Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar bu gece kimse uğramamış
bende sahurumu yaptım yatıyorum
sabah görüşmek üzee şekerler öptm

günaydınnnn güzeller

benim cadı 3 te uyandı yemek için erken dedim yemedim uyumakta direnince beraber kanepede uzandık uyumuşuz uyandığımda ezana 10 dk kalmıştı 10 dk içinde acayip hızlı yedim içtim ama her zamankileri yedim.
2 çeri domates, 1 dilim ekmek, biraz bal, biraz peynir
1 fincan form çay, 1 bardak süt, yarım lt su
10 dk içinde bu kadar içince bulaşık makinesi gibi oldu midem :)

herkese güzel bir gün diliyorum öpüldünüz.

selam guzeller
ziyretleriniz beni cok mutlu etti kizlar tam destek hep destek deyip bize guzel enerji ve motivasyon verdiniz

cok sagolun allah hepinizden razi olsun ve ben bugun itibariyle galiba harekete geciyorum erkenden kalkip cocuklari okula biraktiktan sonra evde biraz spor yapmaya karar verdim iftar ve sahurlari daha dikkatli beslenmeye karar verdim insallah cumaya bunun guzel sonucnu alirim
guzel bir hafta olsun hepimiz icin guzel gunler dilerima.s.

meliscim benimkide çok ii değil tek başıma kral sofrası hazırlar ve tek başıma çayımı demler içerim...ama bundan sonra da öğün atlamadan bunu yapcam tek bi şartla kalorisi daha az vee daha sağlıklı besinlerle...

oh oh afiyet bal şeker olsun

ne bileyim ben de hep özenmişimdir.
şimdi kızım var da evde yemek pişiriyorum. Eskiden evde olduğum günler akşama kadar bir şey yemediğim olurdu akşam eşim gelince yerdik.

çocuklar olunca çocuk odaklı yaşamaya başlıyor benim kız yokken 1 ay nerdeyse yemek yapmadım şimdide çarşı pazar geziyorum o yesin diye

bu form çay acayip idrar söktürücü gün içinde hiç bir şey içmememe yemememe rağmen sürekli wcdeyim. Hiç şişkinlik kalmadı.

bende içsemmi acaba

dosbacım bugün senin özgür yeme gününmüydü..ne yaptın?
bende merak ettim doğrusu

doğadan da iyi galiba patborim.
bilmem kızlar ben yeni içiciyim kaydirigubbakcemile5değerlendirmek için henüz erken
bencede en iyisi doğadan arkadaşlar

sen spor yaptınmı patborim yazdıysan kaçırdım ben.
ben bugün de yapamadım.

eşim hafta sonları beni sokak sokak gezidriyor spordan sayılır belki.
dün bütün gün palladium alışveriş merkezindeydik yürü yürü yoruldum. Ayy size söylemeyi unuttum kış için harika kuyafetler vardı. Eşim alalım dedi yok dedim 2 ay süre ver ancak zaten kışlıklar giyilmeye başlanır 55 olacağım 2 ay sonra bana çokca bütçe ayıralım ödül olsun dedim. Tamam dedi sözü aldım.
bugün de bağdat caddesinde yürüdük çokca bi de kucakta kızımı taşıdım ara ara.

bence 2 gün baya spor yapmış oldum.

kesinlikle çok iyi bbir spor diye nitelendiriyorum hem işini hallediyorsun hemde sporunu

ben 75dk yürüdüm.....:)) yürümesem herhalde uyuyamazdım :))

ah bide ben başlayabilsem

ben de başlarım belki yarından itibaren niveaya.

1.5 lt suyum bitti şu an itibari ile 4 saatte 1.5 lt içmişim daha fazlasını içemem ki. yarım da sahurda içerim.

su içmeye çalışın arkadaşlar ben rahat 3 litre içiyorum yarım litrelik bardağım var doldurup doldurup içiyorum iyi oluyorda tek sıkıntı sürekli uyanıp tuvalete gitmek zorrunda kalıyorum

akşam ne güzel kaynatmışsınız vallahi ya böyle kaynatacağınız zaman melisciğim telefonumu çaldırın bende katılayım ben nezaman gelsem kimseler olmuyor bende kapatıyorum sonrada herkeşler buralara geliyor kıskanıyorum

herkese günaydın arkadaşlar..
gece aşırıya kaçırmadan kurtardım yediklerimi yazayım:
2 bardak siyah çay (gece kahvaltının yanında alışmışım onsuz olmuyo napim tai birer şekerle birlikte eskiden 2 şer şekerli içerdim bir çay bardağı çayı teke düşürdüm yakında şekersiz içmeye başlayacağım inşallah)
yarım kıymalı pide (kaçamak sayılırmı bilmiyorum ama ekmek veya normal pideden almadım hiç)
çok az peynir
domates salatalık
akşamüstü bi engel çıkmazsa yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum..
bu arada sanırım tiroid problemim yüzünden saçlarımda aşırı bi dökülme var ve canım çok sıkkın bir an önce sonuçlarımın çıkmasını ve gereken ilaçları kullanmayı temenni ediyorum yoksa saçım kalmayacak taramaya korkuyorum daha fazla dökülüyo diye o yüzden bu hafta saçlarımı da kısalttırıcam sanırım bi şöyle uzun saçla gezme hevesim var o da zehir oldu gerçi yılın yarısı saçlarım uzun yarısı omuzlarımda olur benim saçlarım çabuk uzuyodu pek de dökülmüyodu nazara mı geldim neee :oklava:

günaydınnnn güzeller

benim cadı 3 te uyandı yemek için erken dedim yemedim uyumakta direnince beraber kanepede uzandık uyumuşuz uyandığımda ezana 10 dk kalmıştı 10 dk içinde acayip hızlı yedim içtim ama her zamankileri yedim.

günaydın melis..10 dk iyi yetiştirmişsin hepsini canım kaydirigubbakcemile3

akşam ne güzel kaynatmışsınız vallahi ya böyle kaynatacağınız zaman melisciğim telefonumu çaldırın bende katılayım ben nezaman gelsem kimseler olmuyor bende kapatıyorum sonrada herkeşler buralara geliyor kıskanıyorum
canımsın keşke hepiniz olsaydınız..ama denk geldi işte.ayarlasan böyle olmaz

günaydın kızlar..eşim böbrek taşı düşürüyor..o yüzden giremedim bu ara pek
geçmiş olsun canım..allah şifa versin
herkese günaydın arkadaşlar..
gece aşırıya kaçırmadan kurtardım yediklerimi yazayım:
2 bardak siyah çay (gece kahvaltının yanında alışmışım onsuz olmuyo napim tai birer şekerle birlikte eskiden 2 şer şekerli içerdim bir çay bardağı çayı teke düşürdüm yakında şekersiz içmeye başlayacağım inşallah)
yarım kıymalı pide (kaçamak sayılırmı bilmiyorum ama ekmek veya normal pideden almadım hiç)
çok az peynir
domates salatalık
akşamüstü bi engel çıkmazsa yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum..
bu arada sanırım tiroid problemim yüzünden saçlarımda aşırı bi dökülme var ve canım çok sıkkın bir an önce sonuçlarımın çıkmasını ve gereken ilaçları kullanmayı temenni ediyorum yoksa saçım kalmayacak taramaya korkuyorum daha fazla dökülüyo diye o yüzden bu hafta saçlarımı da kısalttırıcam sanırım bi şöyle uzun saçla gezme hevesim var o da zehir oldu gerçi yılın yarısı saçlarım uzun yarısı omuzlarımda olur benim saçlarım çabuk uzuyodu pek de dökülmüyodu nazara mı geldim neee :oklava:

menün bence güzel olmuş yarım kıymalı pide de iyidir canııııııımmm...onu da yiyemeyeceksek ölelim kaydirigubbakcemile3

bu arada saçlarına da üzülme hayatım..tiroidden olmasa doğumda olur,yok streste olur ...
biz kadınlar çok nariniz..bitkilerle çözüm bulabilirsin..mesela sarımsak yağı çok iyi geliyor..

bhrcım benim de çok dökülüyordu ama ilacı almaya başladıktan sonra azaldı şimdi daha iyiyim... o kadar dökülüyordu ki mutfağa su içmeye giderken bile başımı kapatıyordum halıları sürekli fırçalıyordum :((
meliscim canım ya şu form çayını gündeme getirmen çok ii oldu:)) çok saol... bütün ramazan boyunca çektiğm sıkıntıyı halletti sanırım....
kızlar yediklerimi anneme anlattım şoke oldu :)) gece 1.5kilo fazla çıkıyordum ama form çayı ile birlikte sabah eski kiloma dönmüşüm... çok mutluyum...cumaya kadar veririm artık bu gazla:))

günaydınnnn güzeller

aynen öyle oluyo canım 2 gün öncede ben öyleydim mideme oturdu resmen yediklerim hızlı yemekten ama sen iyi yetiştirmişsin bu kadarını bile ben uykulu uykulu elime geçen ilk şeyi yiyip direk yatmıştım kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım zor olduğu kesin Allah şifasını verir en kısa zamanda inşallah..

bhrcım benim de çok dökülüyordu ama ilacı almaya başladıktan sonra azaldı şimdi daha iyiyim... o kadar dökülüyordu ki mutfağa su içmeye giderken bile başımı kapatıyordum halıları sürekli fırçalıyordum :((
meliscim canım ya şu form çayını gündeme getirmen çok ii oldu:)) çok saol... bütün ramazan boyunca çektiğm sıkıntıyı halletti sanırım....
kızlar yediklerimi anneme anlattım şoke oldu :)) gece 1.5kilo fazla çıkıyordum ama form çayı ile birlikte sabah eski kiloma dönmüşüm... çok mutluyum...cumaya kadar veririm artık bu gazla:))

aynen canım saçımı yıkamaya korkar oldum dolaşınca tararken öyle dökülüyo ki artık gün içinde 3-4 kere saçını fırçalayan ben bir kere taramaya korkar oldum cuma günü sorun neyse artık ilacını içip başlayayım tedavisine metaolizma hızımı da ölçtürmeyi düşünüyorum bir de dermatolog bioblas ve 2 şampuan ismi daha önermişti birini alıp başlıycam yavaşlatsa bile razıyım durdurmasından geçtim :gitme:
bu arada afiyet olsun canım sen haketmiştin hepsini demek ki metabolizman hızlanmış baya hepsini yakmışsın baksana :utangac:

menün bence güzel olmuş yarım kıymalı pide de iyidir canııııııımmm...onu da yiyemeyeceksek ölelim kaydirigubbakcemile3

bu arada saçlarına da üzülme hayatım..tiroidden olmasa doğumda olur,yok streste olur ...
biz kadınlar çok nariniz..bitkilerle çözüm bulabilirsin..mesela sarımsak yağı çok iyi geliyor..

haklısın canım hep biz bayanlar stres çekiyoruz erkek olmak varmış yaaa kaydirigubbakcemile3
sarımsak yağı+badem yağı+susam yağı bi de bir tane daha yağ vardı hatırlayamıyorum ama kuaförüm önermişti saçların döküldüğü zamanlar uygularsın diye ama şimdi tedirgin oluyorum bu yağlar saçtan kolay kolay arınamıyormuş diplere uygulayınca iyice beter olmasın sonra akannehir

iyi geceler canım. Altta yazdığın yazıya bayılıyorum.
sen bu gece de en iyisi yanlız yat yanlız kalk kimseye kahvaltı hazırlama en güzeli kaydirigubbakcemile3

bende favori sözüm olarak heryere yazıyorum :)

zenim bende 2 lt içebiliyorum ancak arada 1 maden suyu... ama oruçtan sonra bende iddialıyım :))

tamam canım ramazan sonrası yarışırız artık...

çok geçmiş olsun canım benim...

canlarım bu kahvaltılar beni sinir ediyor artık yemedim valla, 2 yumurta ile yağsız tavada omlet yaptım bir dilim ekmek ile yedim.
öğlen yemek getirmedim yanımda bende meyve yerm diyorum...
akşama sporum var ancak saat 9 gbi szlerle olabileceğim... hepinizi öptüm :)

çok acıktııııııııııııııııımmmmm...
iftara az kaldı.
ama yaklaşık 1 kilo vermiş görünüyorum zemuszemus

Back
X