Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar 😊 dünkü menüm
Sabah 7:00 haşlanmış yumurta
2 küçük dilim beyaz peynir
2 adet biber dolgulu zeytin
3 adetçeri domates
Yarım salatalık ve kapya biber

Ara 10:30 1 adet armut

Öğle 12:30
1 kase mercimek çorbası
2-3yk bamya yemeği

Ara 16:00 5 adet çiğ badem
5 adet siyah kuru üzüm

Akşam 18:00
Şehriye çorbası
2 çatal taze fasulye

Saat 20:00
1 kase aşure

Sonrasında 30 dk yürüyüş
Gün içinde 20 dk leslie
5 dk ip atlama
Su 3 litre
Çok güzel bir menü bence👍 su ve sporda çok iyi👍
Aşureyi 1 kase ile sınırlaman büyük başarı👏, ben 2-3 kase yemeden duramazdım🤦🏻‍♀️

pessinus pessinus ,
Gonul83 Gonul83 ,
@Elifff80 ,
ada81 ada81 ,
candy_candy candy_candy ,
napıyosunuuuuz, nasılsınıııız,ben geldiiiim :KK3:
Takıma yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz:KK25:

dira90 dira90 , canım nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?
marbling marbling ,canım senden uzun zamandır ses yok? Nerelerdesin?
İyiyim canım sen nasılsın? İnan ki sürekli bir yoğunluğum var geçen hafta kahvaltılık sos hazırladım sonra nezle gibi oldum atlattım. Bugün de okula çağırdılar yeni geldim okuldan. Çok dikkat edebildiğimi söyleyemeyeceğim diyet anlamında ama aynı kilolardadayım aşağı yukarı. Motivasyonum da pek iyi değil. Senin de yoğunluğun baya varmış kolay gelsin. Uykusuzluk çok zor çok iyi biliyorum çok yaşadım hala yaşıyorum Allah kolaylık versin

Günaydın kızlar, eşimin ablasında ve eşinde kovid çıktı malesef onla uğraşıyodum kaç gündür, durumları iyi şükür, çok sessiz kalmış buralar gene
Çok geçmiş olsun.Çember iyice daralıyor ne kadar korunmaya çalışsakta kaçış yok gibi bu hastalıktan.

Dünkü menüm ;

Kahvaltı 9.00: Bir bardak süte 3 erik 1 ince dilim ananas tarçın 2 tk chia tohumu 2 ceviz
Öğlen 13.30 :5 yk yoğurt 3 yk kara buğday salatalık çiğ badem
Ara 16.00: Bir bardak kefir 1 incir
Akşam 19.20: 5-6 yk mantar 1 bardak ayran 1 ince dilim tb ekmek

Su 3 lt 40 dk yuruyus
(Bir kaç parça pişmaniye kaçamağım oldu)

Iyiyim canım çok şükür.Idare ediyorum.Zor gunleri atlattik.Sen nasılsın?
iyiyim şükür canım, kaçıncı haftadasın? Bebişin ve senin sağlığın nasıl?
İyiyim canım sen nasılsın? İnan ki sürekli bir yoğunluğum var geçen hafta kahvaltılık sos hazırladım sonra nezle gibi oldum atlattım. Bugün de okula çağırdılar yeni geldim okuldan. Çok dikkat edebildiğimi söyleyemeyeceğim diyet anlamında ama aynı kilolardadayım aşağı yukarı. Motivasyonum da pek iyi değil. Senin de yoğunluğun baya varmış kolay gelsin. Uykusuzluk çok zor çok iyi biliyorum çok yaşadım hala yaşıyorum Allah kolaylık versin
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Okullardaki korona vakaları da artıyor seminer döneminde😔
Bende motivasyon toplamaya çalışıyorum bakalım, uzun bi aradan sonra ne kadar yapabilirsem artık 🙄

iyiyim şükür canım, kaçıncı haftadasın? Bebişin ve senin sağlığın nasıl?

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Okullardaki korona vakaları da artıyor seminer döneminde😔
Bende motivasyon toplamaya çalışıyorum bakalım, uzun bi aradan sonra ne kadar yapabilirsem artık 🙄
11.hafta oldu canım.Iyiyiz ikimizde çok şükür.Ilk zamanlar düşük riski falan baya zorlandık ama buna şükür artik toparladık.
Oğlun yerleşti galiba.Nasil? Sen de okullar açılıyor.Seminerler falan çoktan başladı galiba.

Kızlar yaaaa bizim birimdeki arkadaş pozitif çıktı. Şu an biz de belirti bekliyoruz test yaptırmak için. İnşallah bulaşmamıştır. Dua edin lütfen :dua::dua:
Hayırlısı olsun inşallah canım ya bir şey çıkmaz umarım. Dua edeceğim yakın çevremde bu durumda olan çok kişi var :(

Ben iyiyim şükür canım, sen nasılsın? Hastanede işler nasıl? Çok dikkat et kendine, hastalık hortladı bu aralar yine😖

Okul işlerinden fırsat buldukça buraya yazmaya çalışacağım. 2 oğlumun canlı derslerinin ve ödevlerinin takibi dışında, göreve başladığım için benimde canlı derslerim olacak artık..Küçük cadı kızımda geceleri çok uykusuz bırakıyor beni, gündüzleri sersem gibi oluyorum başım ağrıyor uykusuzluktan.

Yukarıda yazmıştım, 3 hafta kadar dengesiz menülerle beslendikten sonra bugun eski sağlıklı düzenime dönüyorum inş.. çok özledim buradaki ortamı, sohbeti🥰

Maalesef kapımıza kadar geldi hastalık. Her an pozitif çıkabiliriz. Ne kadar dikkat edersek edelim evde kendi kendini karantinaya almak kadar koruyucu bişey yok. Kız kaynanasından kapmış hastalığı getirdi buraya. Aynı ortamda bulunup, yedik içtik. Şu an sadece dua ediyoruz bizlerde olmasın diye.

Maalesef kapımıza kadar geldi hastalık. Her an pozitif çıkabiliriz. Ne kadar dikkat edersek edelim evde kendi kendini karantinaya almak kadar koruyucu bişey yok. Kız kaynanasından kapmış hastalığı getirdi buraya. Aynı ortamda bulunup, yedik içtik. Şu an sadece dua ediyoruz bizlerde olmasın diye.
Ay inşallah çıkmaz kaptanım .. Rabbim korusun inşallah

Benim eşimin dairesindeki bayanın eşine ve çocuğa geçmemiş çok ilginç... kalkmış yemeğini falan pişirmiş aşırı derece izole edememiş kızı daha 3 yaşında çünkü..

pessinus pessinus ,
Gonul83 Gonul83 ,
@Elifff80 ,
ada81 ada81 ,

Canım , o kadar yoğunum ki.. kızımın hem eba hemde zoom dersler başladı ... birazdan özel derse götürecem.. yemek yap evi topla çamaşır ser.. akşam yürüş yap... pertim çıkıyor ... birde burası bir sıcak anlatamam eriyoruz yine 😊😊

İnşallah size bulaşmamıştır canım, dualarımdasın. Allah yardımcınız olsun 🤲

11.hafta oldu canım.Iyiyiz ikimizde çok şükür.Ilk zamanlar düşük riski falan baya zorlandık ama buna şükür artik toparladık.
Oğlun yerleşti galiba.Nasil? Sen de okullar açılıyor.Seminerler falan çoktan başladı galiba.
Allah tamamına erdirsin canım. Çok geçmiş olsun.
Oğlum Kayseri Osman Ulubaş Fen Lisesi ne yerleşti, uzaktan eğitim le katılıyor okuluna. Ben de göreve başladım 1,5 yıl aradan sonra. Seminerler, canlı telafi dersleri başladı.. şimdiden yoğunluğumuz başladı anlayacağın 😅

Canım , o kadar yoğunum ki.. kızımın hem eba hemde zoom dersler başladı ... birazdan özel derse götürecem.. yemek yap evi topla çamaşır ser.. akşam yürüş yap... pertim çıkıyor ... birde burası bir sıcak anlatamam eriyoruz yine 😊😊
Allah kolaylık versin canım.. Kayseri bu kadar sıcaksa oraları düşünemiyorum bile..😅

Günaydın kızlar
Bir günü daha doğum olmadan atlattık 😁
Yarın kontrolümüz var inşalah bi aksilik olmazsa doğumu suni sancı ile başlatmayı düşünüyorlar bakalım yarın belli olacak herşey
ben de bugün adet oldum sonunda tam 2 ay sonra🙄🙄

tartılmadımm hiç cumadan beri sadece dikkat etmeye çalışıyorum bi program uygulayamıyorum maalesef

Günaydın kızlar, eşimin ablasında ve eşinde kovid çıktı malesef onla uğraşıyodum kaç gündür, durumları iyi şükür, çok sessiz kalmış buralar gene

geçmiş olsun canım
yaz sessizliği işte klasik yenecek dondurmalar gelecek kilolar aşınacak kapılar sonnra:KK48:
pessinus pessinus ,
Gonul83 Gonul83 ,
@Elifff80 ,
ada81 ada81 ,

buralar sessiz canım yaz yoğunluğu yorguluğu ve rehaveti üzerimizde ama bugün itibari ile eylülün refakatide havadan hiç brlli olmasa da sonbaharı karşıladık inşallah tekrardan buralarda olucaz ben 13 eylülde evime dönüyorum inşallah

Kızlar yaaaa bizim birimdeki arkadaş pozitif çıktı. Şu an biz de belirti bekliyoruz test yaptırmak için. İnşallah bulaşmamıştır. Dua edin lütfen :dua::dua:

aaa geçmiş olsun kaptanım arkadaşına.. inşallah bulaşamıştır size
valla bu virüsü anlsmış değilim bazen aynı evde yaşayana bulsşmıyor da 10 dakika aynı ortamda kalana bulşıyor
her şey nasip bğışıklığı kuvvetli tutmaya bakın

LAydLiNe LAydLiNe inşallah bulaşmamıştır kaptanım, çevremde o kadar çok çıkmaya başladıki covid bende artık uzatmaları oynuyorum gibi geliyo 🤷‍♀️ kurumda bi sürü vaka var, genelgede geldi ona rağman hala bi düzenleme yapılmadı bekliyoruz öyle

Back
X