Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım geçen yıl resmen kayıp bir yıldı umarım bu yıl daha farklı ve iyi olur hayırlı olsun diyelim kızına da:)Merhaba herkese ,
Bugün kızımı okula götürdüm.. pazartesi ve salı gidecek... çok mutlu oldu çok heyecanlıydı.. 2. Sınıf öğrencisi 1. Sınıfı maalesef güzel geçiremediler inşallah bu yıl sorunsuz geçer
Allah analı babalı büyütsün canım. Bebeğin küçükmüş kendini çok zorlamadan düzenli dengeli beslendikten sonra gidecektir kilon.Takım arkadaşlarım merhaba inş hepimiz güzel güzel kilo verir
Ben 6 aydır annemdeydşm kilolar öyle geldi bebeğim 6 aylık emzirip+mama ile ilerliyoruz ek gıdaya yeni başladık
Benim kilo göbekte
Sizler gibi düzenli öğün yaparım inş bende
Bende bu sabah kahvaltı ile başlayayım 1 dilim ekmek 1 boğoça biraz beynime ve bir lokmaya azcık çikolata sürdüm
Şu ara spor yapamıyorum ama ev temizliği halıların bir kısmı yıkamaya elde yıkanması gerekenler var dün bir kosmını yıkadım pencereler perdeler vs 6 ay bir erkek bir evi nasıl yapmışsa öyle düşünün temizliğim en a spor kadar etkili olacak diye düşünüyorum şu ara
Ayrıca Şuan tam bir düze oluşturamadım yeni geldim temizlik biterse her gün aynı rutinleri yazarım ama şuan az karışık olacak
Kolay kilo veririm hedefime kolay ulaşırım inş
En son 5 sene önce 73 olup 6 ayda 58 düşmüştüm ekmeği ve dışardan yemeği keserek bakalım bu sefer nasıl olacak
Hepinizi yavaş yavaş tanıyacağım sanırım liste göremedim yazdıkça öğReneceğim sanırım hepinize kolaylıklar diliyorum![]()
Ben yaparim kaptan sıkıntı yok
Kamplardan da beri gelemedin ha![]()
Yaaaa sorma bir kere tadını alınca vazgeçemiyorsun. Hafta sonu evde oturamıyorum artık![]()
Nasıl hazırlanacağını biliyorsundur mutlaka ama ben yine de cuma günü sana anlatırım detayları![]()
Tamam kaptanımcumaya alarm kurayim da unutmiyim yine
![]()
Kizlar cumadan itibaren menuler tam tekmil yazılsın tabloyu hazırlıyorum tarti günü yayinlicam
Ben de daha yazamadim menuleri ama berbat bi haftasonuydu yazicam bi musait oldugumda![]()
Bugünden itibaren denetleyeceğim ben. Cumaya kalmasın. Listeyi istersen at ben düzelteyim.
Ben normalde tek maske kullanıyordum bugün okul kalabalıklaşınca çift taktım sıcakta mahvetti sürekli kullanmak zorunda kalan sizlere Allah kolaylık versinBirazdan da geçmişi okuyup yeni arkadaşları dahil edeceğim listeye. Yoğunluğum yeni yeni azaldı. Kızı okuldan alıp eve bıraktım. Onun koşuşturmacası vardı. Maskeli maskeli sıcakta hiç çekilmiyor.
Menü işini bugünden itibaren yapsak sorun olur mu? Cumadan beri bir sürü şey yedim ama tam olarak ne zaman ve neler yedim tam hatırlamıyorum özellikle hafta sonu hep dışarıda olduğumuz için karman çorman aperatif tarzı şeyler oluyor. Bugün biraz daha belli yediğim içtiğim şeylerTablo haftalık ya kaptanim bir haftalik bildirimde zaten tamamlanacak guncel halini atarım birazdan ben de paylasayim da menulerimi![]()
Ben normalde tek maske kullanıyordum bugün okul kalabalıklaşınca çift taktım sıcakta mahvetti sürekli kullanmak zorunda kalan sizlere Allah kolaylık versin
Menü işini bugünden itibaren yapsak sorun olur mu? Cumadan beri bir sürü şey yedim ama tam olarak ne zaman ve neler yedim tam hatırlamıyorum özellikle hafta sonu hep dışarıda olduğumuz için karman çorman aperatif tarzı şeyler oluyor. Bugün biraz daha belli yediğim içtiğim şeyler
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :birgaripyolcu06
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :1.55
Kilonuz:81.6( sabah ac karnına tartıldım bugün)
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :2 tane doğum ve abur cubur tüketimi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Çocuklarımla daha iyi ilgilenmek ve aynaya baktigimda kendimi mutlu görebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
o kadar haklısın ki... insanlar bıkkınlıktan mıdır umursamazlıklarından mı bilmiyorum iyice esnettiler kuralları. dışarı bir çıkıyoruz 10 kişi sokaklara dökülmüş hiçbirinde maske yok, markete giriyorsun kadın maske takmamış baş örtüsünün ucuyla kapatır gibi yapıyor vs vs o kadar çok örnek var ki... Allah sonumuzu hayır etsinKeşke sadece takmak zorunda kalsak. Bir de takmayanları uyarmaktan yorulduk. Lütfen maskenizi yukarı çekin demekten dilimizde tüy bitiyor. Sırada beklerken bile iç içe bekliyorlar. Aslında herkes kendini korusa hastalık vız gelecek bize ama insanları bilinçlendirmek çok zor gerçekten.
Bugünden yaz canım sen. Ben de bugünden yazacağım.candy_candy canım listemiz bugünden itibaren başlasın.
![]()
Hafta sonu olduğı için demek isterdim ama bu aralar hafta içide bi sessiz takım![]()
Grubumuz baya sessiz biraz neselense keşke![]()
Menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates salatalık
1.5 dilim ekmek
Ara
1 fincan kahve
Öğle
6 yk biber kavurması
1 yk yoğurt (katı)
Ara
1 fincan kahve
1 avuç karışık kuruyemiş
Üzüm (9 10 tane)
Akşam
4 kaşık türlü
Marul bir parça soğan
Spor 30 dk
3.5 4 lt
Daha sonra yoğurt olabilir
Kızlar artık biraz aktifmi olsanız gelen gidiyo grupta kimse kalmadı![]()
Nisan da başladım 107 KG ile bu sabah 79.8 dim.. Dün 78.4 tüm baya kaçamak bana 1 kg mal oldu .. sanırım paylaşmaya ve motivasyona ihtiyacım var .. kg almam yiyerek oldu ama zayıflama hikayem baya güzel sizlede paylaşırım
Kızlar maalesef 4 hafta 0,30 kilonun altında takım bildirimi yaptığımız için sonuç listeleri hazırlama cezası aldık.![]()
Dobarlanamıyoruzama yeni gelen ve gitmeyen arkadaşlarımızla inşallah toparlıyoruz artık
ay valla şöyle planlı programlı yerli yerinde düzenli menülere hasret kaldım resmen yaa
ya ben hafta sonları hiç giremiyorum ama artık düzenli girmeye çalışıcam
hey maşallahnasıl verdin kız bunca kiloyu
anaaa bütün listeyi mi hazirlicambak bunu anlatman gerekebilir
![]()