Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy bugün ara öğün vakti geldi ne kadar acıktım ne kadar acıktım bir bilseniz... evden üzüm getirmiştim az dışarıda kalmıştı dünden kötü olmuş maalesef çöpe attım aç aç bekliyorum öğle arası gelsin diye. Teselliyi suda buldum durup durup içiyorum.minik damacanamın fotoğrafını da ekleyeyim:) çaktırmadan resim ekleme alıştırması da yapmış olayım:KK66:

Eklentiler

• IMG_20201013_104015.webp
    IMG_20201013_104015.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 18
*sabah
2 tane yumurtalı ekmek
1 Çay
5 zeytin toplamda 285 kalori aldım...

**kalori hesaplama için Samsung telefonlarda s healt diye app var buraya hergün ne yediysen giriyorum sabah öğlen akşam diye kendi içinde ayırmış yediklerini giriyorsun o kalorini hesaplıyor.

*** Dün kaçamak yaptım evet :bicak: Eti Karam yedim ... benim bu olaydan sıyrılmam gerekli kaçamak yapmadan günü tamamlamalıyımen büyük korkum kg almak 30kg ya yakın verdim ve alırsam heralde gerizekalı olurum

**** Ama büyük bir sevincim oldum motivasyon olsun diye Mavi'den 32 beden kot aldım içine sığmak için uğraşırım dedim ama ne göreyim sanki 40 yıldır 32 beden giyiyormuşum gibi oldu
Estağfurullah canım gerizekalılık nasıl kelime bu senin insan olduğunu gösterir en fazla. Zaman zaman kontrol edemediğimiz yeme atakları, yaşadığımız sıkıntılı süreçler vs birçok şey yaşıyoruz kilo almamız vermemiz gayet insani. Ne güzel senin adına sevindim normalde dar gelen yıllardır kullanamadığın giysilerine girebilmek de o denli mutlu ediyor insanı

Rehberlik hatta dur şöyle söyleyeyim havalı olsun psikolojik danışman:) :) son değişen yönetmeliğimizle şükür ünvanımıza kavuştuk:)

lisede en sevdiğim öğretmenim di rehberlik :KK36: bence yeni unvanınız asli görevinize cuk oturmuş, çok iyi olmuş :KK9:

artık bize de biraz danışmanlık edersin di mi pessinuscummm açıkçası benim çok ittiyacım var :KK14:

*sabah
2 tane yumurtalı ekmek
1 Çay
5 zeytin toplamda 285 kalori aldım...

**kalori hesaplama için Samsung telefonlarda s healt diye app var buraya hergün ne yediysen giriyorum sabah öğlen akşam diye kendi içinde ayırmış yediklerini giriyorsun o kalorini hesaplıyor.

*** Dün kaçamak yaptım evet :bicak: Eti Karam yedim ... benim bu olaydan sıyrılmam gerekli kaçamak yapmadan günü tamamlamalıyımen büyük korkum kg almak 30kg ya yakın verdim ve alırsam heralde gerizekalı olurum

**** Ama büyük bir sevincim oldum motivasyon olsun diye Mavi'den 32 beden kot aldım içine sığmak için uğraşırım dedim ama ne göreyim sanki 40 yıldır 32 beden giyiyormuşum gibi oldu

Ne güzel bir motivasyon olmuş o öyle. Süpersin. Kaçamak konusunu düzeltmen gerekiyor. O kadar yol kat etmişken geriye dönmek olmaz. Ben aynı hatayı yaptım. Şimdi yeniden zayıflamaya çalışıyorum. Senin yapmaman lazım :KK39:

Ayy bugün ara öğün vakti geldi ne kadar acıktım ne kadar acıktım bir bilseniz... evden üzüm getirmiştim az dışarıda kalmıştı dünden kötü olmuş maalesef çöpe attım aç aç bekliyorum öğle arası gelsin diye. Teselliyi suda buldum durup durup içiyorum.minik damacanamın fotoğrafını da ekleyeyim:) çaktırmadan resim ekleme alıştırması da yapmış olayım:KK66:

Ben fark ettim zaten neden eklediğini :KK70::KK70::KK70:

lisede en sevdiğim öğretmenim di rehberlik :KK36: bence yeni unvanınız asli görevinize cuk oturmuş, çok iyi olmuş :KK9: artık bize de biraz danışmanlık edersin di mi pessinuscummm açıkçası benim çok ittiyacım var :KK14:
Teşekkür ederim canım zaten üniversiteden mezun olurken de böyle mezun oluyoruz yönetmeliklerle sürekli değişti ünvanımız en son böyleyiz:)

Sabah kahvaltısı
2 dilim ekmek domates biraz yeşillikpeynir ve bir tatlı kaşığı çikolata
Ara öğün
Henüz yemedim ama bir avuç yer fıstık yemeyi planlıyorum ginlük 3 litre suyu fazlasıyla tüketirim. 😀

Branşdaşım ara öğün getirmiş tuzsuz fıstık badem getirmiş ondan yedim yuppi yuppi:)

Estağfurullah canım gerizekalılık nasıl kelime bu senin insan olduğunu gösterir en fazla. Zaman zaman kontrol edemediğimiz yeme atakları, yaşadığımız sıkıntılı süreçler vs birçok şey yaşıyoruz kilo almamız vermemiz gayet insani. Ne güzel senin adına sevindim normalde dar gelen yıllardır kullanamadığın giysilerine girebilmek de o denli mutlu ediyor insanı
çok teşekkür ederim

Bence geçmişten ders almak lazım ... 30 kg verdim ve hepimiz bunun kolay olmadığını biliyoruz başlarda her sabah 6 da kalkıp yürüdüm her akşam 7 den sonra yürüdüm, yemedim ailem de bana destek olmak için kalorili beslenmeyi talep etmedi onlarda benle mücadele etti 107 kg ydum düşünsene artık yürüyemiyordum bile ve şimdi 79 ky ya indim onca mücadele sonrası sırf nefsime hakim olamadım diye o çikolatayı yememeliydim .. ödülden bahsetmiyorum kendine izin verirsin bilinçli tüketirsin benimki nefsime hakim olamamaktı bu yüzden sanırım akıl yoksunluğu :) dedim..
buraya da geldim aynı yolda sizlerle olurum

Ne güzel bir motivasyon olmuş o öyle. Süpersin. Kaçamak konusunu düzeltmen gerekiyor. O kadar yol kat etmişken geriye dönmek olmaz. Ben aynı hatayı yaptım. Şimdi yeniden zayıflamaya çalışıyorum. Senin yapmaman lazım :KK39:
hemde kaç kere diyeti bozdum ama hiçbirinde bu kadar kg vermemiştim şimdi artık yolun sonu ışığını görmüşken aynı hataları tekrarlamamam lazım en korktuğum şey kg almak her sabah tartılıyorum gram aldımmı gram verdimmi diye korkudan

çevremde beraber yürüyüşe falan çıkacak bir arkadaşım olsa ne güzel olurdu benim arkadaşlarım hiiiiççççç istemiyor yürüyüş yapmak bu konuda malesef yalnızım

hemde kaç kere diyeti bozdum ama hiçbirinde bu kadar kg vermemiştim şimdi artık yolun sonu ışığını görmüşken aynı hataları tekrarlamamam lazım en korktuğum şey kg almak her sabah tartılıyorum gram aldımmı gram verdimmi diye korkudan

çevremde beraber yürüyüşe falan çıkacak bir arkadaşım olsa ne güzel olurdu benim arkadaşlarım hiiiiççççç istemiyor yürüyüş yapmak bu konuda malesef yalnızım

Evde yürüyenler var canım. Leslie duydun mu hiç bilmiyorum ama ekran karşısında yürüyebilirsin. Faydasını gören çok insan var. Ya da imkanın varsa eğer yürüyüş bandı da alabilirsin. Hareket önemli biraz.

Unutmadan dünkü menümü yazayım. Artık iki öğün beslenme kararı aldım. Kahvaltıyı çıkarttım bir süre hayatımdan.

Öğle (12:00)
1 servis kaşığı mercimekli bulgur pilavı
1 servis kaşığı sulu tavuk yemeğinin tavukları (patates de vardı içinde)
Küçük bir salkım üzüm

Akşam (17:00)
1 servis kaşığı fırında et yemeği (Birkaç tane patates vardı içinde)
3 yk yoğurt
5 tane yeşil zeytin
2,5 dilim tam buğday ekmeği

Suyu saymadım. Spor yok maalesef ama adım sayım normale göre fazla. Ve bugün sabah ödülünü altım tartıda. Düne göre 1,1 eksideyim

Evde yürüyenler var canım. Leslie duydun mu hiç bilmiyorum ama ekran karşısında yürüyebilirsin. Faydasını gören çok insan var. Ya da imkanın varsa eğer yürüyüş bandı da alabilirsin. Hareket önemli biraz.

ben ilk 10 kg mu leslie ile verdim.... Başladığımda 1 Mile ile başladım şimdi 3 Mile yapıyorum ..
sonra yürüyüşe başladım günde 10.000 adımı geçiyordum.

şimdi ise canım istemiyor ikisinide ama istemesinin bir yolunu bulmam lazım

çok teşekkürler

ben ilk 10 kg mu leslie ile verdim.... Başladığımda 1 Mile ile başladım şimdi 3 Mile yapıyorum ..
sonra yürüyüşe başladım günde 10.000 adımı geçiyordum.

şimdi ise canım istemiyor ikisinide ama istemesinin bir yolunu bulmam lazım

çok teşekkürler

Güzel bir motivasyon kaynağı lazım o zaman sana. Ben sevmiyorum mesela ekran karşısında yapmayı ama dışarıda da yürümüyorum. Sırf hareketsizlikten bir yıldır yerimde sayıyorum. Bize toplu bir çözüm lazım bu spor konusunda

Back
X