Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

shocum bi ara elma diyeti yapmışsın sanırsam neler yaptın kilo verdin mi kaç gün yaptın anlatırsan sevinirim

canım ben 3 gün sürdürebildim budiyeti ve ilk gün 1.800 vermiştim 2 gün ise 800 ama sonrasında geri aldım çünkü ben çok aburcuburlu ve kötü besleniyordum..bakalavalar cipsler kolalar havada uçuşuyordu..

valla kızlar tebrikediyorum dün ben çıktıktan sonra 14 sayfa yazmışsınız. oku oku bitmedi,birde çaktırmamaya çalışıyorum malum işyerindeyim canım çıktı yaw.neyse güzel kilolar verilmiş.benim kabızlık devam ediyor vede kasıklarıma ani kramplar giriyor.ama şunu söyliyebilirim tamamiyle psikolojik sebeblerden kaynaklanıyor. aşırı moralim bozulup çok ağladığımda kitleniyorum.dr umda aynı şeyi söylemişti zaten. önceki gün eşime ve kayınvelideye çok kızdım.dün askerlerimize ağladım,bugün sabah haberlerde bir anne 5 yaşındaki kızını kurtarmış,1.5 yaşındaki kızı elinden kaymış sel sularına kapılmış.onu izledim oturup hüngür hüngür ağladım.haladaha aklıma geldikçe ağlıyorum.o annenin yerine koyuyorum kendimi.o kadıncağız ne yapsın şimdi. ay çök kötü oldum neyse ağlamak bana yaramıyor. normalde haber izlemem çünkü eğer yemek falan yiyor olursam bide daha ağzıma lokma süremem.eşimde bunu bildiği için haber izlenmz bizim evde.ama şusel olayları olunca ne oldu ne bitti merak ettim. ben gerçekten çok üzgünüm kızlar.işyerinde olmasam inanın bağıra bağıra ağlıcam.
sonra görüşürüz.

kızlar ben bu gece yada yarın sabah cumartesi analizlerini yapacağım :))

haftasonu istanbula kaçıyorum 2 gün tatil yapayım diye, beni pazartesiye kadar izinli sayarmısınız...

2.48 yüzdeyle bu hafta birinci olan sevgili arkadaşım patboriyi tebrik ediyor... özelden bana adresini yollamasını rica ediyorum :))

merhaba arkadaşlar öyle yorgunum ki allah kimseyi hastanelere düşürmesin :Saruboceq:
sabah 8.15 te ilk kanımı verdim ardından verilen iğneyi vuruldum 9.15 te diğer kanı aldılar daha sonra 10.15 te 12.15 te ve 14.15 te diğerlerini bazı yeteneksiz hemşireler(sözüm işinin ehli olanlara değil tabi ki) bulamadığı damar konusunda inat edince şekil a daki yani benimki gibi bi güzel kolu morartıp şişiriyolar işin kötü yanı da son verdiğim kanda bu olayın olması eve kolumun ağrısıyla nasıl geldiğimi bilmiyorum o an şişecekti ki iki çift laf edecektim ama 10 dk sonra şişkinlik oldu sağ kolumdan kan gelmiyo niye ısrarcı olursun be hanım di mi amaaaa :olmaz: neyse iyisiyle de kötüsüyle de bugünü atlattım ama hastanede zaman öldürmek öyle zor ki benim için hiç bu kadar sıkıcı bi gün olmamıştı yanımda kardeşimi de götürmesem sıkıntıdan patlardım sanırım..sonuçlarımı 24 eylülde alacağım yani bayramdan sonra devlet hastanesinin endokrinoloji bölümü olunca şaşırmamak lazım bu sonuca o zamana kadar Allah korusun önemli bi rahatsızlığım varsa da ölsem sonuçlarımı da mezar taşıma yapıştırırlar heralde :oklava:

Son düzenleme:
baharcım oldukça zorlu bir gün olmuş senin için..geçmiş olsun canımcım..devlet hastaneleri öyle sonuçlar geç çıkıyorakannehir

haftasonu istanbula kaçıyorum 2 gün tatil yapayım diye, beni pazartesiye kadar izinli sayarmısınız...

zenimcim hafta sonu kaçamağı ne güselllkaydirigubbakcemile2buarada migrenin olmasına çok üzüldüm ..Allah daha kötü sağlık sorunları vermesin tatlımŞeniz

ad cım canım bu kadar duygusal olm,çok yıpratır bu durum seniii,hayat bu acısıyla tatlısıyla katlanıyoruz,ama bu kadar üzülme olur mu..

kızlar hadi yemeklerinizi yiyinde gelin laflayalım birazzzemuszemusnmbetteyim ben...
eşimi yavaş yavaş razı etmeye başladım eve net almaya...o zaman her akşam burda olurum

merhaba arkadaşlar öyle yorgunum ki allah kimseyi hastanelere düşürmesin :Saruboceq:
sabah 8.15 te ilk kanımı verdim ardından verilen iğneyi vuruldum 9.15 te diğer kanı aldılar daha sonra 10.15 te 12.15 te ve 14.15 te diğerlerini bazı yeteneksiz hemşireler(sözüm işinin ehli olanlara değil tabi ki) bulamadığı damar konusunda inat edince şekil a daki yani benimki gibi bi güzel kolu morartıp şişiriyolar işin kötü yanı da son verdiğim kanda bu olayın olması eve kolumun ağrısıyla nasıl geldiğimi bilmiyorum o an şişecekti ki iki çift laf edecektim ama 10 dk sonra şişkinlik oldu sağ kolumdan kan gelmiyo niye ısrarcı olursun be hanım di mi amaaaa :olmaz: neyse iyisiyle de kötüsüyle de bugünü atlattım ama hastanede zaman öldürmek öyle zor ki benim için hiç bu kadar sıkıcı bi gün olmamıştı yanımda kardeşimi de götürmesem sıkıntıdan patlardım sanırım..sonuçlarımı 24 eylülde alacağım yani bayramdan sonra devlet hastanesinin endokrinoloji bölümü olunca şaşırmamak lazım bu sonuca o zamana kadar Allah korusun önemli bi rahatsızlığım varsa da ölsem sonuçlarımı da mezar taşıma yapıştırırlar heralde :oklava:

çok geçmiş olsun canım benim, ama fakülte hastanesindede yaptırsan 10 gün öncesinde alamazdın sonuçlarını, endokrinoloji testleri beklemesi gerekiyor ve malesef uzun sürüyor... çok geçmiş olsun tekrardan dilerim sonuçların iyi gelirde birdaha bu zahmetleri çekmezsin...

zenimcim hafta sonu kaçamağı ne güselllkaydirigubbakcemile2buarada migrenin olmasına çok üzüldüm ..Allah daha kötü sağlık sorunları vermesin tatlımŞeniz

migren malesef var, bugün daha iyiyim ama , sana ve tüm dostlara teşekkür ederim...

kızlar spordan geldim, bugün plates yerine step yaptık o kadar çok terledim ki... halim vahim... resmen dilim dışardaydı spordayken, o kadar sigara içersem olacağı budur dedim ama spordan çıkınca hemen elim sigaramı aradı :((

tüm gün koşuşturmayla geçti topiğe uğrayamadım ama neyseki çok şey kaçırmamışım,baharcım neyseki atlattın en azından şimdi tahilil sonuçlarını beklemeye kaldı hayırlısıyla inş. hiçbir şey çıkmaz.bu akşam iftarda ne yediğimi yazayım;yarım kepçe çorba,bir kaşık pilav yanına da sebzeli fırında 3 köfte bir bardak ayranla,birazdan yeşil çayımı yapıcam ve bikaç bardak içicem ilerleyen saatlerde bana eşlik edecek biri olur dimiyerimseniben

kızlar misafirlerimiz gitti geldim çok yoruldum bugün ilk defa oturuyorum resmen. Kızım da çok huyusuzdu çok yemek yaptım çok çeşit yapmayınca içim rahat etmiyor. Yedim de neler yediğimi yazamayacağım, bugüm kaçamak günüm olsun, ama bakalım kaç güne telafi ederim bunu form çayım da bitmiş.

canım hallettik şükür...dün gece beni ikna çalışmalarıyla uğraştı :kedi:
bi baktım yine sahura kalkamamışım..3 gündür sahursuzum..artık dayanamıyorummm..sahursuz tutmak çok zor

sevindim hayatım, iyi ol da.

meliscim sabah tartıldığımda 300 gr daha vermiş görünüyordum..fakat bir türlü gelip yazamadım..okula zor yetiştim...şimdi de aynen senin gibi koşturuyorum..iftara misafirimgelecek

ne güzel haftaya yanzsır artık. Tebrikler tatlım bireyselde 3. olmuşsun belki 300 gr da ilave olsaydı 2. oludun şekercim. Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz :lepi::nazar::teytey:

valla kızlar tebrikediyorum dün ben çıktıktan sonra 14 sayfa yazmışsınız. oku oku bitmedi,birde çaktırmamaya çalışıyorum malum işyerindeyim canım çıktı yaw.neyse güzel kilolar verilmiş.benim kabızlık devam ediyor vede kasıklarıma ani kramplar giriyor.ama şunu söyliyebilirim tamamiyle psikolojik sebeblerden kaynaklanıyor. aşırı moralim bozulup çok ağladığımda kitleniyorum.dr umda aynı şeyi söylemişti zaten. önceki gün eşime ve kayınvelideye çok kızdım.dün askerlerimize ağladım,bugün sabah haberlerde bir anne 5 yaşındaki kızını kurtarmış,1.5 yaşındaki kızı elinden kaymış sel sularına kapılmış.onu izledim oturup hüngür hüngür ağladım.haladaha aklıma geldikçe ağlıyorum.o annenin yerine koyuyorum kendimi.o kadıncağız ne yapsın şimdi. ay çök kötü oldum neyse ağlamak bana yaramıyor. normalde haber izlemem çünkü eğer yemek falan yiyor olursam bide daha ağzıma lokma süremem.eşimde bunu bildiği için haber izlenmz bizim evde.ama şusel olayları olunca ne oldu ne bitti merak ettim. ben gerçekten çok üzgünüm kızlar.işyerinde olmasam inanın bağıra bağıra ağlıcam.
sonra görüşürüz.

hayatım bu kadar duygusal bakma olaya çok yıpranırsın ben de kızım doğduktan sonra çok sulugöz oldum ama iyi birşey değil yıpratıcı. Kötü olaylar oldu Allah sabır versin ailelerine.

dört gözle bekliyoruz analizleri şekercim.
ne güzel hafta sonu kaçamağın bizim yerimize de gez.

sonuçlar ancak çıkar hayatım atlamışsın,hep seni merak ettim bugün. Sonuçlar iyi çıkacak eminim.

kızlar hadi yemeklerinizi yiyinde gelin laflayalım birazzzemuszemusnmbetteyim ben...
eşimi yavaş yavaş razı etmeye başladım eve net almaya...o zaman her akşam burda olurum

evet evde net iyi oluyor, ne güzel akşam sohbetlerimize katılırsın. Kolay gelsin nöbetinde.

kızlar spordan geldim, bugün plates yerine step yaptık o kadar çok terledim ki... halim vahim... resmen dilim dışardaydı spordayken, o kadar sigara içersem olacağı budur dedim ama spordan çıkınca hemen elim sigaramı aradı :((

sigara performansı çok düşürüyor hayatım, çok mu içiyorsun ki acıcık azaltsan :kedi:

tüm gün koşuşturmayla geçti topiğe uğrayamadım ama neyseki çok şey kaçırmamışım,baharcım neyseki atlattın en azından şimdi tahilil sonuçlarını beklemeye kaldı hayırlısıyla inş. hiçbir şey çıkmaz.bu akşam iftarda ne yediğimi yazayım;yarım kepçe çorba,bir kaşık pilav yanına da sebzeli fırında 3 köfte bir bardak ayranla,birazdan yeşil çayımı yapıcam ve bikaç bardak içicem ilerleyen saatlerde bana eşlik edecek biri olur dimiyerimseniben

benim çayım bitmiş eşlik etmek isterim bana da ısmarlarsan caqnım sırnaşık şey

kızlar takımca 2. bireyselde de patbori 3. olmuş, harikayızzzz.:lepi:
hadi haftaya biraz daha hızlanalım bu işi öğrendik başarıyoruz.:nazar:

derecemizi tebrike diyorum kızlar..umarım haftaya birici oluruz...

meliscim fotolarına bakıyordum ,kırmızılı fotoda kaç kilousun?bide boyun baya uzun dimi canım senin?

2.48 yüzdeyle bu hafta birinci olan sevgili arkadaşım patboriyi tebrik ediyor... özelden bana adresini yollamasını rica ediyorum :))
teşekkürler zenimcim..özeline msj attım kaydirigubbakcemile5
kızlar takımca 2. bireyselde de patbori 3. olmuş, harikayızzzz.:lepi:
hadi haftaya biraz daha hızlanalım bu işi öğrendik başarıyoruz.:nazar:

herkesi tebrik ediyorum..çok güzel kilo verdik..çok çalıştık..en önemlisi birlik olduk..zaten bizim takım genelde derece alıyordu..sadece tatilde biraz dağılmıştık..
ben de 3 olduğum için çok sevindim
çünkü gerçekten emek sarfettim ..güzel kilo verdim..tabi tatil kilosunun çabuk gitmesinin de avantajı vardı

inşallah canım 1. olalım.
kırmızı da 59.3 kiloydum ablamım düğünü mayıs ayıydı ondan sonra kilo aldım geçen 3 ay bu kiloları alıp vermekle geçmiş boşuna. Boyum 1.3 çok uzun değilim şekercim biraz kemiklerim iridir öyle görünüyorum galiba.

teşekkürler zenimcim..özeline msj attım kaydirigubbakcemile5

herkesi tebrik ediyorum..çok güzel kilo verdik..çok çalıştık..en önemlisi birlik olduk..zaten bizim takım genelde derece alıyordu..sadece tatilde biraz dağılmıştık..
ben de 3 olduğum için çok sevindim
çünkü gerçekten emek sarfettim ..güzel kilo verdim..tabi tatil kilosunun çabuk gitmesinin de avantajı vardı

evet canım hep dereceye girerdik tatil bize yaramamıştı. Birlik evet birlik en önemlisi sırtımız yere gelmez artık biz çok güzel bir takım olduk.

şöyle yapalım: her hafta takımca ilk üçe girelim kesin ve takımdan 1 kişi hep bireyselde ilk üçe girsin tamam mı. Çok ekstra durumlar olmadığı sürece (7. takımı hatırlarsınız oruçlarını bu durumlarla yarışmamız mümkğün değil tabi)

Back
X