Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım bende hafta sonu kamptayım 😄 telefon çekermi bilmiyorum gitceğim yerde, hafta sonu bende yokum yani pazartesi spora tam gaz başlamayı düşünüyorum, hafta sonu baya kaçamaklı geçicek gibi görünüyo çünkü 😁

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım bende hafta sonu kamptayım 😄 telefon çekermi bilmiyorum gitceğim yerde, hafta sonu bende yokum yani pazartesi spora tam gaz başlamayı düşünüyorum, hafta sonu baya kaçamaklı geçicek gibi görünüyo çünkü 😁
Sana da iyi eğlenceler diliyorum canım kendinize dikkat edin. Havalar serinlemeye başladı üşütmeyin:)

Yarın kamp günü anlaşılan 😂
Benimde yarın kampım başlıyor. Ama diyet kampı :KK48: 5 günlük kamp verdi fiyetisyenim🥰 inşallah kacamaksiz yaparsam 3 kilo hedefliyoruz 💃 artık 90 li kilolardan kurtulmak istiyorum

Kızlar günaydın :KK200:

Çok acil çıkmam lazım o yüzden direkt listeyi paylaştım.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ki maşallah bu hafta takımda herkes az da olsa kilo vermiş.

candy_candy candy_candy canım 10. yılınız kutlu olsun. Hep mutlu olun inşallah :KK36::KK36: Lütfen kilo almadan dön :dua::dua:

Hafta sonu kamptayım. İnternetin çekmediği bir yer olacak muhtemelen. Gelemezsem merak etmeyin lütfen.

Menü yazmadan girdim. Ama dün yine kaçamak yaptım. Kötüydü yani menüm. Pizza ve kola vardı yine akşam yemeğinde. Üzerine de cips yedim. Çerez yedim. Tam dayaklığım aslında. Siz benim söylediklerimi tutun, yaptıklarımı yapmayın sakın :KK23::KK23:

Hepinizi öpüyorum kocaman. Hafta sonu dikkat edeceğim. Genelde kamptan kilo vererek dönüyorum. İnşallah yine öyle olur.

Sağol kaptanınm hic ekmek yemeyeceğimize soz verdik eşimle biraz da dikkat edip bol bol yüzersem almam inşallah🙏🙏

Simdi odamiza girdik sahane bir otel😍

Cnm ben ilk kilo verme dönemlerimde evde eliptik bisikletim vardı onu kullanmıştım, aradada leslie yapıyodum, ama asıl sıkılaşmam hitt tarzı kardiyolar ile oldu, spor gerçekten çok önemli bu süreçte eğer herhangi bi rahatsızlığın yoksa 15 dk. Hitt kardiyoyla başlayıp zamanla arttırırsın, acayip ter atıp yoruyo insanı gerçekten
Nasıl başlamam lazım acaba bir sorunum yok çok şükür.Takip edebileceğim sitebya dabuygulama var mı ? Bende hemen başlayayım.Önümizdeki hafta sonu ailem gelecek taşınmama yardıma en son görüşmemizden bu yana 18 kg verdim.Biraz daha sıkılaşırsam o gazla süper olur.

Kizlar 125.2 ile şu an ultra hersey dahil bir otele dogru ilerliyorum :KK53::KK53:

Hersey cok ani oldu donunce anlaticam

Bugun 10.yil dönümümüz :oha::oha:

Gecen hafra 126.4
Bu hafta 125.2
Fark 1.2
LAydLiNe LAydLiNe
Tebrikler.
Beraber nice nice mutlu yıllarınız olsun.:KK51:

Bu hafta sabitim nasıl oldu anlamadım. Yediğim mantıların kısırların acısı 60.9 da kalmam oldu sanırım. Çok sinir oldum aynı rakamı görünce 🤬 Neyse ki az kaldı evime dönmeye gidene kadar artı olmam inşallah

Kısırlara mantılara rağmen sabit kalman güzel bence.Yaptığın yürüyüşler yediklerini eşitlemiş.Anne evinin keyfini çıkar eve dönünce halledersin.😍

Girmişken menümüde yazayım:KK43:

Kahvaltı 9.00: Bir bardak laktozsuz süte yarım avakoda yarım armut 2 tk keten tohumu tarçın blenderden geçirdim miss

11.00: Bir bardak yeşil çay

14.00: 4 köfte bol yeşillikli çay

19.30: Yarım ekmek arası ton balık domates soğan:sus:

Su 3 lt spor ev işi

İkinci arayı yapamadım uyuyordum.Bebeğimle gece sabaha kadar uyanığız.Öğlen yatınca bende yattım.Akşama doğru aldığımız eve çıkıp biten işlere göz attım vs derken.Eşim eve normal ekmek almış.Bende nasıl acıktım.Taptaze ekmeği görünce dayanamadım😟
Bir de neden bilmiyorum daha günüme çok varken akşam regl oldum.Çok gergindim kaç gündür.Özellikle eşimi hiç görmek bile istemiyordum.Garibim ne desem ses çıkarmadı.Şimdi bi hafifledim.Kadın olmak çok zor.Ahh hormonlar:KK64:

Günaydın kızlar 😊
Sabah 9:00
2 yk menemen, 3 adet siyah zeytin,1 buçuk dilim tb ekmeği,2 küçük dilim tulum peyniri
Ara 12:00
1 bardak sade laktozsuz kefir
3 adet gün kurusu
Öğle 14:00
1 adet ev yapımı sade poğaça
Çay
Ara 16:30
7 adet çiğ badem
Akşam 17:30
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası
2 yk bulgur pilavı
1 yk süzme yoğurt
4 küçük dilim kırmızı et

Spor yok su 3 litreden fazla. Spor bilerek yapmadım çünkü günlerdir en az 12 km yürüyorumve bi gün önce hastanede 6. kata merdivenden inip çıktım sürekli öldüm yani bildiğiniz. O yüzden dün dinlendim.

Kısırlara mantılara rağmen sabit kalman güzel bence.Yaptığın yürüyüşler yediklerini eşitlemiş.Anne evinin keyfini çıkar eve dönünce halledersin.😍
Yok canım geri adım atamam. Her aldığım gram beni 1 hafta geri atar. Hedefimden uzaklaşmak gibi bir lüksüm yok. Zaten bu bildirimi cuma değil Cumartesi yapsak ben daha iyi kilo yazmış olacağım😅 dün sabit olan kilom bugün 400 gram ekside resmen ama eve dönene kadar karşıma ne menüler çıkar bilemiyorum 🤦🏽‍♀️🤪

Ben o dönem evden çalışıyodum cnm hemen hemen hergün yapıyodum 😊 youtubede ergin kırbaç var onun vidyolarını yaptım genelde 2 set şeklinde, çok farklı başka vidyolarda var hitt kardiyo yazınca çıkıyo, biraz ağır bi spor kalp tansiyon hastası olanların yapmaması lazım cnm ama en etkili spor bu oldu benim için
Teşekkür ederim canım cevabın için 🤗

Hafta sonu sakinliği gelmiş yine takıma 🙈
Ama ben burdayım hepinizi temsilenEn Büyük TÜRKİYE

Kahvaltı 09.20: Bir bardak laktozsuz süte yarım avokado yarım muz 2 tk keten tohumu tarçın blenderden geçirdim
Öğlen 14.00: Kabaklı mercimekli tarator
17.00: Bir fincan sütlü türk kahvesi + 10 çiğ fındık
18.40: Ton balıklı salata
21.00: Bir avuç leblebi

Şimdi yazarken farkettim yeşil çayı içmemişim😟
Ama bugün sıfır kaçamak:KK52:

Su 3 lt geçti - spor ünite ve konsol boşaltıp temizlemece ( başka şeye vaktim olmadı)

Yok canım geri adım atamam. Her aldığım gram beni 1 hafta geri atar. Hedefimden uzaklaşmak gibi bir lüksüm yok. Zaten bu bildirimi cuma değil Cumartesi yapsak ben daha iyi kilo yazmış olacağım😅 dün sabit olan kilom bugün 400 gram ekside resmen ama eve dönene kadar karşıma ne menüler çıkar bilemiyorum 🤦🏽‍♀️🤪
Bugün bende tartıda 500 gram daha eksik çıktım ama dün yarım ekmekli kaçamağım varken nasıl oldu anlamadım😂
Acaba görmek istediğim rakamı mı görüyorum diye düşünmedim değil.🙈

Bugün bende tartıda 500 gram daha eksik çıktım ama dün yarım ekmekli kaçamağım varken nasıl oldu anlamadım😂
Acaba görmek istediğim rakamı mı görüyorum diye düşünmedim değil.🙈
Yediklerimiz hemen kiloya dönüşseydi ben verdiğimi geri almıştım canım😅 1 günlük kaçamak ki arasına ton balığı koymuşsun salça sürmemişsin 🤩 ben olsam salça sürerdim🤪 ev temizliği genel bi temizlikse o güzel kilo verdiriyor canım ben 10günde 1 kilo verdim o sayede ki normalde gram gram gider benim. Yeni taşındım bırakan berbat bırakmıştı 1 hafta boyunca sürekli evi çamaşır suyu ile sildim durdum da anca içim rahatladı🤦🏽‍♀️

İyi geceler canlar 😊
Sabah 9:00
Yarım porsiyon omlet, birkaç dilim domates, 3 küçük dilim tulum peyniri ve 7 adet siyah zeytin
Ara 11:00
1 bardak laktozsuz sade kefir
3 adet gün kurusu
Öğlen 14:00
1 adet küçük boy😅 kıymalı içli köfte
Ara 15:30
2 çatal cheesecake ve sade nescafe
Akşam 19:00
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası

Spor 12 bin adım yürüyüş 15 dk leslie
Su 3 litreyi geçkin

Back