Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın çiçeklerim
Bugün bildirim günü
Geçen hafta 93.7
Güncel :94.1
Fark :+400

Bu hafta diyetimi tam yaptım düne kadar gofret ve kuruyemiş yedim yeme ataklarimi durduramadim bir türlü
Akşam tabii adet oldum💃💃💃
Aldığım kilonun sebebi belli oldu çok şükür 😘

Günaydın çiçeklerim
Bugün bildirim günü
Geçen hafta 93.7
Güncel :94.1
Fark :+400

Bu hafta diyetimi tam yaptım düne kadar gofret ve kuruyemiş yedim yeme ataklarimi durduramadim bir türlü
Akşam tabii adet oldum💃💃💃
Aldığım kilonun sebebi belli oldu çok şükür 😘
Bu hafta takımın regl haftası sanırın benim de bugün yarın gelecek beklemedeyim:)

Ve o kadar gec kaldim ki ise zaten sabah 5 buçuk muydu 6 mıydı uyudum ezanla bir ise de taksiyle gittim o kadar tartilmadim yani :KK14: LAydLiNe LAydLiNe

Bu hafta takımın regl haftası sanırın benim de bugün yarın gelecek beklemedeyim:)
Çok ilginc yurttayken kizlar peşpeşe birbirinin ter kokusundan etkilenerek adet olurlar. Dikkat et annen ya da ablan adet olur peşinden sen olursun falan
Bız de burda birbirimizi etkiledik mi acaba🤔

Çok ilginc yurttayken kizlar peşpeşe birbirinin ter kokusundan etkilenerek adet olurlar. Dikkat et annen ya da ablan adet olur peşinden sen olursun falan
Bız de burda birbirimizi etkiledik mi acaba🤔
Evrene sinyallerimizi gönderdik sanırım :KK70:

Merhabalar, geliyorum dedim bu hafta ama rehavet coktu ugrayamadim hic ve yedim maalesef:KK43: hafif spor yapsamda yiyince hic is yaramadi tabi ki.
Bu sabah tartida cok kotu bir rakam gordum.
Gecen hafta 66.8
Bu hafta 67.6
Yani sanki diyet grubunda degilim gibi, hic adapte olamiyorum, ne olacak bu isin sonu??
o_O

*** 13. Takım 695. Etap ***

candy_candy (124.9///%) Bildirim yapmadı
Restful (84.5/84.1/0.4/%0.47)
suhas (60.3///%)
Bildirim yapmadı. İzne ayrılmak istiyor.
ada81(63.4/63.2/0.2/%0.32)
pessinus (67.6/67.2/0.4/%0.59)

13. Takım ortalaması: % 0.276

*** 13. Takım 695. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (74.3/75.1/-0.8/%-1.08) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
krtp86 (53.9///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Just a perfect day (66.8/67.6/-0.8/%-1.20)663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
berceste_ (94.6/94.1/0.5/%0.53) 684. Etapta 91.3 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free liste ortalaması : %-0.437

KumsalveDeniz KumsalveDeniz canım 10. takımda nasıl yarıştın? Sonuç listelerinde ismini bulamadım. Nick değişikliği mi yapmıştın?

tablo.webp

candy_candy candy_candy bugünden itibaren başla o zaman canım.

Ozaman bu akşamdan itibaren hanımlar free ve aktif listedeki herkes menü,su ve spor bildiriyor kendince kendi menüsünü de değerlendirsin. şu şekilde yani👇👇👇

Eki Görüntüle 2697950

Şöyle bir tablo

Menü, su ve spor için bildirimi içeriyor. Bildirim yapıldığında karşısına + koyuyorum.

Mesela
menüde kaçamak varsa zemin kırmızı yapıyorum (bunu bildirim yaparken siz yazıyorsunuz tabi çünkü herkesin diyeti farklı) diyetime çok uymadım ama kaçamak da yapmadım diyorsanız sarı diyetinize uygun bir menü bildiriyorsanız ya da hafif sağlıklı bir gün geçirdiyseniz de yeşil oluyor zemin rengi

Mesela
spor yapmadıysanız kırmızı, spor yaptım ama daha iyisini yapabilirdim az oldu diyorsanız ya da spor yapmamışsanız ama çok hareketli bir gün geçirdiyseniz sarı, sizi tatmin eden bir spor yaptıysanız yeşil oluyor zemin :KK51:

Su için 2lt geçen herkesi yeşil yapıyorum 1,5 lt sarı onun altındaki tüm miktarlar kırmızı :KK20:

Back
X