekrar geri alabilirsin bu her spor için aynıdır. Bıraktığımız gibi kilo alımı başlar maalesef![]()
Yaa ben de çok severim bugün benim de kuru incirlerim geldi aydından sabah bir tane yedim bıraktım kaptırırsam birkaö tane mideye indiririm diye:)Komşum şimdi incir getirmiş ayy ne çok severim inciri öğle kefirim yanında yiyeyim bari 🖒🖒 umarım 2 incirle durabilirim...
İçindeki spor aşkından az biraz bana gönderir misin lütfeeennnMerhaba herkese , akşam sporuda yapıldı çook yoruldum....
Bana ara öğün olarak verdi kefirin yanında bu hafta doktorum.Öğlrn yerine ara öğün yap istersen aç kalmamış olursun.Komşum şimdi incir getirmiş ayy ne çok severim inciri öğle kefirim yanında yiyeyim bari 🖒🖒 umarım 2 incirle durabilirim...
Kızlar ya bu hafta midem çoook kötü gastrit vardı yine fenalardayım sürekli şiş gibi midem ve hiçbir şeyi sindiremiyorum +1 kilodayım resmen kendimi çok kötü hissediyorum. Pek bir şey de yiyemiyorum.kaptanımLAydLiNe ben bu hafta yarışamıyorun sanırım
![]()
Teşekkür ederim kaptanım.
Hoşgeldin cnm, kaptan çok sevincek bu aralar sayımız azaldı takımdaHerkese merhaba. Direkt buraya yazdığım için affınıza sığınıyorum ama Cuma yarışmasına katılmak istiyorum ve mümküne bu takımda katılmak istiyorum. Süreç hakkında bilgim var, 7-8 yıl kadar önce, yarışmaya uzun süre dahildim. Son bir yılda 20 kilo alınca insülin direncim olduğunu öğrendim. Şu an 93-94 arası bir yerdeyim. Dün itibariyle insülin direnci için de ilaca başladım. Rejim ve spor zaten yapıyordum, ilaçla beraber vermeye başlayacağımı umuyorum. Takımınız, üyelerinizin kilosu bana daha yakın olduğu ve sayınız da çok fazla görünmediği için dikkatimi çekti. Her gün 40 dakika ter içinde kalacak kadar hızlı tempoda yürüyorum. Şu ilaç da kilo verdiriyor diyorlar. Umut vaat eden bir yarışmacı olabilirim yani.Takdir kaptanın, cevabınızı bekliyorum.