Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar😊dünkü menüm

Sabah 7:00
Yarım porsiyon omlet
Yarım domates
1 adet yeşil biber
3-4 dilim hellim peyniri

Ara 10:30
1 küçük elma

Öğle 13:00
1 kase Lahana çorbası
2yk bezelye yemeği
1 ya sarımsaklı yoğurt

Akşam 18:00
1 dürüm çiğ köfte

Spor 30 dk leslie ve bahçe ekme işleri
Su 3 litre 🙃

Günaydın arkadaşlar. Affınıza sığınarak takımdan ayrılıyorum. Daha fazla paylaşım yapılan bir ortama ihtiyaç duyduğumu fark ettim. Sizleri de bir süre uğraştırmış oldum, kusuruma bakmayın. Herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim.
Hakikaten bende eski formu aradim ama yok neden boyle oldu ki girip cikip bakiyorum 1 mesaj ertesi gun giriyorum 3 mesaj eskiden oglen yazardim aksam girerdim 10 sayfa okunacak:KK57:

Hakikaten bende eski formu aradim ama yok neden boyle oldu ki girip cikip bakiyorum 1 mesaj ertesi gun giriyorum 3 mesaj eskiden oglen yazardim aksam girerdim 10 sayfa okunacak:KK57:
Buralarda genelde hareketli oluyor
Şimdi bazı arkadaşlarımız tatile gitti bazılarınında yaz dönemi olduğundan yoğunluğu başladı.Arada olur böyle azalmalar toplanmalar.

Kaptanım benim motivasyonum tamamen gitti.
Ben bu gün Perşembe sanıyorum.
Beni izne ayırırmısın diyecektim.
Ama cumaymış.
Çok özür dilerim dalgınlığıma geldi.
Niye izne ayrılmak istiyorsun rakibem ?
Motivasyonunu neden kaybettin ki ? Geçen hafta çok güzel vermiştin

Bugünkü menüm ;
Kahvaltı 09.00 : 1 yumurtalı omlet peynir domates salatalık 1 dlim tb ekmek 2 tatlı kaşığı kadar acıka
Öglen 14.00: 5 yk yoğurt 3 yk karabuğday salatalık badem
Ara 16.00: Bir domates + iki ince biber bir dilim tb ekmek ( köyden geldi dayanamadım )
Akşam 19.30: Bir tabak kabak yemegi + bir bardak kefir

Su 4 lt ye yakın oldu bugün spor yok.

Günaydın takımımın güzel hatunları takımda yaz sessizliği var sanırsam tatilden bi döneyim kendi kendime de olsa yazıcam söz veryorum size

Dün 3 deprem ve cehennem sıcağı ile zor yattım yemin ederm çok korktum deprem olacak diye 😔😔
Gece ezn vakti kalktım k su içindeyim o satte ama hava bir kapadı yağmur havası oh misler gibi uyudum bu saat oldu kalktım işte

Sizler napıyorsunuz nasıl gidiyor genel bi anlatın bakalım

Günaydın takımımın güzel hatunları takımda yaz sessizliği var sanırsam tatilden bi döneyim kendi kendime de olsa yazıcam söz veryorum size

Dün 3 deprem ve cehennem sıcağı ile zor yattım yemin ederm çok korktum deprem olacak diye 😔😔
Gece ezn vakti kalktım k su içindeyim o satte ama hava bir kapadı yağmur havası oh misler gibi uyudum bu saat oldu kalktım işte

Sizler napıyorsunuz nasıl gidiyor genel bi anlatın bakalım
Ayy neredesin ki 3 kere sallandınız ?
Allah korusun.Havalar bi ara serinleyecek gibi oldu ama sonra yine ısındı.

Selam bayanlar 😊 dünkü menüm
Sabah 10:00
Haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış hellim peyniri
3 küçük dilim kaşar peyniri
Yarım çay kaşığı Fındık ezmesi
2 çay bardağı çay

Öğle yemek yemedim 1 adet bademli Magnum yedim🙃

1 kase Mercimek çorbası
1 tavuk but ve 1 yk patates yemeği
4 yk kuru fasulye

Spor yarım saat yürüyüş
Su 3 litre

Ayy neredesin ki 3 kere sallandınız ?
Allah korusun.Havalar bi ara serinleyecek gibi oldu ama sonra yine ısındı.

Balıkesir'deyiz canım

Serinlesin artık yaa memleketimin serin havasına geldim sözde Mersin'den valla ilk günler fena değildi ama bu hafta beter

Selam canlar😊 dünkü menüm
Sabah10:30
Haşlanmış yumurta
3 çatal patates kızartması
4 dilim hellim peyniri
Közlenmiş kapya biber yarım adet
1 dilim ekmek

Öğle 14:00
Patates yemeği 3 yk

Akşam yemek yemedim çünkü 3 adet kurabiye yedim 🤦🏽‍♀️

Spor bahçe ekme sadece
Su 3 litre

Merhabalar kızlar :KK200:

Hafta sonu gittiğim kampta telefon çekmiyordu. Dün akşam geldim eve. Öyle yorulmuşum ki anlatamam. Duştan sonra uyuyakalmışım. Bugün de hastane çok yoğundu. Ancak şimdi bakabilme fırsatı buldum. Herkes nasıl iyi mi?

Hafta sonu gittiğim kampta telefon çekmiyordu. Dün akşam geldim eve. Öyle yorulmuşum ki anlatamam. Duştan sonra uyuyakalmışım. Bugün de hastane çok yoğundu. Ancak şimdi bakabilme fırsatı buldum. Herkes nasıl iyi mi?
Ben kendi adıma iyiyim çok şükır.Sen nasılsın kamp nasıl geçti ?

Günaydın kızlar, dün akşam köyden döndük şükür. Orda internet az çektiği için buraya pek uğrayamadım kusuruma bakmayın 😔
Herkes iyi mi, ne var ne yok?

8 gün köyde kaynanamın yemekleri ve öncesinde 8 gün de kendi evimde memleketten misafirlerim olduğu için çok dengesiz ve kötü beslendim ne yazık ki 😔 yaz tatilinde ben memleketteyken bile daha dikkatliydim ama son 3 haftadır menülerimde yok yok..😔 Bugun itibariyle eski düzenime geçiyorum inşallah..

Bugun tartı 67.9 u gösterdi bana, halbuki 2-3 hafta kadar önce bi ara 66.8 i görmüştüm.😖 Hedef: mezuniyet kilom 65.8...Haydi bismillah :rolleyes:

Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl durumları? Allah acil şifa versin inşallah
İyi cnm çok şükür hafif atlatıyolar, artık çevremde çok fazla çıkmaya başladı virüs vakası, tüm önlemlerimi alıyorum ama işte yeterli olmuyo gibi sanki, biran önce evden çalışma gelsin inşallah ya, bizim kurum da şimdilik önlemleri arttırıp devam edicez gibi görünüyo önümüzdeki hafta netleşcek durumlar

Günaydın kızlar 😊 dünkü menüm
Sabah 7:00 haşlanmış yumurta
2 küçük dilim beyaz peynir
2 adet biber dolgulu zeytin
3 adetçeri domates
Yarım salatalık ve kapya biber

Ara 10:30 1 adet armut

Öğle 12:30
1 kase mercimek çorbası
2-3yk bamya yemeği

Ara 16:00 5 adet çiğ badem
5 adet siyah kuru üzüm

Şehriye çorbası
2 çatal taze fasulye

Saat 20:00
1 kase aşure

Sonrasında 30 dk yürüyüş
Gün içinde 20 dk leslie
5 dk ip atlama
Su 3 litre

Ben iyiyim şükür canım, sen nasılsın? Hastanede işler nasıl? Çok dikkat et kendine, hastalık hortladı bu aralar yine😖

Okul işlerinden fırsat buldukça buraya yazmaya çalışacağım. 2 oğlumun canlı derslerinin ve ödevlerinin takibi dışında, göreve başladığım için benimde canlı derslerim olacak artık..Küçük cadı kızımda geceleri çok uykusuz bırakıyor beni, gündüzleri sersem gibi oluyorum başım ağrıyor uykusuzluktan.

Yukarıda yazmıştım, 3 hafta kadar dengesiz menülerle beslendikten sonra bugun eski sağlıklı düzenime dönüyorum inş.. çok özledim buradaki ortamı, sohbeti🥰

Back
X