Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın arkadaşlar..

Dün az biraz rahatsızdım hep yattım uğrayamadım buralara... bu sabah yürüyüşe çıktım ohh missss daha iyiyim şükür :KK49::KK49::KK49::KK49:

Ahahaaa size rüyamı anlatayım şimdi geldi aklıma
Resmen bugün ekmek arası yedim iki lokmada yarım ekmek arasını yedim üstüne bir yarım daha yedim 😂😂😂 etrafımdaki insanlar şaşkın bir şekilde bana bakıyorlardı 🙈🙈🙈 yorumlamanizi istemiyorum Allahım hayırlara çıkarsın insallahh🤔
Ortalık yere rüya yazılmaz zaten şekerim.. Rüyan çok güzel normalde ama ilk okuyan fenalık düşünerek okusa sana yazık olur :KK19:

Merhaba arkadaşlar, ben geldim. 90 kiloyum 35 yaşındayım. 4 yıl önce burada 64e düşmüştüm. Tek başıma denedim olmadı, yine sizlerle yeniden başarmaya geldim.
Hoşgeldin canım :KK200: Tek başına olmuyor zaten.. Burda hedefine ulaşırsın inşallah.

selamlar, umarım takıma heyecan getirir ve birbirimize destek olma noktasında faydalı bi arkadaş olurum.

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): Ekhion kalsın :)
Mesleginiz: Elektronik Mühendisi
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : 2019'da doğum yaptım, doğuma 78 gibi bir kilo ile girmiştim sanırım tam hatırlamıyorum. Sonrasında geçen yaz başında 62'lere kadar düştüm. Şimdi yine 4 kilo aldım 1-2 ay kadar bir sürede. Aslında sağlıklı beslenenbiri olduğumu düşünüyorum. Düzenli yerim ve ev yemekleri yerim. Ama karbonhidratla büyük bir aşk yaşıyoruz. Öhöm ama şimdi burada bu aşkı ballandırarak anlatacak değilim. Ekmek-börek-lavaş vs arkadaşlardan vazgeçmekte zorlanıyorum. Son zamanlarda akşam yemeğinden sonra da bir şeyler yerken buluyorum kendimi. İşte böyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı olmak için, hayalim fit babanne olmak inşallah. Bir de otururken göbeğim beni bunalttığı için. :) Artık göbeğimden bunalmak istemiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet, 2016'da 6. takımda yarıştım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Umarım öyle olur.. Hoşgeldin :KK200:

Hoşgeldin ben o heyecanı aldım bile 😍🌺 o cümleyi değiştirip göbeğinde mutlu olmak istiyorum dersen daha kolay olacak 😅 son zamanlarda cümlelerini olumlama yaparak değiştiriyorum da🙈
Çok iyi yapıyosun.. Nasıl konuşursak onun çağırırız ve neyi tekrar edersek onu çoğaltırız...
O yüzden olumlu konuşmak ve iyi şeyler düşünmek lazım:KK200::KK200::KK200:

Hadi bakalım hazirana kadar hedefim 80 benim sen de hedefini söyle birlikte sonuca bakalım 💃💃💃
Ay canım sen 91 miydin:KK57: ben seni 60 küsür gibi hatırlıyorum hep yoksa kesin sana da gel yarışalım derdim :KK53:

E birlikte bakalım o sonuca olarmıı :KK48:

Arkadaşlar merhaba ben Begüm :KK52:
Benimde sizler gibi kilo vermeye ihtiyacım var.
Eylül ayında 71 kiloyu görünce yeter artık diyerek yaklaşık altı ayda ancak 3,9 kilo vererek 67,1 kilo ya indim, son 1 aydır da kendimce uyguladığım beslenme tarzı ve ara ara yaptığım spor ile 66,6 kiloya inebildim ve burada kaldım :KK43: anlaşılacağı gibi kilo vermekte zorlanıyorum, o yüzden aranıza katılıp menü bildirerek bana yardımcı olmanızı ümit ediyorum.
Herkes hayalindeki kiloya kısa zamanda ulaşır umarım.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
Begüm
İsim (İsteğe Bağlı ): Begüm
Mesleginiz: Özel sektör
Yaşınız : 40
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Bartın
Boyunuz : 1,61
Kilonuz: 66,6
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Makarna, pilav, paketli gıda (özellikle gofret) yeme işini abartınca kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha önce 80 kilodan 55,9 a kadar inmiştim, iki sene kadar kilomu korudum, sonra 71 kiloya çıktım, bu kilolar beni mutsuz ediyor.57-58 arası daha ideal olduğunu düşünüyorum. daha pratik hızlı bir insan oluyorum. Tabiki birde sağlıklı olmak temiz beslenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Yarışmaya katılmadım ama serbest olarak bulunup liste ve kilo bildirimleri yapıyordum.

Son düzenleme:
Eylül ayında 71 kiloyu görünce yeter artık diyerek yaklaşık altı ayda ancak 3,9 kilo vererek 67,1 kilo ya indim, son 1 aydır da kendimce uyguladığım beslenme tarzı ve ara ara yaptığım spor ile 66,6 kiloya inebildim ve burada kaldım :KK43: anlaşılacağı gibi kilo vermekte zorlanıyorum, o yüzden aranıza katılıp menü bildirerek bana yardımcı olmanızı ümit ediyorum.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
Begüm
Kilo alma hikayeniz : Makarna, pilav, paketli gıda (özellikle gofret) yeme işini abartınca kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha önce 80 kilodan 55,9 a kadar inmiştim, iki sene kadar kilomu korudum, sonra 71 kiloya çıktım, bu kilolar beni mutsuz ediyor.57-58 arası daha ideal olduğunu düşünüyorum. daha pratik hızlı bir insan oluyorum. Tabiki birde sağlıklı olmak temiz beslenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Yarışmaya katılmadım ama serbest olarak bulunup liste ve kilo bildirimleri yapıyordum.
Hoşgeldin canım aramıza inşallah hepimiz hedef kilolarımiza ulaşırız birlikte☺️

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
Begüm
Hoşgeldin begüm :KK200:

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Bende kendimi tanıtayım 32 yaşındayım 1 kızım var 4 yaşında aralık 20 de 65.5 ile diyete başladım aralık25 te takıma katıldım şuanda 58 kiloyum 3 kilom kaldı. Özellikle yazdım ki başaramayacağınızı düşünmeyin. Tek başıma başladığım diyetler hep başarısız oluyor burada birbirimize destek vererek pes etmememizi sağlıyoruz. Sonuç mükemmel oluyor vazgeçmeyen kazanıyor. 3 yıl öncede doğum sonrası 68 den 54 kilo ile mezun olmuştum.. Birlikte başaracağız. Tekrar hoşgeldiniz🥰🥰

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Bende kendimi tanıtayım 32 yaşındayım 1 kızım var 4 yaşında aralık 20 de 65.5 ile diyete başladım aralık25 te takıma katıldım şuanda 58 kiloyum 3 kilom kaldı. Özellikle yazdım ki başaramayacağınızı düşünmeyin. Tek başıma başladığım diyetler hep başarısız oluyor burada birbirimize destek vererek pes etmememizi sağlıyoruz. Sonuç mükemmel oluyor vazgeçmeyen kazanıyor. 3 yıl öncede doğum sonrası 68 den 54 kilo ile mezun olmuştum.. Birlikte başaracağız. Tekrar hoşgeldiniz🥰🥰
Çok güzel ama yaa .. Ne güzel 54 ü görmüşsün yine görürsün birlikte görelim hatta :KK31::KK31:

hoşbuldum canım
güzel kilo vermişsin darısı bizlerin başına
kilo verirken buranın birlikteliğin enerjisi farklı gerçekten buna güvenerek yeniden geldim bende

Back
X