Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi hafta sonları kaptanım üşütme aman kendini:)
Sana da iyi eğlenceler diliyorum canım kendinize dikkat edin. Havalar serinlemeye başladı üşütmeyin:)LAydLiNe kaptanım bende hafta sonu kamptayım
telefon çekermi bilmiyorum gitceğim yerde, hafta sonu bende yokum yani pazartesi spora tam gaz başlamayı düşünüyorum, hafta sonu baya kaçamaklı geçicek gibi görünüyo çünkü
![]()
Sağol cnm❤ büyük arazi aracıyla gitcez yorgan battaniye falan götürcem bagaj büyük nasıl olsaSana da iyi eğlenceler diliyorum canım kendinize dikkat edin. Havalar serinlemeye başladı üşütmeyin:)
Kızlar günaydın
Çok acil çıkmam lazım o yüzden direkt listeyi paylaştım.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ki maşallah bu hafta takımda herkes az da olsa kilo vermiş.
candy_candy canım 10. yılınız kutlu olsun. Hep mutlu olun inşallah
Lütfen kilo almadan dön
Hafta sonu kamptayım. İnternetin çekmediği bir yer olacak muhtemelen. Gelemezsem merak etmeyin lütfen.
Menü yazmadan girdim. Ama dün yine kaçamak yaptım. Kötüydü yani menüm. Pizza ve kola vardı yine akşam yemeğinde. Üzerine de cips yedim. Çerez yedim. Tam dayaklığım aslında. Siz benim söylediklerimi tutun, yaptıklarımı yapmayın sakın
Hepinizi öpüyorum kocaman. Hafta sonu dikkat edeceğim. Genelde kamptan kilo vererek dönüyorum. İnşallah yine öyle olur.
Tebrik ederim canımKizlar 125.2 ile şu an ultra hersey dahil bir otele dogru ilerliyorum
Hersey cok ani oldu donunce anlaticam
Bugun 10.yil dönümümüz
Gecen hafra 126.4
Bu hafta 125.2
Fark 1.2
LAydLiNe
Nasıl başlamam lazım acaba bir sorunum yok çok şükür.Takip edebileceğim sitebya dabuygulama var mı ? Bende hemen başlayayım.Önümizdeki hafta sonu ailem gelecek taşınmama yardıma en son görüşmemizden bu yana 18 kg verdim.Biraz daha sıkılaşırsam o gazla süper olur.Cnm ben ilk kilo verme dönemlerimde evde eliptik bisikletim vardı onu kullanmıştım, aradada leslie yapıyodum, ama asıl sıkılaşmam hitt tarzı kardiyolar ile oldu, spor gerçekten çok önemli bu süreçte eğer herhangi bi rahatsızlığın yoksa 15 dk. Hitt kardiyoyla başlayıp zamanla arttırırsın, acayip ter atıp yoruyo insanı gerçekten
Tebrikler.Kizlar 125.2 ile şu an ultra hersey dahil bir otele dogru ilerliyorum
Hersey cok ani oldu donunce anlaticam
Bugun 10.yil dönümümüz
Gecen hafra 126.4
Bu hafta 125.2
Fark 1.2
LAydLiNe
Bu hafta sabitim nasıl oldu anlamadım. Yediğim mantıların kısırların acısı 60.9 da kalmam oldu sanırım. Çok sinir oldum aynı rakamı görünceNeyse ki az kaldı evime dönmeye gidene kadar artı olmam inşallah
Yok canım geri adım atamam. Her aldığım gram beni 1 hafta geri atar. Hedefimden uzaklaşmak gibi bir lüksüm yok. Zaten bu bildirimi cuma değil Cumartesi yapsak ben daha iyi kilo yazmış olacağımKısırlara mantılara rağmen sabit kalman güzel bence.Yaptığın yürüyüşler yediklerini eşitlemiş.Anne evinin keyfini çıkar eve dönünce halledersin.![]()
Teşekkür ederim canım cevabın içinBen o dönem evden çalışıyodum cnm hemen hemen hergün yapıyodumyoutubede ergin kırbaç var onun vidyolarını yaptım genelde 2 set şeklinde, çok farklı başka vidyolarda var hitt kardiyo yazınca çıkıyo, biraz ağır bi spor kalp tansiyon hastası olanların yapmaması lazım cnm ama en etkili spor bu oldu benim için
Bugün bende tartıda 500 gram daha eksik çıktım ama dün yarım ekmekli kaçamağım varken nasıl oldu anlamadımYok canım geri adım atamam. Her aldığım gram beni 1 hafta geri atar. Hedefimden uzaklaşmak gibi bir lüksüm yok. Zaten bu bildirimi cuma değil Cumartesi yapsak ben daha iyi kilo yazmış olacağımdün sabit olan kilom bugün 400 gram ekside resmen ama eve dönene kadar karşıma ne menüler çıkar bilemiyorum
![]()
Yediklerimiz hemen kiloya dönüşseydi ben verdiğimi geri almıştım canımBugün bende tartıda 500 gram daha eksik çıktım ama dün yarım ekmekli kaçamağım varken nasıl oldu anlamadım
Acaba görmek istediğim rakamı mı görüyorum diye düşünmedim değil.![]()