Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler kızlar hani nerde menüler kaçtınızmı gene 😁
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
Peynir,domates,yeşillik, 5 tane zeytin
Öğlen 12.00; 2 tane biber dolması (bulgurdan)
1.kase yoğurt
Akşam 17.30; 4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Akşam 20.00 1 dilim triliçe 😬🙈
Su 1.5 litre

İyi akşamlar kızlar pek de iç açıcı olmayan menümle aranızdayım
8.30
1 haşlanmış yumurta,1 wasa,birkaç küçük dilim kaşar,1 yemek kaşığı kadar lütenitsa
11.00
12 tane kadar tuzsuz yer fıstığı,yeşil çay,3 çiğ badem
14.00
1 sufle,1 bardak sütlü kahve
20.00
1 kase terbiyeli mercimek çorbası,2 kaşık kavrulmuş tavuk,fırında 1 kaşık zeytinyağıyla pişmiş elma dilim patates,sarımsak,patlıcan
Akşam yemeği çok geç oldu yemek öncesi dışarı çıkmıştık görümcem bize geldi bir süreliğine dışarıdan gelince yemek ancak oldu. Menülerim düzensiz bugünlerde pek düzene girecek gibi değil misafirle. Ben zaten tatlı krizlerine giriyorum onu dindireyim derken görümce de aynı durumda olup sürekli bir şeyler yeme istğinde olunca toparlamam zor olacak. Su 3 litreyi geçti yürüyüş de yarım saat kadar yaptım

Tebrikler kaptanım devamı gelsin hadi bugün de:)

Gelir gelir inşallah. Bu kez oldukça kararlıyım. Bir de iki öğüne geçtim. Kahvaltı yok. Belki onun da etkisi vardır. Son iki aydır gördüğüm en düşük sonuç. Belki bu cuma listeye bile girebilirim. Sen yerinde saymaya devam et canım sana yetişeceğim :eek::eek::KK70::KK70:

Günaydın ben şimdi listeye girebilecek miyim yoksa iki hafta bekleyecek miyim ?

Gelir gelir inşallah. Bu kez oldukça kararlıyım. Bir de iki öğüne geçtim. Kahvaltı yok. Belki onun da etkisi vardır. Son iki aydır gördüğüm en düşük sonuç. Belki bu cuma listeye bile girebilirim. Sen yerinde saymaya devam et canım sana yetişeceğim :eek::eek::KK70::KK70:
Bekliyorum kaptancığım buralar güzel:p

Back
X