Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

HatueL HatueL , gözümden kaçmış canım, tebrik ederim 👍
Ben de yarış gazıyla dikkat ettim biraz, teşekkür ederim 🤗
Bu yarışı zaman zaman tekrar edelim.Çok güzel oluyor.Hele de sende bu hırs varken.:KK22:
Bir dahaki yarışa duvara bile tırmanırım ben:KK76::21:

Geçen hafta : 72.6

Bu hafta : 73.4

Maalesef +800 deyim ama hem hastalık, hem regl ikisi bir araya geldi. Üzerine hareketsizlik ve yediklerime dikkat etmeyince durum böyle oldu. Buna şükür diyorum . Bu arada henüz tam iyileşmiş değilim maalesef :KK43:
Önce sağlık kaptanım.Sen iyileş de geri kalan her seyi halledersin.

Teşekkür ederim canım benim inan ki daha dün bir kilo fazla çıkmıştım salı çarşamba çiğ soğan sarımsak tüketince midem fenalardaydı kilom birden çıktı karnım 6 aylık hamile gibiydi şükür diyorum. Midem yıllardır iyiydi birkaç aydır yine bu sorunları yaşıyorum Allah sonumu hayır etsin. Dikkat ediyorum ediyorum canım soğanlı salata istiyor azıcık yiyorum ya da sarımsaklı yoğurt yapıyorum midem fenalarda. Önümüzdeki günlerde daha diklat edeceğim olmazsa patates kürü deneyeceğim tekrar:KK43:

Mide işi zor gerçekten canım. Nelerin dokunduğunu biliyorsun artık yememeye dikkat etmen lazım. İnşallah iyileşirsin bir an önce. Sağlık gerçekten önemli. İnsanın bir yeri ağrıdığı zaman hiçbir şeyin tadı olmuyor :KK43::KK43:

Mide işi zor gerçekten canım. Nelerin dokunduğunu biliyorsun artık yememeye dikkat etmen lazım. İnşallah iyileşirsin bir an önce. Sağlık gerçekten önemli. İnsanın bir yeri ağrıdığı zaman hiçbir şeyin tadı olmuyor :KK43::KK43:
Sorma canım ya aynen öyle . Soğan sarımsak biber hiç mi hiç iyi gelmiyor bazen domates karpuz bile rahatsız ediyor kızartmalar vs çoğunu hayatımdan çıkardım ama ne bileyim insanın canı bazen istiyor işte:( sonraso da maalesef bu benim için

Bu yarışı zaman zaman tekrar edelim.Çok güzel oluyor.Hele de sende bu hırs varken.:KK22:
Bir dahaki yarışa duvara bile tırmanırım ben:KK76::21:
Tabi ki de yarışalım😀
Yarışları herzaman sevmişimdir:rolleyes:
Takıma geçen yıl Aralık ayının başında 92.5 ile girmiştim ve haziran sonunda 65.8 ile mezun olmamı sağlayan en güzel şey, burdaki yarış heyecanı, ve motivasyondu. Takımdan bi çok kişiyle zaman zaman yarıştık, hem eğlendik, hem motive olduk, birbirimize tatlı tatlı takılırdık, hala hatırlar gülerim bazı yazdıklarımızı..

Maşallah maşallah dünkü kısırdan sonra bu rakamı görünce ufak bir şok yaşadım resmen :KK70::KK70:Ama çok mutlu oldum :süslü:
Yürüyüşü özellikle akşam yaptım kaptanım 😅 sabah tartıya korkarak çıktım yalan yok ama eksiyi görünce resmen bu da sana ders olsun tut boğazını dedim yani 🤣

Günaydın kaptanım biraz geciktim ama çok geç uyandım maalesef yeme duzenimin hiç olmadığı bir iki hafta sonucu tartım 124.7 :KK43:

*** 13. Takım 691. Etap ***

candy_candy (121.1///%) Bildirim yapmadı
Restful (89.9///%)
suhas (61.3///%)
ada81(63.4///%)
Gonul83 (63.8///%)

pessinus (66.7///% )

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 690. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (72.6///%) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
Aysegul 6666 (69.2///%) Kilosu sabit 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (52.6///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
zeyneppk (77.9///%) 661. Etapta 70.5 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
Just a perfect day (61.1///%) 663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı. 672. etapta bildirim yapmadı

13. Takım Free liste ortalaması : %

Günaydın kaptanım biraz geciktim ama çok geç uyandım maalesef yeme duzenimin hiç olmadığı bir iki hafta sonucu tartım 124.7 :KK43:

Kilo aldığın için maalesef ikiye bölemiyoruz kilonu ve bu kötü bir sonuç oldu. Nazar boncuğumuz vardı o gitti maalesef. Haftaya ilk üçe girmemiz lazım. Kendini ona göre hazırla ve muhtemel bu haftanın sonuncusu sen olacaksın. Onun için de yapman gerekenler var lütfen ara ara uğra takıma.

Haftaya o birinciliği takıma getiricem kaptanım En Büyük KK size söz veriyorum

elimde olmayan nedenlerden ötürü 3 eylülden beri ordan oraya sürükleniyor doğru dürüst uyku bile uyuyamıyorum hızla gelen bu kilo hızla gidecek inşallah 🙏

Alınan kilo niye ikiye bölünmüyor onu da anlamadim ama verilen nasıl iki haftada veriliyorsa alınan da iki haftada alınıyor çok saçma değil mi

*** 13. Takım 691. Etap ***

candy_candy (121.1/124.7/-3.6/%-2.97) Geçen hafta bildirim yapmadı. Kilo aldığı için kilosu 2'ye bölünmedi.
Restful (89.9/88.7/1.2/%1.33)
suhas (61.3/61.1/0.2/%0.33)
ada81(63.4///%) Kilosu sabit
Gonul83 (63.8/63.5/0.3/%0.47)

pessinus (66.7/66.8/-0.1/%-0.15 )

13. Takım ortalaması: % -0.165

*** 13. Takım 691. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (72.6/73.4/-0.8/%-1.10) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
Aysegul 6666 (69.2/67.6/1.6/%2.31) Kilosu sabit 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (52.6/52.2/0.4/%0.76) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
zeyneppk (77.9///%) 661. Etapta 70.5 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
Just a perfect day (61.1/67/-5.9/%-9.66) 663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.

13. Takım Free liste ortalaması : %

Alınan kilo niye ikiye bölünmüyor onu da anlamadim ama verilen nasıl iki haftada veriliyorsa alınan da iki haftada alınıyor çok saçma değil mi

Aslında çok doğru bir uygulama canım. Çünkü eskiden bazı üyeler kilo aldığı için bildirim yapmıyordu. Bu da caydırıcı bir kural olarak kabul edildi. O yüzden kilo almamalıyız her halükarda :KK39:

Back
X