iyi geceler tatlı rüyalar
ii geceler canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende yatıyorum hepinize ii geceler diliyorum
meliscim benimkide çok ii değil tek başıma kral sofrası hazırlar ve tek başıma çayımı demler içerim...ama bundan sonra da öğün atlamadan bunu yapcam tek bi şartla kalorisi daha az vee daha sağlıklı besinlerle...
ne bileyim ben de hep özenmişimdir.
şimdi kızım var da evde yemek pişiriyorum. Eskiden evde olduğum günler akşama kadar bir şey yemediğim olurdu akşam eşim gelince yerdik.
bu form çay acayip idrar söktürücü gün içinde hiç bir şey içmememe yemememe rağmen sürekli wcdeyim. Hiç şişkinlik kalmadı.
bende merak ettim doğrusudosbacım bugün senin özgür yeme gününmüydü..ne yaptın?
bencede en iyisi doğadan arkadaşlardoğadan da iyi galiba patborim.
bilmem kızlar ben yeni içiciyim kaydirigubbakcemile5değerlendirmek için henüz erken
sen spor yaptınmı patborim yazdıysan kaçırdım ben.
ben bugün de yapamadım.
eşim hafta sonları beni sokak sokak gezidriyor spordan sayılır belki.
dün bütün gün palladium alışveriş merkezindeydik yürü yürü yoruldum. Ayy size söylemeyi unuttum kış için harika kuyafetler vardı. Eşim alalım dedi yok dedim 2 ay süre ver ancak zaten kışlıklar giyilmeye başlanır 55 olacağım 2 ay sonra bana çokca bütçe ayıralım ödül olsun dedim. Tamam dedi sözü aldım.
bugün de bağdat caddesinde yürüdük çokca bi de kucakta kızımı taşıdım ara ara.
bence 2 gün baya spor yapmış oldum.
ben 75dk yürüdüm.....:)) yürümesem herhalde uyuyamazdım :))
ben de başlarım belki yarından itibaren niveaya.
1.5 lt suyum bitti şu an itibari ile 4 saatte 1.5 lt içmişim daha fazlasını içemem ki. yarım da sahurda içerim.
günaydın kızlar..eşim böbrek taşı düşürüyor..o yüzden giremedim bu ara pek
günaydın melis..10 dk iyi yetiştirmişsin hepsini canım kaydirigubbakcemile3günaydınnnn güzeller
benim cadı 3 te uyandı yemek için erken dedim yemedim uyumakta direnince beraber kanepede uzandık uyumuşuz uyandığımda ezana 10 dk kalmıştı 10 dk içinde acayip hızlı yedim içtim ama her zamankileri yedim.
2 çeri domates, 1 dilim ekmek, biraz bal, biraz peynir
1 fincan form çay, 1 bardak süt, yarım lt su
10 dk içinde bu kadar içince bulaşık makinesi gibi oldu midem :)
herkese güzel bir gün diliyorum öpüldünüz.
canımsın keşke hepiniz olsaydınız..ama denk geldi işte.ayarlasan böyle olmazakşam ne güzel kaynatmışsınız vallahi ya böyle kaynatacağınız zaman melisciğim telefonumu çaldırın bende katılayım ben nezaman gelsem kimseler olmuyor bende kapatıyorum sonrada herkeşler buralara geliyor kıskanıyorum
geçmiş olsun canım..allah şifa versingünaydın kızlar..eşim böbrek taşı düşürüyor..o yüzden giremedim bu ara pek
herkese günaydın arkadaşlar..
gece aşırıya kaçırmadan kurtardım yediklerimi yazayım:
2 bardak siyah çay (gece kahvaltının yanında alışmışım onsuz olmuyo napim tai birer şekerle birlikte eskiden 2 şer şekerli içerdim bir çay bardağı çayı teke düşürdüm yakında şekersiz içmeye başlayacağım inşallah)
yarım kıymalı pide (kaçamak sayılırmı bilmiyorum ama ekmek veya normal pideden almadım hiç)
çok az peynir
domates salatalık
akşamüstü bi engel çıkmazsa yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum..
bu arada sanırım tiroid problemim yüzünden saçlarımda aşırı bi dökülme var ve canım çok sıkkın bir an önce sonuçlarımın çıkmasını ve gereken ilaçları kullanmayı temenni ediyorum yoksa saçım kalmayacak taramaya korkuyorum daha fazla dökülüyo diye o yüzden bu hafta saçlarımı da kısalttırıcam sanırım bi şöyle uzun saçla gezme hevesim var o da zehir oldu gerçi yılın yarısı saçlarım uzun yarısı omuzlarımda olur benim saçlarım çabuk uzuyodu pek de dökülmüyodu nazara mı geldim neeeklava:
canım geçmiş olsun einim çok zordur...günaydın kızlar..eşim böbrek taşı düşürüyor..o yüzden giremedim bu ara pek
günaydınnnn güzeller
benim cadı 3 te uyandı yemek için erken dedim yemedim uyumakta direnince beraber kanepede uzandık uyumuşuz uyandığımda ezana 10 dk kalmıştı 10 dk içinde acayip hızlı yedim içtim ama her zamankileri yedim.
2 çeri domates, 1 dilim ekmek, biraz bal, biraz peynir
1 fincan form çay, 1 bardak süt, yarım lt su
10 dk içinde bu kadar içince bulaşık makinesi gibi oldu midem :)
herkese güzel bir gün diliyorum öpüldünüz.
bhrcım benim de çok dökülüyordu ama ilacı almaya başladıktan sonra azaldı şimdi daha iyiyim... o kadar dökülüyordu ki mutfağa su içmeye giderken bile başımı kapatıyordum halıları sürekli fırçalıyordum(
meliscim canım ya şu form çayını gündeme getirmen çok ii oldu:)) çok saol... bütün ramazan boyunca çektiğm sıkıntıyı halletti sanırım....
kızlar yediklerimi anneme anlattım şoke oldu :)) gece 1.5kilo fazla çıkıyordum ama form çayı ile birlikte sabah eski kiloma dönmüşüm... çok mutluyum...cumaya kadar veririm artık bu gazla:))
menün bence güzel olmuş yarım kıymalı pide de iyidir canııııııımmm...onu da yiyemeyeceksek ölelim kaydirigubbakcemile3
bu arada saçlarına da üzülme hayatım..tiroidden olmasa doğumda olur,yok streste olur ...
biz kadınlar çok nariniz..bitkilerle çözüm bulabilirsin..mesela sarımsak yağı çok iyi geliyor..
iyi geceler canım. Altta yazdığın yazıya bayılıyorum.
sen bu gece de en iyisi yanlız yat yanlız kalk kimseye kahvaltı hazırlama en güzeli kaydirigubbakcemile3
zenim bende 2 lt içebiliyorum ancak arada 1 maden suyu... ama oruçtan sonra bende iddialıyım :))