Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öncelikle mrb kızlar yalnız ben size müjdeli haber veremiycem ben kilo veremedim bu hafta tabi vermek için çaba saretmek lazım durduğu yerden gitmiyo bunlar hakettim ben bunu kilom aynı adcım öyle geçersin kayda :gitme:

poly akşam bildirimi sanırım ad 10-11 gibi en geç toparlar....
aramı yaptım 50gr kırmızı erik
şimdi yaprak sarması pişirecem
tiramisu yaptım :(( akşam yemiyeceğim ama kremanın şekeri nasıl diye sadece minicik yedim güzel olmuş valla :))
neyse nefis terbiyesine devam... baktım çok yıpranıyorum su böreğini bu defa kendim yapmadım hazır aldım canım acayip çekio....
acaba bunları hayal ederken kalori yakıyor muyumdur??
neyse kızlar şu işleri halledeyim gelirim öpüldünüz

:teselli: keşke yaktırsa o zaman akşama kadar düşünürüz dosbacım

slm kızlar bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama geceleri bir facia oluyo:sinifsinif:sabah bir poğaça yedim şimdi de az biraz melemen yiycem ara öğün olarakta yeşil bir elma akşama ALLAH kerimkaydirigubbakcemile4

geceye kadar çok aç bırakma kendini canım sonra dayanamıyo insan açkende uyutmuyo bünyesi insanı cokacimcoook

canlarım ben akşam nete giremeyebilirim, şimdiden söyleyeyim :))
geçen hafta cuma günü sabah 78,5 idim
bu sabah tartıda 74,6 ki ben hala şişim biliyorum ki yarın yada cumartesi sabah daha iyi olacak.
4 kilo veririm diyordum ama 3,9 da kaldım :))

bedenini ölçtün mü hiç canım kaç cm inceldin bu isveç diyetinden sonra ben merak ettim doğrusu madem bu kadar kilo verdiriyo inceltmiştir de mutlaka di mi CADIARZU

selam kızlar bugün size yediklerimi bi yazıyım önce
sabah: domates salatalık 1 dilim kepekli ekmek 5 - 6 adet yeşil zeytin
öğlen: yeşil çay
sonra yaklaşık 2 saat temizlik yaptım baya bi terledim.. egzersiz oldu hemde ev tertemiz süper oldu böyle..
akşamada yürüyüşe çıkıcam 1 saat kadar yürümeyi düşünüyorum..
buarada bi sorum var sizce yüryüşü yemekten öncemi sonramı yapıyım?

temizlikten iyi spor mu olur canım :lepi:

kızlar ben de kilo bildirimimi yapayım..halbuki pazartesi sabah 72.4 dü kilom ama çok aşırı ve yağlı şeyler tükettiğim için bu sabah yine kilom
74.4:1ninca:

sıkma canını canım vereceksin inşallah fazla kaçırmamaya dikkat et yeter :teselli:

Dosba ; biri tiramusu mu dedi??? bayılırım tiramusuyacokacimcoook

melankoli ; bugun daha iyi olmana sevindim canımopuyorumnanaktan

zenim ; tebrik ederim canım ben hayatta dayanamam bu katı kurallara, sayende dereceye girecegiz kesinlikle:lepi:

Gelelim benim kilo bildirimime;
07/08/2009 -------> 67,4 kg
13/08/2009 -------> 65,8 kg
Bu hafta - 1,6 hafiflemişim kaydirigubbakcemile5

zenimle benden toplam 5,5 kg yok mu artıran haydi kızlarhihoyyyt

maşallah canım ya hem düzenli besleniyorsun hem güzel kilo veriyosun sanırım 45 dk bisiklet baya işe yarıyor her gün düzenli yapıyorsun anladığım kadarıyla onunda etkisi var muhakkak tebrikler yerimseniben

13. TAKIM **117. ETAP**

ad1 ( 53.0 /53.0 /0.0 /0.0 %)
melis08 (geri dönmek üzere ayrıldı, 59.6)
dosba (69.9/ 69.5 / 0.4 /0.57 %)
acıbiber2053 (65.3/)
melankoli_84(66.0 /)
shopaholic (73.5 / 74.4/ -0.9 /-1.22 % )
emirel ( 61.4 / )
bhr.87 (80.1 / 80.1/ 0.0 / 0.0 %)
gulizgul (64.0 /
zenim (78.5 / 74.6 /3.9 /4.97 %)
poly (67.4 / 65.8 / 1.6 /2.37 %
TingiwingyxD (77.1 / 76.3 / 0.8 / 1.04 %)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 756.2 / )

selam kızlar.listeyi toparlamaya çalıştım. bazılarımız kiloları bildirmiş teşekkürler. bildirmeyen arkadaşlar yarın öğleden önce bildirirlerse sevinirim.kallisteye mesaj bıraktım. fırsatı olunca o gelip ilgilenecek.yardımcı olalım lütfen. ben yarın gündüz malesef giremicem nete. akşam gelmeye çalışıcam
kilo veren arkadaşlarım ki onlar kendilerini biliyor tebrikler. alkisalkisalkis alkışlar size. veremeyenler haftaya inşallah. ben bu hafta malesef tartılamadım kızlar. o yüzden kilomu aynı yazdım. ama yarın akşam tartılmaya çalışıcam. geç olmamış olursa yazarım tekrar kilomu.
kendinize iyi bakın. iyi geceler.

kızlar bende anca pc ye oturabildim ve kilo bildirimimi yapayım,benim kilo aynı 66,bi değişiklik yok bakalım haftayada aynımı olacak,artık yaptığım sporlar noluyo ben anlamıyorum,birazdan az yoğurdumu yiycem çünkü en son melemen yemiştim,bugün daha önceki günlere göre daha çok km kat ettim yaklaşık 15km yol yürümüşümdür kesin,meyvesinide alırım inş bu emeklerimin,hepinize iyi geceler

günaydınlar sabahın köründe oğlum uyandı onu uyutmaya çalışıyoruj daha ölçülmedim ama kahvaltıdan önce ölçülür ablamla haber yollarım şekerler.kilo veren herkese alkışş:teytey:

günaydın arkadaşlar..dünden beri giremiyorum akşama adana yolcusuyuz hazırlık yapıyorum ben de bu hafta 50 gr vermişim. 63,50...nedense kilo vermem durdu...arkadaşlar bugün giremem belki fazla kendinize iyi bakın..ben gelinceye kadar iyi zayıflamalar..

selam kızlar bugün planda olmayan bişey gerçekleşti 8-10 gün arkadaşımla tatile gidicez babamın izin vermiceni düşünmüştüm o yüzden söylememiştim ama izin koparabildim..:teytey: ad1 ciğim umarım izinli yazılırım kızlar çıkmak zorundayım hepinize iyi kilo vermeler:1hug:

sizi seviyorum:asigim:

fıstıklar günaydın... bugün listelerinizi ben düzenleyeceğim bir kaç saat sonra gelip toparlarım ortalıkta görünmediğim için sorumsuzluk gibi gözükmesin diye algılanmasın yazayım dedim :)) hepinize güzel günler dilerim..

kızlar ben de kilo bildirimimi yapayım..halbuki pazartesi sabah 72.4 dü kilom ama çok aşırı ve yağlı şeyler tükettiğim için bu sabah yine kilom
74.4:1ninca:
hiiç canını sıkma, belki haftaya bende seninle aynı tabloda olacağım. zor bir süreç geçiriyorsun anlıyorum ben seniopuyorumnanaktan ilerleyen zamanlarda çok daha güzel olacak buna inan :))

Dosba ; biri tiramusu mu dedi??? bayılırım tiramusuyacokacimcoook

melankoli ; bugun daha iyi olmana sevindim canımopuyorumnanaktan

zenim ; tebrik ederim canım ben hayatta dayanamam bu katı kurallara, sayende dereceye girecegiz kesinlikle:lepi:

Gelelim benim kilo bildirimime;
07/08/2009 -------> 67,4 kg
13/08/2009 -------> 65,8 kg
Bu hafta - 1,6 hafiflemişim kaydirigubbakcemile5

zenimle benden toplam 5,5 kg yok mu artıran haydi kızlarhihoyyyt

bende yapayım diyetisyenime göre 400gr verdim ama yarın tam sonuç belli olur adcım sen 400 olarak say benim kilomu
yani 69.500
kızlar akşama misafirim var giremem sabah kontrolüm var ama yinede uğrarım
öpüldünüz

yarın yazıcaktım kilomu ama bende yazıyım bari..=)
76.300 yani 700 gr vermişim..:)

günaydın arkadaşlar..dünden beri giremiyorum akşama adana yolcusuyuz hazırlık yapıyorum ben de bu hafta 50 gr vermişim. 63,50...nedense kilo vermem durdu...arkadaşlar bugün giremem belki fazla kendinize iyi bakın..ben gelinceye kadar iyi zayıflamalar..

bende yaz<ayım kilomu 61,4 gr yani aynıyım kilom değişmedi
acibiberrin kilosunu da yazayım 64.5 gr 800gr vermiş

bütün alkışlar sizlere geliyor :sm_cool::teytey:hihoyyyt

selam kızlar bugün planda olmayan bişey gerçekleşti 8-10 gün arkadaşımla tatile gidicez babamın izin vermiceni düşünmüştüm o yüzden söylememiştim ama izin koparabildim..:teytey: ad1 ciğim umarım izinli yazılırım kızlar çıkmak zorundayım hepinize iyi kilo vermeler:1hug:

sizi seviyorum:asigim:

iyi tatiller canım benim :))

kızlar merhaba,
hepinizi çok özledim internet bulabildim, günlerdir uğraşıyorum. Bir komşuda kablolu vardı ondan girdim sonunda ama kablolu olunca da rahatsız etmek de istemiyorum eve girip çıkıp ama bugün gelip bakayım dedim.
geçmişi okuyamıyorum umarım herşey yolundadır. Ben büyük ihtimal haftaya perşembe döneceğim. cuma orada olurum aksilik olmazsa.
Adcım kallistem başka kim yardım etmişse hepinize teşekkürler bol bol öpüyorum.

tatilim güzel geçyor ama kızım denizden korkuyor :( kucağımda giriyor simit istemiyor yüzdüğümden hiçbir şey analamadım

13. TAKIM **117. ETAP**

ad1 ( 53.0 /53.0 /0.0 /0.0 %)
dosba (69.9/ 69.5 / 0.4 / 0.57 %)
acıbiber2053 (65.3 / 64.5 / 0.8 / 1.23%)
melankoli_84(66.0 / 66.0 / 0.0 / 0%)
shopaholic (73.5 / 74.4/ -0.9 /-1.22 % )
emirel ( 61.4 / 61.4 / 0.0 / 0%)
bhr.87 (80.1 / 80.1/ 0.0 / 0.0 %)
gulizgul (64.0 / 63.5 / 0.5 / 0.78%) (yeni üye):nazar:
zenim (78.5 / 74.6 /3.9 /4.97 %) (yeni üye):nazar:
poly (67.4 / 65.8 / 1.6 /2.37 %) (yeni üye):nazar:
TingiwingyxD (77.1 / 76.3 / 0.8 / 1.04 %) (yeni üye):nazar:

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 756.2 / 749.1 / 7.1 / 0.94% ) [/QUOTE]

Adcım yapmışsın ama bir iki kişi bildirmiş sonradan, gelmişken listeyi toplayım dedim. Kallistem işim kolay olsun. Kontrol edip eklersen sevinirim canım. Teşekkürler.
zenim tebrikler tatlım ne yaptın böyle. poly sen de harikasın. Tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim.
süpersiniz takımcım

Son düzenleme:
selam kızlar ben 400 değil 600 vermişim :))
neyse haftaya yazarım 200 gramcığı :))
sonuçları merak ediyorum hepinizi tebrik ederim

Kızlar iyi akşamlar,

Evde misafirlerimiz var paylaşımlarım biraz geç olabilir bilginize

Takım olarak etap 4.olmuşuz tebrikleralkisalkisalkis

Zenim bireyselde 3.olmuşsun tebrik ederim canımalkisalkisalkis

Kilo veren herkesi tebrik ederim, veremeyen kızlar üzülmeyin haftaya motivasyonu yükseltiriz bayram alışverişinizi düşünün

Gelelim dunku menume;

12.08.2009
Sabah ; 3 adet çoklifli wasa üzerine pınar beyaz light 2 halka domates 1bardak süt
Ara ; Yesilçay 2 incir
Ogle ; 2 dilim ekmek 2 garnitürlü enginar 1 bardak ayran
Ara ; 2 dilim kavun yeşilçay
Akşam ; 5 yk barbunya 2 ykyogurt köz kırmızı biber salatası 2 dilim ekmek
Su ; 3,5 lt
Spor ; 45 dk eliptik bisiklet

SLM KIZLAR BEN HÜRSULTAN 14.TAKIMDAYIM BU HAFTA BıR YARIŞMA YAPTIK ARAMIZDA BEN 700GR VERDıM AMA YıNEDE KAYBETTıMmafoldumben BU YÜZDEN CEZALIYIM ÇOK ŞıŞKOYUM AMA BıR HAYLı SEVıMLıYıMsositososito

mrb bayanlar bugün pek uğrayan olmamış sanırım kaydirigubbakcemile
ben de günlük yediklerimi yazayım bari boş boş gezinirken
sabah kahvaltı yapamadım ne yazık ki zamanım olmadı
öğlen ayrı yemek hazırlayamadım o yüzden bir tabak salçalı makarna ve salata yedim
akşam da bir tane biber dolması ve yoğurt yedim
sohbet ederken de 2 kupa çay içtim ama şekerli biraz da çekirdek çitledik :kedi:

günaydın fıstıklarr
poly canım senin listende dikkatimi çekiyor hep tatlım...çok lifli wasa ne kiyerimseniben
meliscim hoşgeldin..seni özledikk..tatlı kaptanımızŞeniz
dosbacım canım ne güzel yavaş adımlarla ama sağlam ilerliyorsun çünkü sen eminim yağdan veriyorsunzemuszemus

Back
X