Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin şekerrr..çok güzel bir başlangıç yapalım..bu hafta bireyselde dereceyi sana verelim..hedef belirledin mi kendine.?teşekkürler melisciimmm şekerim , koçum potporim benim kocaman bir bardağım var tepelemesine doldurunca 400 ml yapıyo ölçtüm. ben onun üzerine 100 ml daha katıyorum göz kararı onu dikiyorum kafaya lıkır lıkır.. a.s söz şimdi gidiyorum içiyorum yatana kadar bunu 4 kere yapıcaz ,yeşil çay içtiğim hariç . kaydirigubbakcemile5
evet canım benim de misafirim vardı 2 kişilerdi o yüzden çok yorulmadımpatborim senin de iftara misafirlerin vardı değil mi? yaptıklarından çok yedin mi?
ben çok kaçırdım, aslında herkese verdiğimin yarısı kadar yedim ama hergün yediğimin de 2 katını yedim. Pişmanım.
mersiiiikızlar ben de çıkayım yarın görevim var.
patborim melankolim size afiyet olsun çay ve sularınızda.
iyi geceler şekerlerim.
öptüm.
canım ben de yeşilçayımı içiyorum şimdi...karşılıklı iyi gider..yatmadan da biraz daha su içecegim...suyumu içtim potpori birazdan da yeşil çayımı yudumluyorum sanada iyi geceler melis bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler yanaklarınızdan mıncırıldınız a.s
evet canım benim de misafirim vardı 2 kişilerdi o yüzden çok yorulmadım
ben fazla yemedim..yani yiyemedim..dün sahur yapamamıştım..midem çok boştu..pek birşey kabul etmedi ...kalburabastı yapmıştım..1 dilimin yarsını yedim..yemeklerden de birer ikişer kaşık aldım
merhaba ben yeni üyeyim gruplara nasıl katılacağım bilmiyorum bayramdan sonra diyete başlamayı düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar herkese
dosbam merhaba hoşgeldin
bir şey merak ediyorum dün soramadım nasıl geçti diyetisyen randevun aynı kilo çıktın mı?
hoşbulduk meliscim geçmişi okuyordum canım...
dün diyetisyenimle görüşmem iyiydi... 900 gr vermiş görünüyordum ama sabah çok şiştim..o da farkındaydı...
form çayı sordum ramazan boyunca iftar-sahur içilebilir bağırsak sorununu hallediyorsa dedi... ama ben ramazan sonrası bıakacağım dün limonlusunu aldım çook daha kolay içilio... bu arada ben de ikram edebilirim canım
bi de bayrama az kaldı 1 kilo üzerinde vermek istediğimi söledim
ekmeği yarıya düşürdü
sütü yarısına düşürdü
bi de yumurtayı çıkardı... bakalım neler olcak bu hafta...
insan az yemeye alışınca hemen doyuyor biraz önce sahurumu yaptım vee çok tokum
sen nasılsın??
dün hiç gelemedim takımımı veee patboriyi tebrijk ediyorummmm a.s.
dün kilo vermenin gazı ile alışverişe çıktım ama elim boş döndüm... sezon çok kötü yaa( ben yazlık bişi istemiyorum mevsimlikte bişi bulamadım
( sezon çokta açılmamış
(
akşama kadar gezdim iftarı dışarda yaptık diyetimden dışarı çıkmadım bu hafta sadece süt tatlısı yerine 1 yemek kaşığı kadar irmik helvası yedim ama bence güllaçtan hafifti...
çok iyi canım beğenmiştir diyetisyenin. Yeni listenle belki biraz daha fazla verirsin.
ben de yarın ilk iş gidip alacağım iftarı hafif geçirip hemen peşine içeceğim.
Evet ben de az yiyinceçok mutluymuşum dün anladım ama ben çok güzel yemekler yapmıştım açgözlülük yaptım ve şu an çok şişim.
neler yediğimi yazayın inanmayacaksnız hem ben de görmüş olayım:
1 kase domates çorbası
herkese büyük bana küçük kase ile pilav ters çevirdim tabağıma, tavuklu mantarlı körili mini güveç (ben kendiminkini yemedim eşim 2 kaşık bırakmıştı yiyememiş onu aldım), 1 hasanpaşa köfte, bol salata (çok da yememişim iyiymiş iftarda) zaten çok hizmet ettim.
ama sonrası :kedi:
1 küçük dilim güllaç, hani dün yemediğim bademli kurabiyelerden 1 tane (ama çok küçüktü), 1 şöbiyet, 1 tartini (hani etininmi ülkerin mi çok küçük) :tomato:
cdiyetisyenim ilk gün ölçülerimi almıştı bende eve gelince aldım... dün kendim ölçtüm belimden 7 cm incelmişim... eğer spor da yapsaydım 10 cm olurdu en az ama bayramdan sonra sıkı tutacağım... benimde kışlık alasım yok ama yazlığa da ihtiyacım yok biraz daha beklemeliyim... verecek daha 7-8 kilom var(
evet canım yaa diyorum ya sık sık hamurişi ve tatlıyla tüm ömrümü geçirebilirim.
ben de krizi aşıyordum yemiyordum ya da çok hafif birşeyler yiyordum. Ama dün kaçtı telafi edeceğim inşallah.
dosbam ben yatayım sabah görevim var.
bu arada yağmur yine başlamış yarın kırmızı alarm var umarım birşey olmaz.
öpüyorum canım. İyi geceler.
bu arada 7cm de hiç fena değil. Spor yapsan emin ol 10un üzerinde incelirdin.
canım senin hiç fotonu görmedik sen de koysana bir ara.
Diğer arkadaşlar da hadi merak ediyoruz.