- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Aynen yaaÇeyrek ekmeğin yarısı cümlesinin nasıl özlemişim anlatamam![]()

Ben de yazarken dedim ki içimden kızlar yine gülecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaaÇeyrek ekmeğin yarısı cümlesinin nasıl özlemişim anlatamam![]()
Bu yarışı zaman zaman tekrar edelim.Çok güzel oluyor.Hele de sende bu hırs varken.HatueL , gözümden kaçmış canım, tebrik ederim
Ben de yarış gazıyla dikkat ettim biraz, teşekkür ederim![]()
Önce sağlık kaptanım.Sen iyileş de geri kalan her seyi halledersin.Geçen hafta : 72.6
Bu hafta : 73.4
Maalesef +800 deyim ama hem hastalık, hem regl ikisi bir araya geldi. Üzerine hareketsizlik ve yediklerime dikkat etmeyince durum böyle oldu. Buna şükür diyorum . Bu arada henüz tam iyileşmiş değilim maalesef![]()
Teşekkür ederim canım benim inan ki daha dün bir kilo fazla çıkmıştım salı çarşamba çiğ soğan sarımsak tüketince midem fenalardaydı kilom birden çıktı karnım 6 aylık hamile gibiydi şükür diyorum. Midem yıllardır iyiydi birkaç aydır yine bu sorunları yaşıyorum Allah sonumu hayır etsin. Dikkat ediyorum ediyorum canım soğanlı salata istiyor azıcık yiyorum ya da sarımsaklı yoğurt yapıyorum midem fenalarda. Önümüzdeki günlerde daha diklat edeceğim olmazsa patates kürü deneyeceğim tekrar![]()
Sorma canım ya aynen öyle . Soğan sarımsak biber hiç mi hiç iyi gelmiyor bazen domates karpuz bile rahatsız ediyor kızartmalar vs çoğunu hayatımdan çıkardım ama ne bileyim insanın canı bazen istiyor işteMide işi zor gerçekten canım. Nelerin dokunduğunu biliyorsun artık yememeye dikkat etmen lazım. İnşallah iyileşirsin bir an önce. Sağlık gerçekten önemli. İnsanın bir yeri ağrıdığı zaman hiçbir şeyin tadı olmuyor![]()
Tabi ki de yarışalımBu yarışı zaman zaman tekrar edelim.Çok güzel oluyor.Hele de sende bu hırs varken.
Bir dahaki yarışa duvara bile tırmanırım ben![]()
Çimento az bile komple ev enkazı aslında da akşam yemeyince biraz olsun dengeledim iştePerşembe günü iki buçuk kase kısır mıSen resmen çimento dökmüşsün yaaaaaa
![]()
Yürüyüşü özellikle akşam yaptım kaptanımMaşallah maşallah dünkü kısırdan sonra bu rakamı görünce ufak bir şok yaşadım resmenAma çok mutlu oldum
![]()
Ayyy ağzın bal yesin.
Günaydın kaptanım biraz geciktim ama çok geç uyandım maalesef yeme duzenimin hiç olmadığı bir iki hafta sonucu tartım 124.7![]()
Alınan kilo niye ikiye bölünmüyor onu da anlamadim ama verilen nasıl iki haftada veriliyorsa alınan da iki haftada alınıyor çok saçma değil mi